Bula daciotului
![]() ![]() ![]() |
Bula daciotului
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Attached thumbnail(s) strand_Iasi.JPG ( Size: 98.1k ) Number of downloads: 1120 |
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Ala de-si scoate chilotii din cur nu e afofis? Era pre-puber pe vremea aia.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da, e de zece.
La bazinele olimpice de sărituri, ai platforme la 5, 7 și 10 mp. Și trambuline la 1 și 3. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(ASAM SA Romania @ 11 Jun 2013, 14:51) Hello, My name is Bogdan and I work as export manager for Conex Distribution Romania. We are specialized in Dacia spare parts, both after-market and OE solutions. I am interested to find a good business opportunity in your country - maybe a Dacia specialized company... not a dealer especially. Here's my coordinates: www.conexdist.ro bogdan.let@conexdist.ro +40 740 117 510 Kind regards! Foame mare! |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Am numarat vreo 33 de postari.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(adailton_ms @ 12 Jun 2013, 16:44) Daca te referi la Intalnirea Dusteristilor, afla ca singurele pagube au fost reprezentate de un ambreiaj ars, dintr-o prostie, o bara sparta, deoarece unul din participanti s-a ciocnit cu altul, in parcare. Masinile s-au miscat admirabil pe un teren execrabil. A fost o feriee 4x4. Eu cu 4x2, am fost tras de alt Duster din echipa mea prin noroi. In rest am tras de masina pana la limita ei, fara absolut nici o problema. Eu habar nu am de ce ti tu masina. Vinde-o. Ti-o cumpar eu. A .....!! e pe benzina. Nu ma bag Esti invidios. Reiese din comentarile tale. Nu e o jignire. Comunitatea duster |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
a fost tras prin noroi..
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
adicatelea tarait !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
e acasa de o luna bre, in vacanta, de cand cu ploile si temperaturile mai scazute cica se simte ca acasa
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Ce bine!
![]() Că peste anglia a căzut un copac. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
al dreaq de mare copacu' asta a lu' stingu'
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(adrian_1970 @ 16 Jun 2013, 15:05) buna ziua in legatura cu ploblema mea am fost lovit de un citroen eu avind masina parcata pe o strada a venit persoana care ma lovit si mam deplasat cu aceasta la auto europa din lugoj ma explicit la domnul hinoveanu dorel de la daune femeia care ma lovit are asigurare la asirom rominia cind am completat amiabilul am constatat urmatoarele avarii aripa dreapta lovita far lovit sensor aprins la bord care indica plobleme la directie avarii nevizibile specificate plobleme la directie roata partea dreapta are diferenta de cea stinga mam spus cei de la porche audi timisoara,mentionez ca eu mam deplasat cu un slep autorizat pt a ajunge la porsche timisoara ca riscam daca mergeam pe rotii sda fac accident ,iar cind cei de la porche timisoara au solicitat sa faca geometria rotii masdini au refuzat au spus ca nui de la accident rusine firmei asirom rominia Gogule plobleme? |
--------------------
Reno
Megan
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.635 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Abia s-a terminat defilarea celor loviti in fund si au si aparut disputele lingvistice!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.635 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
fiecare cu ce-l doare....
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(BennyORWO @ 18 Jun 2013, 22:50) Din cate am inteles de la cineva,cica cei de la RAR te opresc ei singuri in trafic,adica nu mai este nevoie de Garcea sa te opreasca,ci te opresc chiar ei.Nu stiu daca o fi adevarat sau nu,dar pana acum nu am vazut niciun echipaj RAR fara sa fie insotit de Garcea ![]() Din câte a înțeles de la cineva, deși n-a văzut ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(Ov @ 18 Jun 2013, 08:58) QUOTE(daniel93 @ 19 Jun 2013, 00:19) In volan are, in dreapta inca nu a fost inlocuit. Capota era inchisa, are linie, dar grila este cea veche, nu se mai aseaza bine, trebuie schimbata. QUOTE(daniel93 @ 19 Jun 2013, 14:27) ![]() This post has been edited by MuciX: 20 Jun 2013, 20:50 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
neacsugabrie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 4 September 11 ![]() |
QUOTE(mortix @ 23 Jun 2013, 17:14) M-ar interesa sa stiu cauze pentru incalzirea lichidului de racire la o Dacia papuc, si daca se poate si cum s-ar rezolva problema respectiva. Multumesc! 23 Jun 2013, 17:44: Ma trec singur la "Bula" Am postat imediat dupa maho. This post has been edited by neacsugabrie: 23 Jun 2013, 17:44 |
--------------------
dacia
solenza
2003/scala Daca ai ambitie poti muta muntii din loc,
daca ai cap ii lasi acolo ca nu te deranjeaza. |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Fie, nu-l mai postez si eu a treia oara
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(l@u @ 10 Jun 2013, 22:15) Nu stiu exact cati metri avea dar era vorba de bazinul ala mare (olimpic) si intradevar m-a luat ameteala cand m-am uitat in jos si am vrut sa cobor dar saritura de acolo era singurul mod de a ajunge jos,asta daca nu stateam ca bou acolo pana seara ca sa pot cobori pe scara. Iote ca am gasit si o fotografie , ma trec fiorii si acum ! |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
neacsugabrie |
![]()
|
QUOTE(Ursulinu @ 27 Jun 2013, 12:41) Cum poate fi pus un motor electric fara prea multe modificari ? Daca are tractiunea pe fata, atunci poate cumva pe rotile din spate ar fi o ideie buna. Unele motoare electrice pot intra si in butucul rotilor. Acum la ce foloseste : - poate sa mearga pe acumulatori. Scoasa din viteza, are pierdere mare de energie prin freceare ? - sau in variata hibrid doar sa preia o parte din cuplu la demaraj. Sa franeze regenartiv nu se va putea ca interventia e periculoasa la frane. Cat ar costa omologarea ? Poate nu merita...... dacia clasic-hibrid |
--------------------
dacia
solenza
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Lasa asta, uita-te ca frana regenerativa inseamna modificare a instalatiei de franare
![]() Si la cum se intreaba de omologare, cred ca ar lesina daca i s-ar prezenta factura pentru un teanc de baterii de plumb, preferabil deep cycle. Asta ca sa ne raportam la cele mai ieftine baterii din lista de optiuni. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
neacsugabrie |
![]()
|
Avand in vedere ca are o baza ieftina,cred ca se scoate ieftin.Doar ca mai are nevoie de ceva profil U pentru consolidarea lonjeroanele batranei dacii,solicitatate la culme de bateriile cu plumb.In rest multa bafta...Iusit Capra J.R.!
|
--------------------
dacia
solenza
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 20:48 |