Bula daciotului
![]() ![]() ![]() |
Bula daciotului
paul_p |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
|
||
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|||
Babaq139QMB2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(calin_adamescu @ 29 May 2014, 14:04) Stiu ca nu e ontopic cu forumul, dar pe langa pasiunea mea legata de dacia si al meu Duster, spun sincer ca nu mi s-a mai intamplat asa ceva, mereu noptile de vreo doua luni incoace visez o magarie si se repeta, plus ca intre timp am mai avut niste probleme in familie si la locul de munca, eu fiind inginer mecanic. Stiu ca suna a magarie, dar am ajuns sa caut pe net si sa intreppe la cunoscuti daca stiu cum se interpreteaza visele sau dcaa e pe bune chestia asta? Sau unde pot gasi o interpretare plauzibila a unui vis. Voi ce stiti despre asta? Ce parere aveti despre interpretarea viselor? Mutati-l aici de la : Dacia diverse Diverse ![]() This post has been edited by Babaq139QMB2: 29 May 2014, 13:21 |
--------------------
Dacia
1310
din 1900 Toamna spre vara-sa
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Mai glumeste omul, dar nici chiar asa
![]() QUOTE(vercingetorix @ 30 May 2014, 15:19) Poooofffttttiiiimmmm ??? Chiar asa ? Dar cu ce se ocupa, ma rog, dau la peste, fac integrame, joaca leapsa ? Dar de comisiile parlamentului ai auzit ? De industrie, agricultura, comert, politica externa? Acolo unde se dezbat proiectele de legi inainte de dezbateri in plen ? E chifla afirmatia, las-o ca macane. Incheierea se potriveste insa la fix: E chifla afirmatia, las-o ca macane. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Face sens.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
paul_p |
![]()
|
QUOTE(sergiucimpean24 @ 11 Jun 2014, 23:35) Azi am facut schimbul de ulei la garaj deoarece nu am mai vrut sa dau bani aiurea ca am zis ca su eu pot desface un buson si sa schimb filtrul . QUOTE(sergiucimpean24 @ 12 Jun 2014, 00:04) uitanduma pe net pe unde ar fii busonul am realizat ca daca stai sub ea e in stanga catre sofer si e protejat de scut ( adica scutul are o gaura unde e busonul) sper sa nu fii golit uleiul din cutie ![]() Speranta moare ultima... |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 15 Jun 2014, 23:49) QUOTE(IRONICK @ 17 Jun 2014, 16:28) Asa e. De unde nu e ... nu e. O zi buna! ![]() This post has been edited by D-Ice: 17 Jun 2014, 17:12 |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
IRONICK |
![]()
|
Cred ca nici 14 ani nu are, da na, stie ce vrea.
QUOTE(gogonei21 @ 20 Jun 2014, 22:02) Hai noroc ! . sa intram direct in subiect. Vreau sa fac o dacia supernova tunnig cap coada ,sa o iau dela 0 cu tot sa elimin rugina etc.... Am cateva intrebari ! Ce imbunatati ii pot aduce? cati cai pot scoate in + ? In caz de modificari majore va scadea fiabilitatea? nu de alta dar nu vreau sa raman cu ea in drum..si cel mai important factor sa fie catusi de putin legal.... Vreau sa imi spuneti tot ceea ce stiti (nu conteaza banii nu ca as fi vreun mare bogdatasi dar daca vrei cv frumos ...dai si haina dupa tine).. Si dc o dacie ? pentru ca supernova imi place la nebunie nu stiu...iti da alta senzatie ...am mers si cu bmw seria 3 ...si na e confort mai bun motor mai bun siguranta mai buna...dar nu stiu nu am senzatia aia cand duc dsn-ul pana in 5 mii si ii dau drumu la ambreiaj :X... Nu loati topicu ca pe o gluma, daca cineva vrea sa ma ajute cu adevarat sa imi lase numaru de tel app sunt din bucuresti. Dispun momentan de 3800 euro. daca mai e nevoie fac rost NU O DATI IN ALTE MASINI NU ARE ROST. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
D-Ice |
![]()
|
QUOTE dar nu stiu nu am senzatia aia cand duc dsn-ul pana in 5 mii si ii dau drumu la ambreiaj ... Dispun momentan de 3800 euro. daca mai e nevoie fac rost... Presupun ca restul pana la 3800 euro ii trebuie sa-si faca rezerve de kituri de ambreiaj. ![]() QUOTE Ce imbunatati ii pot aduce? cati cai pot scoate in + ? Daca ii da si un pic de NOS in galerie o sa fie uimit. ![]() This post has been edited by D-Ice: 24 Jun 2014, 22:07 |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(vallixx @ 24 Jun 2014, 11:53) De cand e ilegal sa merg pe banda 2, in cazul in care banda 1 e libera, indiferent de viteza de mers? [...] nicaieri nu zice ca esti "OBLIGAT" ca atunci cand banda 1 e libera trebuie sa intru pe ea. QUOTE(vallixx @ 25 Jun 2014, 01:15) Consecvent, nevoie mare. ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
QUOTE(D-Ice @ 24 Jun 2014, 22:40) uite aici exemplu de folosire a unei valvule cu 3 cai. Daca nici asta nu e clar io ma predau. L.E. Ce nu e mentionat in document este ca e mai simplu de folosit o valvula termoregulatoare (reglaj automatic cu bimetal) decat una actionata manual. L.L.E. Cel mai comun exemplu de valvula cu trei cai (termoregulatoare) e amaratul de termostat de pe motorul de automobil. ![]() Da. Si comuta de la mosor catre caloriferul de la turbina. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
D-Ice |
![]()
|
@volint
url.jpg Ai scos capul iepuras? Cand a fost vorba de vacanta te-ai dat la fund. Ia de citeste! zapojeni-kotle-s-termoregulacnim-ventilem-esbe-full.gif Aici ai exemplu de folosire a unei valvule termoregulatoare. QUOTE Da. Si comuta de la mosor catre caloriferul de la turbina. Si de la neuronul stang catre ala drept. This post has been edited by D-Ice: 25 Jun 2014, 07:10 |
--------------------
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 3 Jul 2014, 08:35) La o masina nu conteaza doar motorul, ci si turbina, trenul de rulare, volanta, ambreiajul, etc, piese care e posibil sa ceara schimbare in viitorul apropiat. Troaca mea in 4 ani si 60 de mii de km a cerut 2 becuri si un burduf de amortizor. O Skoda Octavia de la 150 de mii la 210 mii de km ma indoiesc ca va cere doar atat. Bai, Tolstoievski, iti dau cuvintul meu de onoare ca regret din toti rarunchi ca te-am cunoscut! Ma, tu esti orusine pentru tot regnul biped, nu numai pentru rasa umana numita "tehnicieni auto"! Du-te pe girla si impusca-te cu matura! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(ionutz951 @ 8 Jul 2014, 10:36) Salut baieti. Am si eu o dacie 1310 si vreau sa-i reglez acolo...unde se intalneste benzina cu aerul...ma intelegeti voi...problema este ca nu stiu de unde...si cum se regleaza...imi puteti spune si mie? Multumesc ! Deci asta ori ii troll, ori ... neh, mai bine ma abtin. This post has been edited by bucatzel: 8 Jul 2014, 10:54 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Chiar trebuia să închizi topicul?
![]() Era promițător... ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Pisleag?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Era un mistocar satesc, facea glume de care sa rida pretenii lui.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(Marty @ 4 Jul 2014, 08:49) Bai, Tolstoievski, iti dau cuvintul meu de onoare ca regret din toti rarunchi ca te-am cunoscut! Ma, tu esti orusine pentru tot regnul biped, nu numai pentru rasa umana numita "tehnicieni auto"! Du-te pe girla si impusca-te cu matura! Tu acum ma contrazici sau imi dai dreptate? ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
Îți zice mai pe ocolite că te iubește.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Pai sa puna si o poza cu el.
This post has been edited by Laurentziu83: 12 Jul 2014, 16:59 |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
Caută-l pe FB.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Are poza la avatar
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Daca el e in poza, atunci nu e genul meu, sorry !
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Da' care copii sunt genul tau?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 19:36 |