Bula daciotului
![]() ![]() ![]() |
Bula daciotului
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
de unde e respectivul?
ii dau eu placute..in stare buna:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.394 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Probă de gramatică și de sfaturi:
QUOTE(djasu82 @ 18 Oct 2009, 19:20) sa nuti roncane din cauza bieletei rasturnate vezi si tu pe sub ea cine stie . Sa nu fie tot din reglajul directiei . Vezi de acee nu-miplacede astia la service te duci cu una pleci cu alta sitot asa vorba lu tata odata intrata masina in service aceea nu se mai numeste masina ci troaca. Verifica tampoanele la toba , motor , cutie . |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Adica, la prima revizie, intri la Service cu o masina si pleci cu o troaca...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu l-am premiat mai demult...
QUOTE(C a t a l i n @ 21 May 2009, 21:51) Trofeul Bula Daciotului i se acordă stimabilului assu, pentru întreaga lui activitate! ![]() http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Sear...sult_type=posts This post has been edited by C a t a l i n: 19 Oct 2009, 19:48 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
variable_dynamics |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 976 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE ca sa stiu ... ca pe aici nu dau de nimeni care sa aibe un vol oh metru sau cum scria acollo. .. mersi Un ce? ![]() In alta ordine de idei, donez nedumeritului coforumist un guguloscop digital, nou-nout, sa-si masoare sonda lambda cu el. ![]() |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
2000 A little less conversation, a little more action.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
sonda lambada colegu'... nu mai dezinforma
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.394 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Diana @ 24 Oct 2009, 16:02) Dragalasule, normal ca nu ne-am frecat impreuna coatele de bancile scolii profesionale. Daca as fi facut acea scoala eram in stare si eu acum sa-mi dau basca pe spate si sa imi schimb becurile singura asa cum pretinzi tu ca poti. Probabil daca ai fi avut niste scoli ceva mai inalte (a se citi macar liceu) nu ai mai fi facut comparatii intre unitati de masura diferite. La Philips se spune ca au +80% luminozitate, iar la Bosch ca au +50% distanta mai mare luminata. Nu v-au invatat la scoala profesionala ca % nu sunt o unitate de masura? Eu imi amintesc de la fizica din liceu, desi a trecut foarte mult timp de atunci, ca intensitatea luminoasa creste invers proportional cu patratul distantei. Mai multe nu prea erau un manualul ala de fizica iar la ASE nu prea se face fizica. In concluzie am avut dreptate ca mestereii de coltul blocului compara procente si emit pareri docte ca nu se mai fac masini cum se faceau odata. <span class='edit'>24 Oct 2009, 16:05:</span> Cat priveste Bosch si coada de pruna, daca ai fi reusit sa intelegi cele scrise de mine mai sus, ai fi descoperit ca nici eu nu cred ca un astfel de marketing de rahat promoveaza niste produse cu tehnologie aerospatiala. Eu doar am combatut modul "ingineresc" in care tu comparai cartofii cu carbunii si ajun geai la concluzia ca-s mai buni carbunii pentru ca-s mai negri. Ce-mi place cum se pricepe domnisoara la tot. Si cum ia de buna traducerea idioata facuta de juranlistii romani a exprimarii: "The high luminosity of the new bulbs also ensures up to 50% more light output than standard halogen lamps. " de pe site-ul Bosch si zice ca a gasit gasca cu oua de aur. Mai conteaza ca distanta de iluminare e data si de far, nu doar de bec? Ce conteaza ca nu se documenteaza inainte de a vorbi, ea oricum le stie pe toate si nici nu se prinde cand se face misto de ea. Oricum, s-a lasat argon de dat cu parerea (e de apreciat), dar economisti vad ca sunt destui. This post has been edited by einstein1984: 24 Oct 2009, 19:01 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Sa-ti sara basca daca n-ai tradus bine?
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
einstein1984 |
![]()
|
Vezi sa nu dea cratita in foc. Parol.
This post has been edited by einstein1984: 24 Oct 2009, 21:17 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
astia au si ei o gluma ... nu am mai ras asa de la ultimul bilant ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Bula data de einstein1984 are si o bula-nucleu:
"Intensitatea luminoasa creste proportional cu patratul distantei" Ori 'scade', ori 'invers proportional', ori 'cu micsorarea distantei'. A dracului fizica cu cine a inventat-o... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
logic |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 32 Joined: 11 April 05 From: Medias.Sibiu ![]() |
QUOTE(driverx @ 25 Oct 2009, 10:40) ...Dar asta inseamna sa imi las alte prioritati..mai importante. ![]() |
--------------------
Skoda Superb
BMW X5
2010 The fact that nobody understands you doesn’t make you an artist.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Uat? Ce nu bine?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eh, prioritatile sunt deja teoretic importante, rahaturi d-astea. Oricum nu e de bula, stai linistit.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pleonasm...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Intr-adevar, dar parca era topic separat pentru greseli gramaticale.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Tu ai scrie-n topicu' lu' Bigutza?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Diana |
![]()
|
QUOTE(Diana @ 24 Oct 2009, 16:02) Eu imi amintesc de la fizica din liceu, desi a trecut foarte mult timp de atunci, ca intensitatea luminoasa creste invers proportional cu patratul distantei. QUOTE(DannyY @ 25 Oct 2009, 11:26) Bula data de einstein1984 are si o bula-nucleu: "Intensitatea luminoasa creste proportional cu patratul distantei" Ori 'scade', ori 'invers proportional', ori 'cu micsorarea distantei'. A dracului fizica cu cine a inventat-o... Ooooo, geniule! Tu stii sa citesti? Al dracului abecedar cu cine l-o fi inventat... ![]() Oops, uitasem ca tu in aroganta ta ignori oamenii mai inteligenti decat tine. ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Eu sunt mai prost din fire, pricep greu si uit repede... dar cum vine asta sa creasca invers proportional?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Diana |
![]()
|
Pentru multe persoane e grea fizica! Adica e legatura directa, iar in traducere ar fi "scade in timp ce cealalta creste". Daca exprimare ar fi "scade proportional cu" ar insemna ca in timp ce scade una scade si cealalta adica tot "creste proportional cu".
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Dragi colegi,
un pic de tonus nu strica niciodata, dar tre's'aveti grija pina unde inaintati. Mi-ar parea rau sa ma siliti la masuri mai profunde. Multumesc. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 26 Oct 2009, 07:42) O alta interventie in stilul Eugeniu: absolut inutila si eronata!Eugeniu a lansat un clip. Ca sa nu-si dea lumea seama ca e vorba de Eugeniu, ciuca mistoului pe internetu' international, si-a schimbat numele din Eugeniu in Eugen. Enjoy! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Poti sa spui asta in engleza? Atunci ar fi si amuzant.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 02:04 |