Bula daciotului
![]() ![]() ![]() |
Bula daciotului
Serje |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@Serje Daca tu nu vezi bula in postul ala inseamna ca esti un bula si mai mare, dupa atata stat pe forum, deci ai postat unde trebuie.
Si sa stii ca nu e nevoie sa urmaresti toate topicurile in care postez ca sa ma contrezi, poti sa trimiti linistit un MP sa ma injuri daca ai ceva pe suflet. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Io stiu ce ii ala, dar multi nu au frunzarit tot forumul si nu stiu, de aceea nu mi se pare de pus la bula. Foarte multi posesori de masini nici nu au auzit de denumirea asta, am intalnit si mecanici prin service care habar nu aveau ce ii ala.
Andy ... suferi? In primul rand nu esti original deloc, si in al doilea rand ... arata-mi un post din ultimele 2-3 luni in care ti-am mai raspuns si "m-am" luat de tine. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
jesus, nici dupa ce ti-am explicat eu nu pricepi care a fost bula ?
|
--------------------
Ford
focus
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
sa-l punem la bula?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
QUOTE(IsNa @ 11 Nov 2009, 15:23) Nu e 'similar' spirtului, ci ESTE spirt, adica alcool etilic (acelasi din vodca). E85 este amestec de 85% alcool etilic si 15% benzina, cu scopul de a-i imbunatati lubricitatea si de a-l face imposibil de folosit in scop... recreational. Asta e cam barbarism: Lubricity is the measure of the reduction in friction of a lubricant. numai ca in romana e cam altceva: LUBRICITÁTE s.f. (Livr.) Senzualitate excesivã; lascivitate, desfrâu; obscenitate. – Din fr. lubricité, lat. lubricitas, -atis. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Serje |
![]()
|
Am inteles din prima la ce s-o referit, da ... tu la ce te-ai fi gandit daca nu ai fi auzit de motoras pas cu pas pana atunci? Sau tu te-ai nascut destept? Si le stii pe toate, mai putin ca maximul la o placa de retea o trecut demult de 100 ... si ca acuma cam orice rahat de placa merge pe 1000... da tu esti intelijent foc.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
variable_dynamics |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 976 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Pentru a evita "nedumerirea" unor colegi de forum, recomand cu caldura folosirea denumirii de "motoras de ralanti" sau "soc automat"(
![]() Spor la reparatii! Numai bine. |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
2000 A little less conversation, a little more action.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.396 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In manual e "electrovana reglaj ralanti", insa daca-i zici asa te trezesti cu vreo cheie de 32 in dinti de la vreunul din neamu lu Manivela.
13 Nov 2009, 11:42: QUOTE(paul_damian @ 13 Nov 2009, 11:26) Oricum sunt constient ca atunci cand isi pune un hot capul... nu prea ai sanse sa scapi. Daca in masina nu las niciodata nimic, in casa nu prea am ce, fiindca... n-am! Asa ca daca o sa faca gimnastica ca sa indoaie o usa de metal o sa fie destul de dezamagit. TV-urile sunt vechi, cu tub, laptopul e o vechitura, bani n-am, bijuterii n-am, mobilele sunt mereu la noi, aparatul foto il tin mereu la mine, ce sa-mi ia? Poate jumatea de visinata? Omul pleaca cu patul si biblioteca dupa el? ![]() P.S. Da stiu, e vorba de telefon, insa cum in romana nu avem accente grafice.... ![]() This post has been edited by einstein1984: 13 Nov 2009, 10:42 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Si daca stii ca e vorba de telefoane de ce l-ai mai pus la bula?
|
--------------------
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.396 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
"Daca ma uit in fund vad niste taranisti de seama" (citez din memorie, parca asa ceva era). Stii ca e vorba de fundul salii, insa tot e bula (cred ca intra la definitia unei bule)si tot razi.
This post has been edited by einstein1984: 13 Nov 2009, 14:09 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu, sincer, nu am auzit pe nimeni sa spuna, de exemplu, ca-si cumpara mobile ci ca isi cumpara mobila. Nici nu stiu daca are plural, daca gresesc macar is deja la bula
![]() |
--------------------
|
einstein1984 |
![]()
|
MÓBILÃ, mobile, s.f. (Mai ales la pl.) Obiect (cu destinație practicã precisã) care servește la amenajarea unei locuințe, a unei instituții etc. și care se sprijinã de obicei cu partea inferioarã pe podea. ♦ (La sg.; colectiv) Mobilier. – Din fr. meuble, it. mobilia, germ. Möbel. DEX98, da e versiunea romana, nu moldoveneasca.
![]() O intrebare normala: QUOTE(gabynew1 @ 13 Nov 2009, 13:02) Salutari, mi-au furat aseara bobina de inductie cu fisiele. am cumparat inlocuitor darnu mi-a trecut prin cap si montajul - aparent simplu - dar nu chiar. Stiu ca ordinea este 2-3, 1-4 dar practic nu inteleg unde intra unde - nu exista nici un insemn pe bobina. poate sa imi spuna cineva ce fir intra unde va rog? Si raspunsul lui Kaskatu QUOTE(Maskatu @ 13 Nov 2009, 14:23) ordinea fiselor la bujii 1-3-4-2, cu bujia nr1 inspre cutia de viteze si pe delcou fix langa capsula aia de vacum. Eu nu am vazut la supernova delcoul si capsula de vacuum, insa poate le furase cineva si pe alea. Sau domnu moderator are ceva tiuning la bolid. This post has been edited by einstein1984: 13 Nov 2009, 14:09 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
mmi&g |
![]()
|
mmi&g Group: Members Posts: 290 Joined: 4 October 07 From: buc ![]() |
QUOTE(ady77 @ 13 Nov 2009, 13:43) Eu, sincer, nu am auzit pe nimeni sa spuna, de exemplu, ca-si cumpara mobile ci ca isi cumpara mobila. Nici nu stiu daca are plural, daca gresesc macar is deja la bula ![]() Einste s-a referit la "mobilele" in sensul de bunuri mobile,nu ca plural de la mobila. ![]() ![]() ![]() This post has been edited by mmi&g: 13 Nov 2009, 21:01 |
--------------------
dacia
nova gt
1999 gt
- b 08 mmj
|
|
Serje |
![]()
|
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureºti Vale ![]() |
QUOTE(Mihai 90 @ 13 Nov 2009, 21:55) Am vazut ca sunt niste candidati de care nu am auzit in viata mea..nu stiu cat de buni sunt,dar chiar daca ar fi buni,nu cred capot face ceva,nu au pregatire,desi pregatire pana la urma nu are mai nimeni. din ciclul "toti e varza" |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Þuþea
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Intelijenta maxima!
QUOTE(solenzaxjg @ 13 Nov 2009, 17:36) Dar nu va inteleg un lucru nu poti sa o sari pentru ca ea ii limitata la cuplu maxim de acolo nu mai merge in mers numa pe loc poti sai dai ture in sarcina nu merge mai mult decat ii limitata ea din fabrica QUOTE(solenzaxjg @ 13 Nov 2009, 19:14) Andrey daca ai umblat la chip cum ai facut tu de exemplu ca iai modificat parametrii,eu unul inca nu am umblat la chip asa ca eu nu pot trece de cuplu maxim numa daca umbli la chip il schimbi sau ii modifici parametrii poti trece de limitare QUOTE(solenzaxjg @ 13 Nov 2009, 22:16) bogdanmardare tu aici citit la cat ii cuplu maxim solenza in cartea ei tehnica sau la un logan motor 14 8v.2800 3000 il ai la MOTOR DIESEL omule dieseul are cuplu maxim la turatie mica.Sa zicem ca il are asa jos dar atunci de ce trage mai bine motorul in turatii mari 4500 5000. QUOTE(solenzaxjg @ 13 Nov 2009, 22:28) Omule nu cred stiu de mic copil de cand au inceput sa imi placa masinile .Eu stiu ca cuplu maxim ii la turatie mare la benzina iara la diesel ii la mica.Un pretin are toyota motor 2.5t la 2500 3000 trage de rupe dar cand trece nu mai trage asa tare mai ales ca ii duba.Atunci noi de ce acceleram mai tare la plecare de pe loc cand dai o cursa cu un diesel ca sa poti sa ii intreci pentru ca el te face la turatia lui mica cuplu maxim |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Asta-i ala cu ABS-ul pe Logan care-i numa pe fata... sau numai pe dreapta, ca nu mai retin...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
BLOGAN, site-ul ala mi se pare cea mai tare bula, dar sa ti-l pui singur la bula...
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 17 Nov 2009, 12:46) Titan-Militari/pacii cam 1 ora, plecat la 7 AM. Cu Loganu, Manuel. Cu tramvaiele 23 si 25 cred ca ma apropiam de 2 ore. Domnu Amza, am mers cu metroul ala albastru modernizat la FAUR. Era rezerva pe linia Eroilor-Industriilor. Dar nu cred ca e cu motoare AC sau prea multa electronica pe el. Aceastã postare a fost editatã de einstein1984: Astãzi, 12:51 QUOTE(argon @ 17 Nov 2009, 12:53) Eu zic sa mergi la un oculist. This post has been edited by einstein1984: 17 Nov 2009, 12:10 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Pune si ora la care ti-ai editat mesajul.
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Ford
focus
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
![]() Unde e topicul? |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(EUROPE_ @ 17 Nov 2009, 22:46) Hai sa nu zici ca is rau, asa ca te invat ceva azi. Uita-te in attach: Attached thumbnail(s) CumAjungiLaSperma.jpg ( Size: 53.54k ) Number of downloads: 223 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Manuel @ 17 Nov 2009, 12:08) ![]() Asa face mereu. Ii dadeam o replica, dar fara sa-l citez, iar el nu ca edita, schimba pana si sensul mesajului. Mesajul meu ramanea in aer. Nu cred ca e fatarnicie, ci doar un comportament infantil. Ce-o fi in capul lui dupa ce face asta, n-as putea sa-mi imaginez. Ce-o crede ca-mi spun in sine despre el? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeþ
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 15:10 |