Bula daciotului
![]() ![]() ![]() |
Bula daciotului
nh1980ro |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
|
||
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 8 Dec 2009, 17:09) Asta e si mai de bula: daca va uitati la poze, se vad gaurile, da nu se mai vad cuiele. Le-a scos cu patentul ![]() ![]() ![]() Sa vad cum le mai echilibreaza acuma. QUOTE(Marius T. @ 8 Dec 2009, 13:53) Model: Nokian Hakkapeliitta Dimensiune: 225/55 R 16 Indice sarcina: 95 Indice viteza: T DOT: 3905 Anvelopele sunt noi. Pret 1100 lei negociabil TEL: 0727 142 566 Pentru referinta, asa arata modelul fara cuie (n-are niciun fel de gaura sau uzura circulara pe crampon). Plus in attachmentul 2, cum arata ale lui. This post has been edited by cristianco2002: 9 Dec 2009, 17:35 Attached thumbnail(s) 1135218818178.jpeg ( Size: 52.74k ) Number of downloads: 873 2.jpg ( Size: 298.51k ) Number of downloads: 896 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nu stiu la ce si-a mai batut capul...asta iarna am vazut o multime de anvelope de genul asta, sincer nu cred ca se uita politistii prea mult la anvelope.
Attached thumbnail(s) hakka2.jpg ( Size: 29.68k ) Number of downloads: 866 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
tu ai auzit cum fac alea pe asfalt uscat, cand trec pe langa tine? Zici ca are toti rulmentii praf masina. Nici macar nu trebuie sa se uite.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Eu am avut pe berlina Nokian din astea si se aude un zgomot ceva mai mare, dar nu e chiar groaznic. Se aude un sunet specific ca un pacanit, dar garcea nu vede nici pe aia de trec pe rosu, nici pe aia de merg cu proiectoarele aprinse inutil si ilegal.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Stiu ca sunt "dezastru" pe asfalt, de asta sunt si interzise, dar la noi se folosesc pentru ca politistii nu isi fac meseria cum trebuie.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(dandrei @ 9 Dec 2009, 19:35) Ce parere aveti? detin un asa telefon? ...Vreau sa cumpar si as dori sa vorbesc cu cei care detin asa ceva....daca aveti va rog...postati cat mai mult despre el...eventual o poza un filmulet ceva ...de unde l-ati luat? folie pentru ecran aveti? merge youtube pe wi-fi? ...care e treaba cu gsp-ul a reusit cineva sa-l faca sa mearga fara sa plateasca cei 70eur/an ?? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
nh1980ro |
![]()
|
gsp TV?
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(l@u @ 9 Dec 2009, 11:25) Bre, ma jignesti, care ciclu, credeam ca sunt unicat ![]() PS Nu imi dau seama daca nu ai priceput sau doar ti-a placut idea, dar in postul cu pricina era o ironie (si sectiunea era de asa natura - bancuri). Ma luam de Marty ca apara pe vis-a-vis, user mai nou ca el. Ori, stim cu totii ca regula este ca, atunci cand esti atacat, iti faci o clona care sa iti apere onoarea periclitata. ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.398 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 10 Dec 2009, 12:52) ca la Corvette diferenta e fix de 10 mm ![]() Nu am auzit pe cineva cu Smart, la carele rotile fata unde are si tractiunea sunt mult mai inguste decat cu 10 mm ca spatele sa aiba probleme. Argonel, atotstiutorul in domeniul masinilor loveste din nou. Cine-l anunta ca Smartu are motor si tractiune spate? Sau ca pe fata sunt 155 si pe spate 175 anvelopele alea? This post has been edited by einstein1984: 10 Dec 2009, 12:22 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE Întâlnirile au loc în fiecare Duminică după orele 19:30, în capătul parcării hipermarket-ului Kaufland Sebastian. Așteptăm cu interes orice posesor de Super Novă. Pe acest topic se discută exclusiv despre întâlnirile locale din București, planificări pentru întâlniri și detalii de ultim moment. Orice alt mesaj ce nu are legătură cu subiectul topicului, va fii șters imediat, fără o notificare în prealabil. Topicul nu trebuie confundat cu un chat. Drept urmare, se pedepsește folosirea în exces a pictogramelor emotive. Pentru discuția personală între doi membri există funcția de mesagerie privată. Pictogramele emotive sunt mai timide, nu? ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Inca unul care n-a auzit de pictogramele emo...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.398 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mircea_preda2000 @ 14 Dec 2009, 13:46) Am montat si eu asa ceva la masina. Stiu ca la unii li se pare o treaba inutila, dar cred ca totusi e o treaba buna mai ales daca ai borcanul fisurat (vezi ca se consuma apa prea repede). Multumesc celor care s-au chinuit sa ne ajute. Adevarul e ca mai bine pui senzor de nivel decat sa inlocuiesti borcanul. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
nh1980ro |
![]()
|
Bagi un distantor ca la pantofi, si intra orice apoi.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
variable_dynamics |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 976 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Daca ma poate ajuta cineva, stiti in ce masura ar putea influenta eventuala deformare a basculelor directia? Am foarte uzate bucile de la bascule, trebuie sa schimb si pivotii si nu stiu ce sa fac. ![]() |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
2000 A little less conversation, a little more action.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E simplu ! Departezi bucile si bagi pivotul. N-are cum sa nu ramina pe directie.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
variable_dynamics |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 976 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Si obtii astfel o bascula rupta-n....bucse!
![]() Numai bine. |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
2000 A little less conversation, a little more action.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(argon @ 17 Dec 2009, 08:58) Gumele all season nu-s bune nici vara nici iarna, e si imposibil sa faci un material care sa se inmoaie iarna si intareasca vara, nici un producator serios nu face all season, decat astia de duzina, low cost. Argonelul loveste din nou. Sau dupa el Pirelli si Goodyear nu sunt producatori seriosi? Bine , nu la fel de seriosi ca gumele lui Ultra high performance luate din Carrefour si facute sub numele de Dayton, marca a 3-a a lui Bridgestone. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Topicul asta e de bula, chiar daca eu cred (sper?) ca a fost deschis in gluma: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=167528&hl=
Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(b64chr @ 18 Dec 2009, 14:53) Asta e de bula. Semnele de reglementare a prioritatii sunt singurele cu forma diferita de cerc, tocmai ca sa poata fi recunoscute din orice unghi. Ia uite ce forme poate lua cercul, dupa o asemenea afirmatie: http://www.automol.ro/semne-de-circulatie/...-de-avertizare/ http://www.automol.ro/semne-de-circulatie/...e-de-orientare/ http://www.automol.ro/semne-de-circulatie/...-si-turistice// http://www.automol.ro/semne-de-circulatie/...uri-aditionale/ Daca tot a zis ca e de bula... sa o punem unde ii e locul... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
ia mai citeste ce ai bolduit !!!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Noroc ca a postat direct aici...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
O fi vineri seara, poate toti suntem cu gandul la week-end, dar totusi logica simpla e urmatoarea:
"Semnele de reglementare a prioritatii sunt singurele cu forma diferita de cerc" = NUMAI aceste semne au forma diferita de cerc, restul sunt toate cu forma de cerc. Si nu e asa, adica putem gasi semne diferite de cerc care nu reglementeaza prioritatea (sens unic de ex). Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(DannyY @ 18 Dec 2009, 15:28) Fiindca tot a reinviat topicul asta...o intrebare asemanatoare: Intru pe un drum si pana la urmatoarea intersectie (50 metri) NU intalnesc nici un semn, cel care vine din dreapta mea are "Cedeaza trecerea", foarte greu vizibil de unde ma aflu eu. Cine are prioritate? Intersectia e dirijata la el dar nedirijata la mine... deci..aha.. ![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 13:46 |