Bula daciotului
![]() ![]() ![]() |
Bula daciotului
nh1980ro |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
|
||
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu inteleg foame asta de bule frate. Ala cu trimmerul nu a zis nimic gresit. Nu are gazon. Dar hai sa-l dam la bula, sa parem inteligentii forumului.
Postarea lui Einstein de mai sus. Ala cica a aparut zgomotul la 80.000, sau atunci l-a remarcat. Care e bula? Ai dracu, daca cere unu un sfat, pana sa il primeasca, fac 20 misto de el, 20 il dau la bula, 20 sunt off-topic, si abia apoi ii raspunde Klauss. Nh, tu, ce strada cauti? Care e partea amuzanta, interesanta sau utila cuiva in postarea ta? Si pentru ca, probabil ai sa raspunzi "Dar a ta care e?", iti spun ca mi se pare aberant sa facem misto de niste oameni. Daca citim topicul asta de la inceput, vedem acolo bule nene, nu unu care foloseste trimmerul la altceva decat la tuns gazonul. |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.430 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Solenza diesel care sa nu faca "zgomot de diesel" eu n-am auzit. Nici noua, nici uzata. Daca abia acum o perceput el zgomotul....
Ma rog, poate as zic eu ca cineva care intreaba de unde vine "zgomotul de diesel" si are o masina cu motor diesel cu injectie indirecta e mai amuzant. E drpet ca m-am mai inselat. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu nene, era doar un exemplu. Daca scoti din context, aproape orice afirmatie care nu este formulata in termeni tehnici poate fi tradua intr-o bula.
Si uite amuzantul: http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f=9&t=82885&st= |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.430 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Aha, deci daca e o intrebare legata de tehnica dar stupida, intrebare fiind nu are ce cauta aici. Multumesc de info.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Altis |
![]()
|
Nu, ce am incercat eu sa spun, era ca daca tie, care esti "tehnic" iti este adresata o intrebare pusa "cu cuvintele mele" poate te umfla rasul. Iar concret, la postarea ta de mai sus, omul a spus ca nu a remarcat zgomotul 80.000 km, sau nu a fost suficient de pronuntat cat sa il ia in seama. L-ai dat la bula ca a trait 80.000 de km cu zgomotul respectiv. Mie nu mi s-a parut ca a spus asta.
Urmatoarea ta afirmatie, a fost ca nu ai auzit Solenta diesel care sa nu faca un anume zgomot. Poate ala nu a auzit alta Solenta decat a lui. Care e ciudatenia? Ca sa nu mai vorbim ca nu ai auzit de solnite diesel care sa nu scoata un anume sunet, dar motivul "bulei" e ca dupa 80.000 km s-a trezit ala sa fie precaut! |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(Altis @ 9 Jun 2010, 15:01) Nu nene, era doar un exemplu. Daca scoti din context, aproape orice afirmatie care nu este formulata in termeni tehnici poate fi tradua intr-o bula. Si uite amuzantul: http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f=9&t=82885&st= Pai aici e vorba de Bule, Cafenea, etc. Cei care fac misto pe topicuri tehnice sunt de blamat. Nu inteleg de ce te-ai basicat asa. Era o gluma. Pentru ca "trimmer" se foloseste la mai multe. Masina de tuns iarba, cositoare, etc sunt cuvinte depasite. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Altis |
![]()
|
M-am "basicat" pentru ca userul mad toz a deschis un topic, a citit, apoi a spus concluziile. Si se gasesc amuzanti, care, vrand sa faca misto de om, scot ei o bula. Si se cracaneaza de ras. De aici postarea mea cu "nu am gazon". Replica ta, s-a vrut o glumita la adresa postarii mele, iar eu nu am gustat-o in clipa aceea. Nu este o chestie personala, nu am nimic cu nimeni, dupa cum probabil ai remarcat, vorbeam despre esenta acestui topic in discutia cu Einstein. Macar de s-ar contoriza postarile...
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Nu mai sunt bule ca pe vremuri...
![]() |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Altis |
![]()
|
Scoate tu repede una!
![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
S-a desteptat lumea, frate...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.696 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Si ce bula e asta? unul a zis cat ofera, celalalt a zis ca atat cere. De unde bula galului le scoateti, mai oameni buni?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Oameni nacajiti, vor si ei sa iasa-n fata.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Un antonim al lui 'bun'...repede (in afara de 'rau')?
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
boc
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Ala-i antonim la 'sanatos la cap'. Domnu' Markos, buna incercarea, dar...inapoi la studiu!
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
"nebun", e cel mai simplu cu negatia-n fata.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
variable_dynamics |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 976 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 8 Jun 2010, 09:04) Bucse poate(vezi DEX). "Bucsile", "barile","jentile de aluminiu", etc costa prea mult ![]() QUOTE(Alexio @ 10 Jun 2010, 19:40) La ce? ![]() QUOTE(brigada_diverse @ 10 Jun 2010, 20:56) omu spune ca le-a schimbat deci ori trage aer in draci...desi totusi ar trebui sa se simta catusi de putin si bujia 2...ori nu lucreaza bujia aia(capac delco-fisa-bujie)...ori sunt stransi culbutorii.....ori nu are compresie QUOTE(Alexio @ 11 Jun 2010, 00:28) Ahaaaaa... Deci cand m-a rugat cineva mai demult sa-i verific jocurile culbutorilor si aprinderea el de fapt ma ruga sa-i schimb motorul.... ![]() |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
2000 A little less conversation, a little more action.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Moderator 2010.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Cand te faci moderator dai test de gramatica?
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
antre noi fie forba, va lega-ti de orice fleac.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
einstein1984 |
![]()
|
L-am dus pe apa sambetei si pe asta. Topicul ma refer.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marty |
![]()
|
Asi manca o anghetata...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th May 2025 - 00:08 |