Bula daciotului
![]() ![]() ![]() |
Bula daciotului
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
te citez...Wouldn't you like to know!
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
chiar respectivul a recunoscut ca e clona unor useri mai vechi...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.607 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
De parca nu se stie ce user este. Oricum, decat 50 de argoni, mai bine un yhattori.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io nujtu.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(carla @ 20 Aug 2010, 13:29) eu nu cred ca e de la bujii. verifica distribuitorul si bobina de inductie. daca e ceva in neregula, trebuie sa cauti piese noi. in cel mai rau caz, daca schimbi vreo piesa, iti recomand sa ceri o oferta la office@srcpieseauto.ro ca au preturi bune, macar sa incerci sa iesi cat mai ieftin, eu stiu, testeaza si tu piata. bafta! Asta de-si face reclama ar fi in stare sa vanda un distribuitor de supernova.... |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Eh..pana la urma pe topicu ala cam toti sunt tristi. Tristi sunt aia care stau sa ureze la multi ani. Pai daca esti asa de apropiat sa urezi la multi ani unui amic de pe forum poti sa-i dai un pm, un email, un telefon.
Aiurea sunt si cei care se uita de ziua lor daca au primit un la multi ani... Suntem tristi cu totii. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
iar la berline ar fi iar coada, ne-ar veni randul dupa 18 luni si musai cu carnet CEC.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Adevaru' ca mi-as lua un berlina noua 1,5 DCi cu vreo 3000 de euro...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(ramsen @ 22 Aug 2010, 17:28) azi am auzit o chestie buna pentru cei care poseda solenza...cica in Rusia mai este si acum linie de fabricat solenza 23 Aug 2010, 14:46: QUOTE(ramsen @ 23 Aug 2010, 10:27) daca mi-ar garanta cineva ca ar merge pus pe solenza motorul de pe logan varianta 2 de 1.2 16 V pe asta l-as pune...este motor 100% Renault ,diferit de ce se gaseste pe super nova, solenza si logan si are prin oras un consum de 7%...se cunoaste lucrul facut in alta parte...va dati seama daca pe un logan consuma 7% pe oras dar pe solenza care este mai usoara decit logan cit o consuma... izvor nesecatuitThis post has been edited by IRONICK: 23 Aug 2010, 13:46 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
izvor de nesecat...
|
--------------------
*
*
*
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE daca mi-ar garanta cineva ca ar merge pus pe solenza motorul de pe logan varianta 2 de 1.2 16 V pe asta l-as pune...este motor 100% Renault ,diferit de ce se gaseste pe super nova, solenza si logan si are prin oras un consum de 7%. Motorul de pe Logan, e diferit de ce se gaseste pe ... Logan. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Mă, eu cand v-am spus ca Solenza iz ză șit... voi nu, Batman, Batman...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(10tacl3 @ 28 Apr 2010, 18:14) eu am observat ca am consumul mai mare la benzina 95 decat cand bag top 99...si alta treaba ce-am observat este ca atunci cand bagam 95 cand mergeam in treapta a 3-a prin oras cu 50 la ora eram la 2800-2900 turatii...cu top 99 sunt la 2300-2400 :-?? plus ca sunetul scos de motor este mai gros cand bag top 99 iar in acceleratii se simte diferenta dintre cele 2 tipuri. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Daca baga dinaia de 100 de la OMV era la ralanti
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
da, dar cu omv 100 la mine se aude chiar gros de tot.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Si parca si putin mai lung mi se pare
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE("Discutie pe messenger cu Doctoru') mKe : se dushi dracu' forumu bai ! The One and Only Merced: de ce? mKe : asa mKe : pai cum sa se inteleaga astia mai mKe : intalnirile astea au fost o fuarti marii greseala The One and Only Merced: cum adica? The One and Only Merced: hai doctore explica-mi ca nu inteleg care-i problema intalnirilor si cum au fost ele o greseala mKe : pai sa se inteleagea ainjtain cu argon mKe : sa mi se pare mie simpatic b76baaragh mKe : duami fereshte mai ! The One and Only Merced: pai ce are arhi ca e foarte ok omu mKe : pai tocmai mKe : daca nu-l intalneam mKe : nu stiam mKe : amu nu ma mai iau di iel pi forum The One and Only Merced: pai si ce, ti-e ca se f*te forumu ca nu o sa mai fie scandal ? ) mKe : pai nu ? mKe : scandal pi dashia club mKe : serios pi logan club mKe : asa era lumea normala The One and Only Merced: ![]() The One and Only Merced: mooooor The One and Only Merced: te pun la bula The One and Only Merced: serios mKe : pune-ma The One and Only Merced: serios la aia? mKe : cu citati di pi mess The One and Only Merced: ca am un vecin care freaca cu sticla de 2 litri de apa The One and Only Merced: la loganu ala obosit The One and Only Merced: cu jante de opel The One and Only Merced: aia-s seriosi? mKe : cu argonelu' am noroc ca ma cert periodic The One and Only Merced: ala de face filme pe net The One and Only Merced: si nu stie se scrie "metri"? mKe : streulea ? The One and Only Merced: si scrie "metrii"? The One and Only Merced: aia-s seriosi? mKe : da ii fuarti serios omu The One and Only Merced: ))))))))))))))) The One and Only Merced: o ia pe nevasta-sa si pe copil The One and Only Merced: sa faca teste de frana The One and Only Merced: sa puna pe net? mKe : dia dia The One and Only Merced: sau ala de invartea la "westgate"? ) The One and Only Merced: du-te ma The One and Only Merced: te pun la bulaaa acum ![]() This post has been edited by Merced: 23 Aug 2010, 23:56 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Confirm ca-i adevarat
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
defectilor
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Dom' doftor, ai si tu gaurile tare in acoperis, iar cand ploo e belea, da p-afara din oale.
Logan Club??? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(Muttley @ 24 Aug 2010, 22:46) Bre, da' tu nu stii ca loganclub c-ta are intalniri comune cu daciaclub (loganclub-izata mai nou si denumita) constanta? Sau ca toti refulatii de pe loganclub, cer tot feluri de denumiri gen DaciaClub Brasov ... Sau ca la BeciAcustic, in titulatura scrie QUOTE Organizator intalniri DaciaClub Constanta Iar AlexV zice pe reno.ro asta: QUOTE beciacustic nu reprezinta in nici un fel oficial DaciaClub. Ca si tine, este membru DaciaClub. Daca s-a ocupat de organizare atunci ori a facut-o din postura personala This post has been edited by AR-18-MOS: 25 Aug 2010, 00:32 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Markos |
![]()
|
meganclub exista?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Numa' "Megane Club Ελλάδα".
This post has been edited by AR-18-MOS: 25 Aug 2010, 01:01 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 14:22 |