Bula daciotului
![]() ![]() ![]() |
Bula daciotului
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
donez eu rangeu daca e
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Insonorizarea o are de citiva ani. tocmai i se terminase bateria.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ce sa zica ca nu ia dus lipsa ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
N-are ba din alea ca nu e mitsupishi.
Mosu io schimb bateria dar tu daca n-ai compresie sau faci pana ramai cu "slza" cheala ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.607 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
S-a rezolvat, se poate-nchide!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
Bolovanul habar n-are ca solenta e supermotorizata. Are motoare si la stergtor, la aeroterma, unele chiar si la geamuri. daca aduni caii putere de la toate, iti da citiva magari in plus.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
QUOTE(bion @ 25 Aug 2010, 18:05) M-am dat ieri cu un din asta 16 diesel [...] ![]() QUOTE(corbex @ 25 Aug 2010, 18:55) Da' te-ai murdarit de praf? "toujours" te murdaresti pe pantaloni cand te dai jos din masina asta.... ![]() [...] asa se recunosc posesorii de DASTĂR ![]() ![]() This post has been edited by membru_DC: 26 Aug 2010, 09:48 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.607 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(membru_DC @ 26 Aug 2010, 10:46) DASTĂR Prafster, bai!![]() ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
membru_DC |
![]()
|
vorba lu' marty, parca-i mai frumos "paceaură".... ar merge sa-i faci o gluma unui coleg cu o astfel de achizitie
![]() PS: parca este 1 RON caracteru' la piese auto (8 x 1 = 8 RON) ![]() This post has been edited by membru_DC: 26 Aug 2010, 09:52 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Daca deschizi geamul si ramai fara amperi, ai curent, dar nu amperi.
Eu asa am patit. Am descuiat din telecomanda, am dat geamul jos si..s-au terminat amperii. Noroc ca era un magazin depiese auto in apropiere ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
si ai mai cumparat niste amperi ?
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Juma de litru si i-a turnat in baterie.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
cat mai e kilu de amperi?
la negru, evident. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
membru_DC |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(Filip @ 26 Aug 2010, 19:41) Ai 15 ani, munceste verile si cand mai ai timp liber, cere bani si de la parinti, strange alocatia si reconditioneaza masina. Strange bani ca la 18 ani sa dai de carnet, dar vezi sa-ti ramana si de masina. Lasa femeile si prajiturile pe mai incolo, conteaza ca la 18 ani sa ai MASINA, indiferent de cat de putini bani ai avea. Iti garantez eu ca te simti alt om cand ai masina pe numele tau, nu conteaza ca buzunarul e gol, mandria de a avea numele scris in talon e de nepretuit. Nu conteaza ca ai bani sa mergi cu ea 1 data pe saptamana... nu conteaza, sacrifica tot si repara masina!!!!!!QQ!!!!! ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Marty |
![]()
|
@Merced:
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
D-aia a ajuns tara asta cum a ajuns, ca n-am gandit toti ca Filip.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa-l omoare cineva p-ala, sa nu se mai zbata...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Markos @ 27 Aug 2010, 01:15) Nu stiu, am luat jumatate de litru, la rosu. QUOTE(membru_DC @ 27 Aug 2010, 04:50) in ultima vreme p'aci' pe la mine se mai gasea doar sub forma gazoasa... ![]() pe unde gasesc sub forma lichida?... ![]() Cauta pe la remat, sigur ai sa gasesti cativa amperi aproape noi la pret derizoriu. Am gasit si niste volti dar erau cam vechi. |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Marty |
![]()
|
Amperi la negru...
PWO1618.jpg |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Desi un click pe patratelul rosu din quote ar fi mai mult decat edificator, scurta introducere: un membru de 15 ani si fara bani, cu o Dacie 1300 cu lonjeroanele putrezite dar la care tine mult, cu inima sfasiata, ne anunta ca e posibil sa renunte la harb. Taica-su', proprietarul masinii de altfel, il incurajeaza s-o dea dracu'.
Uitati sfat ce primeste: QUOTE(Filip @ 26 Aug 2010, 19:41) Ai 15 ani, munceste verile si cand mai ai timp liber, cere bani si de la parinti, strange alocatia si reconditioneaza masina. Strange bani ca la 18 ani sa dai de carnet, dar vezi sa-ti ramana si de masina. Lasa femeile si prajiturile pe mai incolo, conteaza ca la 18 ani sa ai MASINA, indiferent de cat de putini bani ai avea. Iti garantez eu ca te simti alt om cand ai masina pe numele tau, nu conteaza ca buzunarul e gol, mandria de a avea numele scris in talon e de nepretuit. Nu conteaza ca ai bani sa mergi cu ea 1 data pe saptamana... nu conteaza, sacrifica tot si repara masina!!!!!!QQ!!!!! Deci n-ar fi prima oara cand asta vine cu pledoarii de genu', dar de data asta se cam joaca cu focul, parerea mea. Sunt totusi offtopic, asa ceva ar fi trebuit sa intre la bula idiotului, da' acest topic (cred ca) nu exista. This post has been edited by Muttley: 27 Aug 2010, 12:51 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
arunca o geana putin mai sus.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 02:55 |