Bula daciotului
![]() ![]() ![]() |
Bula daciotului
variable_dynamics |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 976 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
2000 A little less conversation, a little more action.
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
eu as sublinia mai degraba stilul absolut fabulos de exprimare în scris. elev de-al lui dragoselu, clar!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nu cred ca ma intrecut pe mine
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
tu esti unic...
![]() |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.451 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alex4u @ 18 Sep 2010, 13:29) o porcarie asta cu mersul serpuit..fii sofer si meri drept ca daia ai luat permis...iarna pe polei tot serpuiesti?? numai specimene ![]() QUOTE(Alex4u @ 18 Sep 2010, 15:48) da este foarte benefic...te ajuta sa pierzi controlul asupra directiei de mers si sa intri pe contrasens sa omori oameni nevinovati ca ai tu o tigla lipsa si iti place sa dai stanga/dreapta din volan... ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Pai da, rugina fiind o oxidare lenta, se poate "repara" prin ardere (oxidare rapida)...
![]() A ruginit? Pe foc! ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si nu-i asa? Mecanicii de cartier stiu si o combat cu autogenu'.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
harry |
![]()
|
![]() E-TECH tester Group: Members Posts: 414 Joined: 3 July 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur 2 E-TECH plugin hybrid
2021 Logan MCV, 1.5 dci, Laureat, 2007
Duster, 1.5 dCi, Laureat, 4WD, ESP, 2013 |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
asta o fi cauza mersului serpuit?
____________________________ Altceva... QUOTE(TXzamora88 @ 19 Sep 2010, 16:18) Cine stie merge sa pun in locul clacsonului vechi de dacie sti care este clacsonul cel nou..il am pe cel original merge f bine dar sau curatat inscriptiile si bate urat la ochi ...stie careva ?dacia mea este din 88 TX QUOTE(george0 @ 19 Sep 2010, 19:24) Se pare ca desi pe TXzamora88 si pe george0 nu-i intelege nimeni, intre ei se inteleg perfect. This post has been edited by Ake: 19 Sep 2010, 20:31 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Club12TRS @ 20 Sep 2010, 08:29) Tipic pt dacioti: balacareala, insulte si frustrari. Rusine! De ce n-aveti bunul simt sa scrieti "frate, noi toti impreuna nu strangem 5000 euro!" ?? Ca masina ar lua-o multi de aici pt piese. RUSINE !!! QUOTE(Club12TRS @ 20 Sep 2010, 09:31) Borcanele le-ncurci tu, bineinteles. Am Punto 2 Facelift, e scris 3 pt c-am tastat gresit si nu imi schimba cand editez. Si, bineinteles, e 2003. No comment!Da' voi, amaratii cu Toyota, ati inceput sa faceti rugaciuni sa fie iarna fara zapada? Ca Toyota nu prea am vazut prin zapezile de anul trecut =)) Mint! Le-am vazut, zacand prin parcari, parasite, proprietarii circulau voiosi cu transportul in comun =)) Ne poti spune si cum stai cu consumul de ulei la D4-D, sau ti-e rusine? ![]() Si nu uita sa ne spui cu ce pulover stai in masina la temperaturi sub 0 grade. Eu in TRS stau in tricou si pantaloni scurti ![]() Nu mai strange borcane pt muraturi. Se gasesc muraturi la supermarket. A, nu-ti permiti sa intri in supermarket... Ai rata la D4-D... Condoleante! P.S. Eu mi-am luat masinile cu banii jos, nu in rate ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
P-asta-l stiu demult de dubios si ciudat.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
plm, nu toata lumea-si permite sa renunte la cumparaturile de week-end ca sa-si ia masini cu banii jos...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.451 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Club12TRS @ 2 Jun 2010, 22:48) M-am dat cu Jegster 1.5 prin padure. Constatari: interior mai ieftin nu exista, scaunele-s instrumente veritabile de tortura, unghiuri moarte garla. Cazanu' e SUV, n-are nici cea mai mica abilitate off-road, rupe aderenta, derapeaza, e instabil... Pe scurt: NASPA! tipic Dacia, tipic Renault. Dar nu poti avea pretentii de la o masina care costa mai putin decat bicicleta mea... QUOTE(Marty @ 20 Sep 2010, 12:10) plm, nu toata lumea-si permite sa renunte la cumparaturile de week-end ca sa-si ia masini cu banii jos... |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Tribunule ... si bula unde ii? Mai degraba postul tau ii de bula, deci l-ai pus bine...
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(tribunul @ 20 Sep 2010, 11:26) Ca exercitiu de discutie as putea sa-ti spun ca asa este cum ai zis tu. La cele (benzinariile) la care nu am alimentat am primit bon: pentru revistele, alunele sau cauciucurile pe care le-am cumparat fara sa cumpar si combustibil cu care sa alimentez masina. Nu am sa iti spun asta, am sa recunosc insa cu curaj adevarul: a fost o afirmatie glumeata pe care nu ai inteles-o. Greu cu bula, greu... Asa ca citez: " ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(alexandrusiri @ 20 May 2010, 21:49) QUOTE(alexandrusiri @ 29 May 2010, 09:00) acesta s-a vandut, dar mai a mai aparut unul la vanzare ca urmare a radierii masinii ca catre tatal meu.pt informatii 0746188960. ca pret, 50% din valoarea bonului. QUOTE(alexandrusiri @ 20 Sep 2010, 21:08) Ce inseamna optimismul... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.597 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Fantastic!
![]() This post has been edited by pastrama: 20 Sep 2010, 21:50 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Marty |
![]()
|
Da-va dracu' de defecti!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
S-o fi ocupind cu vreo monitorizare. E perseverent, ii place domeniul, in trei ani inca n-a trecut la televizoare
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Mogul...ca ala cu TRS care zici ca are ultima descoperire a stiintei...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(andreis @ 18 Sep 2010, 12:34) Sistemul se ofera gratis in starea pe care o vedeti in poze. La volum mic sistemul are un zumzet, la volum mai ridicat, acesta nu se mai aude. Boxele sunt functionale toate. Predarea este personala in Bucuresti, zona Cora Lujerului sau prin posta in tara cu plata la destinatar. Sa-l anunte cineva pe StefanT.... |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 08:55 |