Bula daciotului
![]() ![]() ![]() |
Bula daciotului
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Pai sa invete copilul de mic. Fara Reno, Honda sau alte prostii. TDI rullez. Musai PD.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Parol.
|
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cele mai smechere motoare, ce stiti voi.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
pompe duse.
|
--------------------
-
-
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Stiti cu ce ma puteti compara pe mine? Cu cine ma aseman eu (ca tot am mai citit de pe blogul lui Marty)? Cu "VIEZURELE DE BETON"! Sa innebunesc de nu m-am regasit in descriere. Cand arunc si eu gunoiul la ghena, daca se intampla Doamne-fereste, sa mai apara vreun vecin/vecina pe acelasi palier cu mine, mama stiti cum o bughesc inapoi in apartament? Ce, "Flash" din "Justice League" - (desenul ala animat) e pistol cu apa pe langa mine!
![]() Si cand vroiam sa merg dimineata la scoala, si auzeam ca mai e vreun vecin/vecina pe palier, asteptam sa plece aia, si pe urma ieseam si eu! ![]() Doamne, in sfarsit mi-am gasit caracterizarea! Sunt un viezure de beton! ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Filip: 22 Sep 2010, 19:07 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Piei drace!!!
![]() |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pilifule nu esti tu viezure nici in visele tale. Tu esti un gandecel neprihanit de bucatarie. Cum aprinde cineva lumina, cum se ascune sub dulap.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Atentie la furadan!
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Altis @ 22 Sep 2010, 05:41) QUOTE(lucifer @ 22 Sep 2010, 21:34) Spune-ne si noua ALTIS de forumul ala sau TOPIC pe unde o mai arzi tu ,ca sunt curios ce se mai poate lua "moca frateeeee " de acolo ! Tu nu ai fost in stare sa lasi mai mult de 5 lei la un produs pus la vanzare si mai si vorbesti ! Inteleg ca unii mai si muncesc pentru a avea ceva si pretuiesc valoarea obiectului respectiv , dar mai bine te abtineai ! Oricum nu stiu de ce mai postezi aici ca vad ca ai tradat si ai trecut la Skoda ! Rog initiatorul topicului sa dea sistemul audio cui i la promis si pe viitor sa posteze anuntuturile moca frateeeee la DONATII , pentru ca utilizatorul ALTIS sa gaseasca mai repede "fraudulosii" si sa posteze! sorin1983 iti cer scuze pentru ca te-a citat ALTIS si eu am comentat la ce a dat el copy paste ! ! Propun ca ALTIS sa fie avansat si sa fie facut Moderator pentru bunul mers al acestui forum ![]() Postul meu era quote din: http://www.daciaclub.ro/Calculatoare-jocur...tc-t192679.html Incercam sa ii dau o idee initiatorului. Se pare ca daca te deplasezi cu altceva decat cu dacia sau nu faci discounturi esti tradator ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Richelieu |
![]()
|
QUOTE(tkx @ 23 Sep 2010, 16:48) Mi se pare o manevra cat se poate de banala. O pot executa cu ochii inchisi. Bine, eu as fi facut-o altfel (din 2 miscari): dadeam in spate pana remorca cobora de tot in prapastie si apoi plecam. Remorca usoara si masina incarcata nu era nici un pericol. Asa simplifica unii intoarcerile. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
El facea o intoarcere din lumea cealalta...
|
--------------------
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.397 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 24 Sep 2010, 15:26) Eu ma intreb unde incap cei 32 de km de pista de incercari in cele 370 de hectare totale. Chiar atat e pista, sau vroiau sa zica 3,2 km? Ca exemplu, poligonul Bosch de la Boxberg, 24 de hectare. boxberg.jpg E pista de incercari, nu de record mondial de viteza la sol. This post has been edited by einstein1984: 24 Sep 2010, 14:48 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ce misto, au si giratorii
![]() zici ca-i Deva pozata din avion. This post has been edited by Markos: 24 Sep 2010, 16:03 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.397 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E ceva mai mare totusi.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
dar ce-s cu portiunile alea de iarba? mai bine bagau asfalt peste tot
![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Un lucru e cert . Nu e B prea arata ordonat si curat
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
einstein1984 |
![]()
|
Nu stiu de ce, dar vad ca prin ardeal sunt acrii strugurii rau de tot. Si la TM, si la HD...
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Eu am luat azi niste struguri (ce-i drept din Cluj). Sunt dulci si foarte buni!
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Erau turcesti.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Greseala de gramatica, dupa parerea lui Leinad.
![]() ![]() Attached thumbnail(s) Capture.JPG ( Size: 47.46k ) Number of downloads: 262 |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mda...dar lumea poate trece in topicul asta si greseli de ortografie daca vrea. Chiar si din limba germana. Sincer, te-ai atacat degeaba. Topicul asta nu e teren de lupta intre useri, e facut ca cei care gresesc sa stie ca au gresit.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 17:48 |