Bula daciotului
![]() ![]() ![]() |
Bula daciotului
Richelieu |
![]()
|
||
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
||
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.395 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ar trebui inlocuiti si unii si altii cu economisti.
This post has been edited by einstein1984: 2 Oct 2010, 08:11 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
QUOTE(dan supernova @ 1 Oct 2010, 18:41) da dala mn nui cel model daca era asa stiam sal fac ...la mn are o gaurica mica prin nutu si o gaurica prin bratu la stercator si cand pun bratu in nut le potrivesc la gaura ,bag ceva o sramulita ,surubel mic piedica ![]() imi aduce aminte de honda cu betele si titirezul de la motor ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Richelieu |
![]()
|
|
--------------------
0.00
%
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Bai Richy vad ca l-ai luat la mâna pe saracu' whiskey de isi da demisia, nu mai intra veci pe acilea. O sa trimita mail la un moderator sa-i dileasca contul.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Richelieu |
![]()
|
M-am uitat si eu de curiozitate prin primele lui postari sa vad daca are vreuna scrisa corect (nu prea are) si am gasit minunile lui de mecanica.
De intrat, va intra in continuare ca e ca musca aia care viziteaza calul. This post has been edited by Richelieu: 2 Oct 2010, 15:32 |
--------------------
0.00
%
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Si asa pleca "voinicul" intr-o mini vacanta de 7 zile.
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
meritata.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Culmea tiuningului: sa te rupi in figuri ca mare tiuner si sa pui intrebari banale pe daciaclub.
QUOTE(voinea @ 2 Oct 2010, 09:39) ma intreaba un cunoscut de ce periodic pierde codurile injectoarelor (o data la maxim o luna trebuie sa le rescrie). E masina lui personala, masina nu are tuning pe ea (deci softul e original de fabrica) si pierde codurile mergand in avarie. Are tester cu care si le reprogrameaza si totul e bine. Dupa o perioada iar nu le mai are. A intalnit cineva asa ceva pe motorul de 1.5 65CP ? Solutie ? QUOTE(IRONICK @ 2 Oct 2010, 20:28) Poate nu am priceput eu bine. Cineva care lucreaza in "domeniu" intreaba pe forum cum se rezolva o problema? ![]() QUOTE(voinea @ 2 Oct 2010, 20:55) nu as avea de ce sa fiu interesat de ce o masina pe soft original pierde coduri de injector...e doar o curiozitate si nu e legata de activitatea de ciptuning.. sa o rezolve un tehnician in diagnoza daca stie ... dar din ce spune 'clientul' sunt depasiti si ridica din umeri... QUOTE(IRONICK @ 2 Oct 2010, 21:43) QUOTE(voinea @ 31 Aug 2010, 19:54) QUOTE(voinea @ 2 Oct 2010, 21:55) are ca e la 250km de noi Bucuresti masina.. si intreaba si l-as ajuta ... dar ma rog tu esti gica contra la orice din cate am observat... This post has been edited by IRONICK: 2 Oct 2010, 21:56 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nu vreau sa-mi aduc aminte originalu' ca am 0 la warn si de obicei, in momentele astea, imi iau 30 de zile de pauza.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(Richelieu @ 2 Oct 2010, 16:31) M-am uitat si eu de curiozitate prin primele lui postari sa vad daca are vreuna scrisa corect (nu prea are) si am gasit minunile lui de mecanica. Pai da, el si-a pastrat contul asta de la inceput. Sunt sigur ca majoritatea userilor care au postat pentru prima data pe un forum au scris tampenii. Diferenta e ca unii nu si-au facut alt cont dupa. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am scris tampenii doar la final, la inceput eram om serios, se poate verifica
![]() 3 Oct 2010, 00:37: Apropo'... Stiti ce-a facut argon cand a ajuns moderator? Si-a sters primul lui topic despre pleoape la Estate ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 2 Oct 2010, 23:37 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
argon e un caz mai special. El e ala care a bagat doar semisintetic in Esteit de cand era noua, dar daca va uitati prin post-urile de pe topicul de uleiuri de la CLT, in primele 20-30 de pagini, apare, sau aparea ca probabil a sters cand i-am aratat, el spunand ca merge foarte bine cu Lubrifin, ca asa stie el, ca pentru Dacie tre sa fie ieftin si bun.
Unii ne recunoastem prostiile, altii nu. ![]() Si eu daca ma uit in urma ma apuca rasul, deh, habar n-aveam cu ce sa mananca masinile, si pentru asta multumesc DaciaClub. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
io recunosc ca stiu totu si sunt un zeu
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.395 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si lui Argon.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Nu e tautologie / pleonasm, deci nu e de bula. Poti sa faci alegeri privitoare la ce placute de frana pui la masina si, evident, acestea nu devin si electorale...
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Marty |
![]()
|
Etimologia cuvintului "electoral" cam care crezi ca e?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Bre, eu am zis ca e simpatica, nimic altceva. Observ ca unii au senzatii complet gresite despre ce pune lumea la "bula".
This post has been edited by Ake: 4 Oct 2010, 17:04 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(Lupamuttley @ 6 Oct 2010, 00:50) Recomand Blue Vision .Super performante + ca dau o tenta de albastru in faruri ! Chaponne ,sa-mi spui si mie cat a costat acel reglaj de faruri si unde l-ai facut, ca aceeasi problema am si eu: Orbesc pilotii pe faza lunga,iar reglajul de pe bord,nu prea functioneaza ! Doamneeeeeeeee, uite cine conduce pe drumurile tarii. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Si bula care-i?
|
--------------------
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Ca nu schimba de pe faza lunga pe scurta si se mira de ce ii orbeste pe ceilalti?
![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
In momentul cand se apropie o masina de tine pe sensul celalalt de mers cu 200 de metri inainte se comuta faza de intalnire ! Faza lunga poti sa o reglezi cat vrei, ea tot ii va orbi pe ceilalti participanti la trafic !
P.S. Pentru colegul care a aparut aici la Bula m-as bucura sa fi scris gresit faza lunga in loc de faza scurta, dar cine stie ... ! ![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Sssst, ca nici ady n-a citit codul rutier sa afle ca doar faza de intalnire trebuie folosita cand ai masini in fata.
QUOTE(lungan @ 18 Dec 2006, 18:36) Ma gandeam sa-mi fac un upgrade la Clio 3, dar m-a luminat Dumnezeu. Mi-am adus aminte de cat m-am rugat de aia prin service sa-mi schimbe grupul conic si de cat timp am stat fara masina... Logan cu tractiune spate? Sau motor longitudinal? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 07:35 |