Bula daciotului
![]() ![]() ![]() |
Bula daciotului
Andy_ACS |
![]()
|
||
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cunosti fenomenul prin care se extrag diferitele produse finite din titei? Fiecare componenta a amestecului fierbe la o anumita temperatura, NU LA UNA COMUNA, NU SE FACE MEDIA ARITMETICA...
In ceea ce priveste asa zisul articol, eu l-as trimite pe autor (inapoi) la scoala. ------------------- In cazul concret de care era vorba, daca ai apa in circuitul de franare, aceasta va fierbe, iar vaporii rezultati SE VOR COMPRIMA, in niciun caz LICHIDUL, fie el apa sau lichid de frana... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Pentru lamuriri suplimentare continuam discutia pe topicul respectiv, de unde ai pescuit tu asa-zisa bula.
@C a t a l i n - citeste pe topicul respectiv explicatia mea detaliata, ca sa intelegi la ce m-am referit. Citeste posturile si vei vedea ca am specificat (compresibilitatea creste prin contaminare si am explicat si de ce) - in esenta cam aceleasi lucruri mentionate de tine. Cu o remarca - lichidele sunt foarte putin compresibile, nu insa total necompresibile. Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 8 Oct 2010, 08:55 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Pai eu n-am nevoie de lamuriri...
|
--------------------
-
-
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 8 Oct 2010, 09:37) 2. Intr-un amestec lichid de frana - apa, fiecare componenta fierbe la temperatura specifica. Nu se influneteaza una pe alta. amestecul lichid de frina - apa este azeotrop. fierbe la o singura temperatura si vaporii rezultati contin glicol, eter si apa in aceleari proportii ca si solutia. PS: vezi ca nici distilarea fractionata nu merge cum crezi tu. pe lungimea coloanei de distilare exista un gradient de temperatura, amestecul de vapori generat de lichidul care fierbe jos contine toate componentele lichidului intr-un amestec gazos, pe masura ce amestecul urca pe coloana temperatura lui scade si diversele fractii se condenseaza separat. This post has been edited by yhattori: 8 Oct 2010, 09:09 |
--------------------
*
*
*
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cam asa stiam si eu.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ok, mea culpa, asa am retinut din liceu. (nu e o scuza, dar pe DaciaClub merge)
|
--------------------
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(argon @ 8 Oct 2010, 09:50) nu o mai da in janinisme ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
yhattori |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 8 Oct 2010, 10:17) he. n-ai avut-o pe macovievici profesoara de chimie. si acum mai stiu sa-ti balansez un redox, o oxidare, o neutralizare, mai tin minte reactiile de aditie, eliminare, subsitutie, ce-i aia orto-, para-, iso-, cis- si trans- si toate porcariile alea cu orbitali, 1s2, 2s2, 2p2. patru ani ne-a terorizat, minca-o-ar gaia! |
--------------------
*
*
*
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Am fost olimpic la chimie.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
yhattori |
![]()
|
eu corigent.
|
--------------------
*
*
*
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Si apoi restantier in facultate.
|
--------------------
-
-
|
|
yhattori |
![]()
|
bei un suc?
p-orma mergem la mine, iti arat plasma... |
--------------------
*
*
*
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Bai Sony...
|
--------------------
-
-
|
|
yhattori |
![]()
|
ma scufunzi, eu nu-s casetofon popular...
|
--------------------
*
*
*
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca n-o puneti de-o imprieteneala pe feisbuc n-ati facut nimic.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Ce trebuie?
This post has been edited by Jack Daniel's: 8 Oct 2010, 12:02 Attached thumbnail(s) Capture.JPG ( Size: 47.32k ) Number of downloads: 264 |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu-l stii ca e mistocar?
This post has been edited by corbex: 8 Oct 2010, 12:05 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Aia spusă direct, sau aia cum ar pofti domnu' Markos?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ideea e absolut identica!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Am înțeles, mulțumim frumos, dăm legătura acasă!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Andreea?..
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
Degeaba insiști, nu-ți spun ce salariu am.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Deci nu te vrea pentru farmecul tau personal !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ce tupeisti pe aici ,intreaba autoritatea suprema.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 19:53 |