Bula daciotului
![]() ![]() ![]() |
Bula daciotului
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Bineinteles, dar pot doar sa raman siderat de ce manevre fac unii. Desi... daca stai sa te gandesti... nu toti (inclusiv eu) avem oglinzi incalzite, iar stropii de apa de si condensul de pe geamuri pot crea la un moment dat confuzie in aproximarea distantelor insa si asa... sporesti atentia, nu te bagi kamikaze pe banda altuia.
![]() ![]() Richelieu - sunt sofer de duminica, corect, insa ma asigur la schimbarea benzilor de circulatie (inclusiv unghiul mort). Nu mai zic ca e sacaiala mare cu reglatul temporizatorului de stergatoare, cand ploua asa mocanit. Pana la urma am lasat sarcina asta in seama "copilotului". Cand mergi stai in siajul masinii din fata, iar stergatorul trebuie sa functioneze o data la 2 secunde. Cand stai la stop, trebuie reglat din nou temporizatorul, pentru a evita stergerea parbrizului "pe uscat". Cand te pui in miscare, iar reglat temporizatorul. M-am simtit de parca butonam mai ceva ca la PC. ![]() This post has been edited by Filip: 16 Oct 2010, 17:44 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
In frana de motor deja nu se mai arde combustibil in cilindrii, decat intr-o mica masura la carburatie (cred), nu se compara cu mersul in sarcina. La mine la dacie, cum apas pedala de acceleratie, cum simt valul de caldura si in fata si la picioare. E placut, si surprinzator de eficient, avand in vedere ca merg cu geamul intredeschis, si nu am mocheta in masina, doar covorase la pedalier. Asta deoarece imi intra apa in praguri si am scos toata mocheta ca sa asigur ventilatie prin gaurile din contraprag. Trebuie sa vorbesc cu un tinichigiu sa-mi rezolve problema... dupa care as vrea sa izolez podeaua, apoi mocheta. Podeaua se mai incalzeste si de la traseul esapamentului pe sub masina, am observat, insa asta la condus mai "alert".
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(Lasker @ 15 Oct 2010, 18:04) Salut Baieti m am gandit azi sa-mi schimbi cd-player la masina avand un Sony Xpload mai vechi putin primit si l-am scos pe ala vechi de Solenza si sa-l bag pe asta nou, surpriza nu se potriveau mufele asa k am decis sa ma duk la un service sa mi-l puna ei ajung akolo si baiatul de la service imi spune k Sony ul nu are mufa in spate si k treb sa cumpar si mi a zis k au ei la pret de 50 ron si am ramas blocat va intreb a avut cineva problema asta cu mufa in spate la cd player SOny Xpload si a cumparat mai ieftin si de unde? |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Goana dupa posturi sau neuroni certati!
Attached thumbnail(s) Capture.JPG ( Size: 271.45k ) Number of downloads: 554 |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Buna dimineata: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=2665091
This post has been edited by bmwh548: 17 Oct 2010, 04:28 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.394 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(fansuv @ 16 Oct 2010, 15:20) Sunt prea ocupati cu productia duster. La casablanca- maroc-africa de nord parca se va produce. Muncitorii romani lucreaza foarte atent, deoarece sunt foarte priceputi si au traditie in industrie. Pneurile, covorasele, motoarele, cablajele, bateriile, cutiile de viteza, amortizoarele ...facute in Romania sunt recunscute ca rezistente, fiabile, chiar daca nu te da pe spate la design.Se va mai pastra calitatea fara romani- cu marocani?Cred ca foarte multe repere trebuie duse in Maroc si asamblate acolo doar- pana prinD marocanii tehnicile de productie. Nu e usor sa faci piese de calitate LA COST MINIM. E de munca la greu. POATE AR TREBUIE PENTRU SIGURANTA SA EXPORTE ECHIPE mari de muncitori de la dacia in Maroc. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 17 Oct 2010, 05:28) Acum s-a trezit din betie. ![]() This post has been edited by Richelieu: 17 Oct 2010, 14:00 |
--------------------
0.00
%
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
bmwh548?
This post has been edited by Jack Daniel's: 17 Oct 2010, 16:45 |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Richelieu |
![]()
|
Lasa-l, mah, sa fie si el viteaz de sub pat!
This post has been edited by Richelieu: 18 Oct 2010, 12:06 |
--------------------
0.00
%
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Ce legatura are filmuletul cu bula daciotului? Mai degraba mergea la bancuri sau clipuri
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cum ma "carbohidraNti" ?????
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
O sti el ceva, s-a documentat, e ultima moda, cu Wireless N
![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 18 Oct 2010, 14:19) Ce legatura are filmuletul cu bula daciotului? Ma gandeam ca o fi pastile cu carbohidranti. Inca nu s-au studiat efectele secundare ale excesului de hidranti pentru organism si ala din film ar putea fi unul din ele. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Ce plm este ala aier??? Este un fel de turbina?
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=2674978 aier.jpg ( Size: 41.34k ) Number of downloads: 300 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ba ironice, nimic nu stii ba
![]() ÁIER s. n. 1. Amistic di gaze cari alcătuieste straturilii inferioarii alii atmosfirii șî cari ieste absolut nicisar viităților aierobe. ◊ This post has been edited by Markos: 18 Oct 2010, 22:16 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Ake |
![]()
|
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
AHAHAHHA!
![]() L-a luat gura pe dinainte... |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.394 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
In special soferii de duminca din Bucuresti.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.467 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 19:40 |