Bula daciotului
![]() ![]() ![]() |
Bula daciotului
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nustiu de ce am impresia ca a luat un citat de pe jurnal si la comparat dupaia cu un post de la diverse , de exemplu.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
argon sa intelegem ca la jurnal e o chestie, si la Diverse alta? Ai pareri diferite in functie de sectiune?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Cred ca vrea sa spuna ca el vorbeste serios doar in jurnal, iar la diverse o "da in diverse".
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
sau invers
![]() |
--------------------
|
Merced |
![]()
|
Mie-mi place ca einstein nu stiu cui vrea sa-i demonstreze ceva. Ca la Cafenea cam toti il stiu pe argon.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Si pe einstein
![]() |
--------------------
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.448 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Merced |
![]()
|
Sunt amuzante, intr-adevar. Am auzit un zvon mai demult, ca cica primul lucru care l-a facut argon cand a ajuns moderator a fost sa stearga un topic despre pleoape pe esteit facut chiar de el.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma, eu nustiu de ce dracu-l mai bagati p-asta-n seama...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Din ciclul "jos cu limba romana!":
QUOTE(mihai leu @ 3 Nov 2010, 19:33) aceasta chiar este o stire interesanta adica si eu m=am intrebat de ce pana acum nu au adus in Roania oficial renaultul twingo, mi se pare ca nici prima varianta nu a venit oficial decat poate la inceputuri cel putin modelul nou arata binisor, nunumai pentru fete, dar si ca masina de oras pentru barbati, si pretul nu este un impediment abia astept sa o aduca sa ma duc sa ma sui in ea in sowroom, daca n-ar fi griza si n-asi avea masina mi l-asi lua pentru a 2a masina, si va avea vanzari, este si o mioscare de marketing asta la renault ca nu mai venisera cu nimic nou, si ce au zis hopa segmantul mini, consum mic, criza, sa vedem Romania, ni`ci macar nu cred ca mai testeaza piata, dintre toate cele enumerate mai sus este posibil ca twingo desi in 2 usi sa se vanda aici ca o noutate desi nu este si un 1.2 pe masinuta asta eee, o va face racheta.. ![]() ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.448 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu avea masina o cumpara pe aia ca pe a 2-a masina..... Logic, cum de nu m-am gandit la asta.
3 Nov 2010, 21:46: QUOTE(brebenash @ 3 Nov 2010, 17:48) QUOTE(gabyy @ 3 Nov 2010, 18:30) Xati km trebuie sa mergi cu ele ca sa devina SH? sa treaca de o revizie? This post has been edited by einstein1984: 3 Nov 2010, 20:46 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Econom.
Poate sa dea un bip, il suna vanzatorul si ii incarca si cartela, rezolva doua chestii ![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
einstein1984 |
![]()
|
are bani de barca dar nu de telefon?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Merced |
![]()
|
El stie ca acum convorbirile de pe Cosmote si viceversa folosesc minutele incluse in retea?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Din categoria: asta da bip si la pompieri.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Da...culmea zgarceniei
![]() |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(Ion_R5 @ 5 Nov 2010, 00:16) scuze pentru off-topic Dublu ambreiaj are legatura cu fenomenul de plafonare la demaraje sustinute (cand te duci lansat)- in special in treptele superioare 4, 5 si chiar tr. 3. Cand apare fenomenul de plafonare (demarajul creste pana la un moment dat, dupa care cresterea vitezei masinii si respectiv a turatiei motorului se face din ce in ce mai incet). In acest moment se calca acceleratia pana la fund (in cazul in care nu erai deja cu pedala la fund) dupa care calca rapid(energic) pana la fund pedala de ambreiaj si se ridica piciorul de pe pedala la fel de rapid - de 2 - 3 ori la intervale foarte scurte (sub 1 secunda) Rezultatul e cresterea turatiei motorului dupa decuplarea cutiei de viteze pentru cateva fractiuni de secunda, iar dupa recuplarea ambreiajului, o parte din plusul de turatie obtinut de motorul "in gol" este transmis cutiei de viteze si creste si viteza masinii. ATENTIE! : Nu va recomand sa utilizati dublu ambreiaj, fiindca uzeaza ambreiajul, duce motorul foarte repede in zona de protectie (cand se taie injectia) si de asemenea se genereaza socuri in transmisie (ambreiaj, cutie viteze, planetare, tampoane cutie si motor) ![]() ![]() ![]() |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io stau cu pedala la podea, la fund am scaunu', cred c-ar fi incomod sa stai cu pedala acolo....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
am vazut si spritz-uri la ambreiaj... pot sa mor linistit
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.483 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.597 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
viseaza frumos la 1000ron ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.483 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
A scazut intre timp la 900. Nu expira bonurile astea in vreo doua saptamani?
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
IRONICK |
![]()
|
Daca ia 500ron as zice ca are noroc.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Peste cateva zile il da la schimb cu o guma Turbo.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.521 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alexio @ 5 Nov 2010, 15:06) In paralel aveam Mazda 6 acum Passat 2 si asta nu inseamna ca nu merg cu Dacia. Din toata electronica aia de pe Passat nu folosesc decat ce folosesc si la Dacie, nu am nevoie de abs srs super clime etc prostii de fite. parca am mai auzit si alta data asta, dar nu mai tin minte daca la acelasi user ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Dacia contine electronica?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
IRONICK |
![]()
|
Da! Are doua rezistoare si o dioda.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st May 2025 - 23:49 |