Bula daciotului
![]() ![]() ![]() |
Bula daciotului
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
2005 ....
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Da..... SI?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
A murit pasarea intre timp si nu mai putem afla niciodata raspunsul.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Smudo era simpatic.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
înca traieste.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
S-a reânclonat?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Asta nu mai stiu. Desi aia, în Germanica, au iesit din criza de ceva timp.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
Jurnal de puscarias
> Cred ca le-am cazut cu tronc, ca inca din prima seara a intrat la mine > Costel de la celula 18. Cu un pachet de margarina in mana dreapta, > mi-a zis ca vrea sa-mi sparga pufarina si sa-mi impinga lutul la deal, > ca el e condamnat la 25 de ani pentru dublu asasinat. Ca sa-mi dau > curul la vorbitor sa-mi planteze un brad in el. > In a doua seara si-a anuntat vizita Ticu de la 41. Fara margarina si > nebarbierit. Badaran. M-a impins pe pat, manifestandu-si sincer > dorinta de a-mi sonda marmelada cu guzanul. Guzan pe care mai intai > trebuia sa-l caut la gingii. Ca pentru el viata nu mai inseama nimic, > ca are de stat 8 ani, pentru talharie cu viol. > Va dati seama ca i-am servit-o si lui tot pe aia cu asasinatul triplu, > cu sadism, 35 ani de parnaie etc. Si guzanul lui Ticu s-a transformat > brusc intr-un hamster moale. Mi-am permis chiar sa-l refuz cand m-a > rugat insistent sa-i fac un tuseu cu pixul. > Si, incet, incet, lumea a aflat de fiorosul criminal de langa buda si > toti ma salutau lung si respectuos. > Va dati insa seama ca, daca le ziceam adevarul, ca sint bagat pe sase > luni fiindca am downloadat doua episoade din Lassie, ajungeam curva > penitenciarului si, vorba lor, mi se largea gura la borcan de nu mai > puteam tine gemul. |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Sefu' un pic mai jos.
|
--------------------
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
La parter?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ady77 |
![]()
|
La penultimul etaj
![]() |
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Muttley @ 15 Apr 2011, 17:21) Pana la urma si-a schimbat nick-ul? http://www.daciaclub.ro/index.php?showuser=78795 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Cine or fi A.D.M.L.N.iii astia?
![]() Are bietul om frustrari cu sacul... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(romeodr @ 17 Apr 2011, 15:01) ... ![]() la un motoras d-asta de 1.2...sau mai mic de 1.1 sa zicem,daca ii umblii la soft..ii pui si doua aripi il faci avion frate si sa vezi atunci taxe mici,mici de tot.. ![]() bai sunteti culmea ii poluati topicul omului cu tot felul de prostii ..cum imi faceati si mie...aceiasi frustrati... ![]() jalnic!! S-a sculat mortu'. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Spirt-UA @ 31 Mar 2011, 14:15) Stimate doamne și domnilor, colegi, sau pur si simplu - Eu nu vorbesc limba română și nu vorbesc limba engleza - dar îmi place DASTER și recunoscător pentru România pentru o minune a tehnologiei! Ma, da-o dreac de minune... ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Grecule, lasa ma si tu chestiile alea de la sfarsitul citatului sa fie linku' acolo.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Asta vrea sa ceara cetatenie sau o slujba la cules portocale.
This post has been edited by corbex: 18 Apr 2011, 11:11 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(stabil777 @ 18 Apr 2011, 14:39) E logic, zic si eu sa ma aflu in treaba!, Cauciuc nou ,e mai complet , mai greu, mai masiv, iar daca mai este si diferanta de plumbi!?Mai este si inaltimea data de rizurile cauciucului nou! Eu doar am gindit acu ![]() ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Marty |
![]()
|
Pai io propun ca melodia de prezentare a modelului sa fie "Ce miracol, ce minune".
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Bagabontii astia din Ukraina vor bani ca sa te inscrii pe dacia lor. Am vrut sa ma bag, sa contribui la culturalizarea lor, dar pentru asta s-ar cuveni sa plateasca ei, nu eu!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
jay333 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 979 Joined: 25 June 07 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Calul Maro |
![]()
|
![]() Mârțoagă cu muște sub coadă Group: Members Posts: 74 Joined: 11 February 11 From: Grajd ![]() |
|
--------------------
Cal
Maro
...
- TC 144
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Mai stiu eu pe unu' care avea cauciucurile praf, ii tragea intr-o parte si voia sa i se regleze geometria in asa fel incat sa nu mai traga.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(costelus_2006 @ 25 Apr 2011, 15:36) O PARERE DESPRE ACEST LOGAN BUNE SAU MAI PUTIN BUNE CE VA PLACE SI CE NU VA PLACE LA EL SI O SA VA SPUN SI CE DOTARI ARE PE EL DACA NU SE VAD MULTE NU SUNT ![]() 26 Apr 2011, 14:22: QUOTE(costelus_2006 @ 26 Apr 2011, 14:18) mai are incalzite in oglinzile laterale retovizoare barurile nu am mai gasit alt mode eram la 800 de roni spoilarul din fata original e 10 milione lei vechii original fabricate in franta sau in rusia asa le au ei la logan ca la noi ca dacia mai frumos e un spoilar de van logan vreu sa imi pun si respul de set la proiectoare o sa pun si o poza il am doar pe dreapta pe snga este rupt dar nu stiu daca se da separat la set e 4 milione lei vechii Are potential tiuningarețu' ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 26 Apr 2011, 13:22 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 11:43 |