Bula daciotului
![]() ![]() ![]() |
Bula daciotului
P-A-C-O |
![]()
|
||
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
în ceață consumul creste, se stie.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Creste creste... Da' cu cat?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cu la suta. Dupa cit e ceata de umeda.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(vibratie @ 27 Jun 2011, 13:21) Zilele trecute am intrat sub masina sa verific de unde se aude un fasait, nu foarte accentuat, atunci cand motorul e la ralanti. Am gasit niste fisuri pe toba intermediara. [...] Eu credeam ca Loganul are evacuare din inox ![]() ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Zborla.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Inoxul e la optionale. Duci 10 furculite si-ti da loganul cu toba de inox.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Asta-i programul rabla pentru furculite?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(4x4 @ 7 Jul 2011, 16:02) Normal ca nu, daca nu esti un idiot e la fel de sigur ca orice alt fel de a tine pistolul, eu ma gandeam ca o gagica isi ia sutienul ala ca sa se apere de posibili agresori si in agitatia momentului tine degetul aiurea si se impusca inainte se apuce sa scoate pistolul de sub tricou, din cate am vazut eu armeaza pistolul sub tricou si tipa din videoclip se vede clar ca a mai exersat. Asa se impusca si unii in talpa, cand pun la loc pistolul indreptat cu teava spre coapsa si cu degetul in garda de la tragaci, deci nu pozitia pistolui e problema. Bai nene nu stiu cum aveti voi talpile dar ale mele sunt orientate spre pamant... Bine ca nu se impusca in creier.... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
O fi 'andicapat si are talpile invers. Am vazut dastia chiar prin Brasov.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.592 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
"WD-40, l-am incercat"
QUOTE(maho @ 8 Jul 2011, 09:59) Ieri, dupa un nr. incert de ani si vreo 25k km, m-am hotarat sa-mi curat bujiile; presupunand ca voi intampina dificultati in a le desuruba dupa atatia ani, mi-am luat, preventiv si de incercare, un spray wd-40 (vazusem pliante prin praktiker cu "sprayul multifunctional nr.1 in lume"). Ei bine, dracovenia chiar functioneaza, am desfacut mai usor decat credeam, dupa ce le-am lasat vreo 5 minute cu un "puf" pe langa ele. E bun, merita. ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(Alydor @ 7 Jul 2011, 18:14) Bai nene nu stiu cum aveti voi talpile dar ale mele sunt orientate spre pamant... Bine ca nu se impusca in creier.... Suma respectelor, Alydor Citeste: Asa se impusca si unii in talpa, cand pun la loc pistolul indreptat cu teava spre coapsa si cu degetul in garda de la tragaci. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Din ciclul "Si papucarii se impusca".
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Tinere 4 x 4 = 16, lasa-le dreacu' de dividiuri cu "it makes sense to shoot in your foot" daca le amesteci cu baterea cuielor in talpa.
Traduci ca Gugal ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Alydor |
![]()
|
Mai rau ca gugalu... parca ar fi vanghelie, care este...
Putina anatomie: TÁLPĂ, tălpi, s. f. 1. 1. Partea inferioară a labei piciorului; la om și la unele animale, de la degete până la călcâi, care vine în atingere cu pământul și pe care se sprijină corpul Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
16 confunda talpa cu laba.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
pai si cand mere sa isi faca marire de penis iasa din clinica cu numarul 45 la picior???
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Esti prea obtuz
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Alydor |
![]()
|
lasa ca esti tu ascutit... da' nu la minte...
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Si cand isi povesteste vitejiile cu papucul cum zice: "I-am dat o laba la a mea de a ramas ala prost"?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
"Am bagat laba-n ea..."
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kum |
![]()
|
Mi-l si inchipui la o liniuta: da-i laba... da-i laba...!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
davadreaq ca sunteti carcotasi...ce voi nu i-ati dat laba ????????
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Lui??? Da' ce-i handicapat, singur nu poate?
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
voi de laba asta vorbiti? ...ca deja nu mai inteleg
![]() This post has been edited by Tince1290: 9 Jul 2011, 09:55 |
--------------------
-
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
Nu, aici se dezbate cazul Talpa vs Laba
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
aha...pai si atunci....cand cineva face referire la masina si spune ceva de genu':
QUOTE [...] cel mai simplu: dau capacele jos - 3 mustati pe capac, apoi ii dau talpa... [...] la ce se refera de fapt? ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th May 2025 - 23:45 |