Bula daciotului
![]() ![]() ![]() |
Bula daciotului
bmwh548 |
![]()
|
||
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ba tu crezi ca le-am spalat cu intentie? Am niste pantaloni cu buzunare multe in care pur si simplu le-am uitat, de doua ori chiar. Prima oara le-am depistat repede, le-am pus la uscat si n-au avut nimic, a doua oara, "pa!".
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.597 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(nucsoara @ 1 Sep 2011, 16:58) Salut forumistilor, am un logan de 7 ani. care nu-i lovit dar are vopseaua matuita (rosu passion) Nu am bani sa vopsesc la service cu pisto sau cuptor, am mai vazut ca asa fac unii. A vopsit cineva la pensula? iese bine? Am gasit o vopsea la 2 milioane 4 litri si cu 2 milioane niste smirghel si un trafalet/pensula as termina treaba... Multumesc frumos |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
E la misto postarea aia?
Eu nici frigiderul de 30 de ani al bunicii nu l-am vopsit cu pensula. ![]() This post has been edited by Neagu Ionut: 1 Sep 2011, 17:50 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ce bunică tânără ai... S-a tratat la Păltiniș?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Pana la 29 de ani
![]() |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
QUOTE(nucsoara @ 2 Sep 2011, 16:33) I-am cumparat proiectoare de ceata si chiar ieri am achizitionat becuri xenon. Sunt foarte misto le-am luat de la un tip care vindea pe strada in zona Vitan. Nu mai trebuie sa pui nicio alta instalatie xenon pe masina ci doar schimbi becurile vechi cu cele noi. Abia asteptsa schimb becurile pe masina sa vad diferenta. Am dat doar 2 milioane pe ele. Asa o instalatie din aia improvizata ma costa peste 4 milioane. Astea sunt misto de tot cu geamul albastru si sunt nemtesti FILIPS (nu sunt no name) Sper ca e la misto postarea totusi... This post has been edited by BlaueCorsa: 3 Sep 2011, 13:40 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
IRONICK |
![]()
|
Tu ce crezi?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Că Duster e mașină.
|
--------------------
-
-
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
E reconfortant sa stiu ca moare cineva de grija mea...
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 5 Sep 2011, 10:38) [...] sunt inginer [...] ![]() QUOTE(Victorine @ 5 Sep 2011, 10:45) [...] deh, tot inginer ![]() numa' ingineri p'aici... ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Du-te pe topicul de limuzine. E ghidonat de economisti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
o fi inginer.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.700 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@Markos: in mod sigur economist. Pentru referinta, a se vedea bancul cu fizicianul, inginerul si economistul. Link asteptam de la georgica.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
IRONICK |
![]()
|
L-ati vazut mai pe asta cat cere pentru o tabla amarata????
QUOTE(andumi @ 8 Sep 2011, 13:32) Pentru Duster, vand scuturi pentru diferential spate si rezervor, realizate din otel 3 mm, vopsite in camp electrostatic, culoare neagra [...]Pret: 250 EUR/bucata fara TVA si fara montaj [...]In Bucuresti pot asigura si montajul (35 EUR, inclusiv TVA). |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Tabla aia amarata pentru ford fiesta e cam circa apromixativ 700 de ron... Ala de plastic e vo 300 de ron. E drept ca la fiesta e scutul de sub motor...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Tabla ca tabla (ca la Reno Flatulence e 2000 ron scutul de tabla), dar nici la Mercedes la reprezentanta nu iti ia atata manopera la montaj.
![]() This post has been edited by Laurentziu83: 8 Sep 2011, 18:58 |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Am dat 400 RON cu montaj inclus pe scut pentru motor+cutie, montat în reprezentanță. Oțel de 3 mm.
|
--------------------
-
-
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Pai da... ca ala e facut in china..
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Habar n-am unde e făcut, cât timp a picat fix pe găurile de montaj și își face treaba, n-are relevanță producătorul.
Attached thumbnail(s) P1050459.jpg ( Size: 77.42k ) Number of downloads: 283 |
--------------------
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
C a t a l i n |
![]()
|
A, scuzați.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
Ai noroc ca te cunosc
![]() |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ce boala aveti unii sa va ingreunati masinile aiurea... n-ai vazut asa ceva!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Dacă nu mai trage motorul mă apuc de slabit, e mai eficient.
|
--------------------
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
De ce esti ma scirbos? :borazc:
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 14:49 |