capacul de plastic de la ulei, l-am gasit alaturi
![]() ![]() ![]() |
capacul de plastic de la ulei, l-am gasit alaturi
stasi |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 3 December 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Berlina 96
|
|||
AC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
Ai avut bafta. Eu acum cativa ani dupa ce am schimbat uleiul, am pus capacul pe gaura dar am uitat sa-m mai strang...desigur ca a trebuit sa iau altul si nu era tocmai ieftin.
|
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
nu vrei sa ti-l dau pe al meu, ca eu tre sa fac muschi ca sa-l scot
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
stasi |
![]()
|
scump nu prea este capacul ala... vreo 15k... sau cat o fi... problema e ca mi-ar trebui unul care sa stea mai fix. zici ca ai un capac bun paul? sau doar te lauzi cu el?
![]() |
--------------------
Dacia
Berlina 96
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Eu am un capac bun, dar glumeam cind spuneam ca ti-l dau, mai bine cauta de schimba garniturile alea 2 de cauciuc, cu unele mai groase, sau capacul cu totu
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
problema asta am avut-o si eu am schimbat 3 capace le pierdeam pe toate ,sareau si dispareau
![]() rezolvare:strange gura in care intra capacu e din tabla si dai usor in ea cu ciocanu sa o mai strangi si apoi bagi capacu care tre sa stea fix ![]() |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
stasi |
![]()
|
da.. buna asta... am sa-i mai dau intr-o prima faza o sansa cu un capac nou.
|
--------------------
Dacia
Berlina 96
|
|
abram_burel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 24 September 04 ![]() |
Gasesti pe la sanitare-instalatii sau chiar pe la auto o-ring-uri (garnituri din alea cu sectiune circulara, dar merge si patrata, numai ca s-ar putea sa ti se rasuceasca cand bagi/scoti capacul si e enervant).
Pot fi si mai mici in diametrul garniturii (ca se mai intind), dar important e sa fie sectiunea mai groasa. |
--------------------
Dacia
Nova GTi
1999 Parerea mea... stiti cum e... maxima!
|
|
BOBINATOR |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 3 November 04 From: Bucharest ![]() |
Ca sa ingustati gaura de la busonul de ulei nu dati cu ciocanul.Lua-ti o sarma mai groasa,dati-o roata dupa tabla gaurii si strangeti cu patentul cat credeti ca e necesar.Nu e bine sa dai cu ciocanul ca transmiti vibratii si o deformezi si aiurea!
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
- B-05-SIO Daca masinile ar merge cu apa , toti am fi miliardardari :)!
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
capacul de la ulei a sarit??????????ala de sus din capacul culbutorilor?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
stasi |
![]()
|
da, ala a sarit... ce te miri asa...
am pus astazi unul nou.. abia a intrat... banuiesc ca va tine mai mult decat cel de dinainte. ala de nou a intrat usor. |
--------------------
Dacia
Berlina 96
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
cand am zis ca am dat cu ciocanu,m-am referit la un ciocanel si dat incet cu atentie nu cu barosu,oricum la mine a functionat de atunci nu am mai avut probleme.si eu am incercat sa inlocuiesc garniturile dar degeaba,a fost o perioada cand am avut in loc de garnitura pusa niste carpa (o fasie de 1 cm lata si infasurata de vreo 2-3 ori in jurul capacului)care chiar a tinut nici asta nu mi-a facut probleme insa nu imi placea cum arata asa ca am strans gura si bagat garnitura noua
|
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
QUOTE(stasi @ 11 Jun 2005, 14:17) da, ala a sarit... ce te miri asa... am pus astazi unul nou.. abia a intrat... banuiesc ca va tine mai mult decat cel de dinainte. ala de nou a intrat usor. ma mir am prieteni cu tot felul de dacii in ultimul stadiu dar nu am mai auzit asa! ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
stasi |
![]()
|
pai nu stiu nici eu de ce... de-aia intrebam la inceput. sigur e ca nu l-am uitat... pt ca nu aveam de ce sa-l scot de-acolo.
|
--------------------
Dacia
Berlina 96
|
|
Ciumonk |
![]()
|
![]() EPURUL UCIGAS Group: Members Posts: 429 Joined: 10 April 04 From: Oradea ![]() |
Probabil ai avut o explozie in baia de ulei de la vaporii de benzina care s-au strans acolo din cauza unei garnituri sau a segmentilor.Poate ai membrana de la pompa de benzina sparta sau garnitura,si iti intre benzina in ulei.Sau pozte e infundat furtunul care aspira vaporii de benzina din carterul superior.
This post has been edited by Ciumonk: 12 Jun 2005, 13:05 |
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
`65 VW 1200
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
|
|
nosa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 1 June 05 From: Lyngdal Norvegia ![]() |
eu am primit un capac de la un prietem din spania care lucreaza la dezmembrari a gasit acolo o dacie (probabil pt export) nu e cu filet e ca si dopurile alea vechi de la sticlele de apa minerala cu o clema care o apesi in jos si se incide nu am inca probleme cu el si e pus de vreo 8 luni
|
--------------------
renault
megane scenic laguna 2
2004 2002
- RJ14043
|
|
ydaniel |
![]()
|
dopul ala de care zici tu s-a fabricat pana prin 89 .asa era capacul de la culbutori.astea dupa se introduce direct fara a avea nevoie de cleme sau filet!dar fa o inspectie la circuitul de recuperare a vaporilor de ulei!!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 16:20 |