Bansko, Pe unde?
![]() ![]() ![]() |
Bansko, Pe unde?
GoGu |
![]()
|
||
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cold news: pe pirtiile bulgaresti au aparut turistii primavarateci, dornici sa profite de ultima zapada.
This post has been edited by corbex: 24 Mar 2011, 09:12 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE un animal salbatic, dar foarte simpatic; si cu un chef nebun de joaca; daca aveti prieteni pasionati de vanatoare , poate sa uita si ei |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
bre mai e zapada in bansko? sau de fapt te duci la cules panselute?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pai sezonul tine pina la sf. lu' Martie. Nasol cu zapada am inteles ca-i intre 15 Ianuarie si 15 Februarie.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
O ingalbenesc ursii sau ce?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
lsa bre cat tine sezonu, teai interesat cat e zapada, cate partii sunt desghise etc.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Marty |
![]()
|
Toate pirtiile sunt deschise.
24 Mar 2011, 11:45: Vad c-au mai inchis din ele... link This post has been edited by Marty: 24 Mar 2011, 11:45 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
bre oi avea eu pretena bulgaroaica... da totusi.... eu nu inteleg o iota. noroc ca nu au tradus si steagul englejesc.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 23 Mar 2011, 18:47) Ma, o sa iau unu' cu mine, da' daca-ncepe cu texte gen "acu' faceti la stinga" si io-s pe autostrada, ii iau mau' instant. nu face chiar asa, e un pic mai subtil ![]() eu am vrut sa merg spre Kulata, dar m-a convins gps-ul ca e mai bine pe la Plovdiv. Drumul e bun si pe acolo, doar ca de revelion, cand am fost eu, erau multe portiuni cu gheata. In plus, cand am ajuns la Samokov, parsivul de gps m-a pus sa merg inainte spre parcul Rila, insistand ca mai am doar 60km. am mers pana cand soseaua s-a transformat in drum forestier si ulterior a a aparut si o bariera in mijlocul drumului (si a padurii, ca deja eram in plin codru). asa ca m-am intors la Samokov si am mers spre Dupnitsa. |
-------------------- |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa ma cautati pe PM, sa va iecsplic cum face o ruta
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
Deci am fost la Bansko. Deci as vrea sa urez pe aceasta cale, din adincul sufletului meu, tuturor celor care s-au ocupat de destinele turismului romanesc din 1990 si pina azi, la nivel de ministru, un calduros "sa va putsa ochiu' si sa va coaca genunchiu' de hoti si jnapani ordinari care sunteti!!!!".
Gaozarii astia de bulgari, vai mama lor de nasoi, saraci si alte epitete defaimatoare, au reusit ca-n citiva ani de zile, pe o diferenta de nivel de cca. 1700 de metri, sa construiasca 27 de km. de instalatii pe cablu care sa deserveasca 75 de km. de pirtie. PIC_1451.JPG ( Size: 381.22k ) Number of downloads: 298 "O nimica toata, daca ne puneam mintea am fi constuit de 5 ori mai mult si mult mai bine, dar noi am gindit o strategie pe termen lung, mult mai durabila decit efemeritatea de la bulgari."... cam asa ar suna un raspuns sec venit din partea unui oficial al statului degeaba roman. Cazarea in Bansko se poate face in diverse moduri: fie la unul din cele peste 100 de hoteluri, fie in apart-hoteluri, fie in guest-house-uri. PIC_1493.JPG ( Size: 407.53k ) Number of downloads: 314 PIC_1418.JPG ( Size: 362.58k ) Number of downloads: 302 In ceea ce priveste haleala, posibilitatile sunt extrem de variate, de la gyros/shaorma/kebab de pe strada, la mehanalele traditionale si restaurantele elegante. Preturile sunt cu 15-20% mai mici decit intr-o locatie similara din Bucuresti. DSC00583.JPG ( Size: 801.59k ) Number of downloads: 302 DSC00581.JPG ( Size: 511.79k ) Number of downloads: 284 DSC00587.JPG ( Size: 617.83k ) Number of downloads: 85 DSC00590.JPG ( Size: 750.88k ) Number of downloads: 82 DSC00591.JPG ( Size: 745.8k ) Number of downloads: 82 Daca aveti intrebari, va stau la dispozitie. Va pupa Jean! PIC_1455.JPG ( Size: 261.24k ) Number of downloads: 142 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
mi s-a facut foame
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Te-ai dus sa pozezi mancare sau sa schiezi ?
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
O-ntrebare daca permiteti domnule Marty
![]() ![]() This post has been edited by bmwh548: 30 Mar 2011, 00:23 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
Duminica nu a fost pic de nor. Ieri a mai aparut razlet soarele. Daca duminica seara eram ars ca dracu', dupa sedinta de ski de ieri am reusit sa fac beleaua. Am un ditamai nasu', plin de plagi supurinde. Si toate astea de la arsuri solare, baga-mi-as!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
da' n-ai avut casca?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
a dat o fuga si la o scuba in reactoru' trei.
|
--------------------
*
*
*
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Eu ti-am zis ca haleala e buna acolo....
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Te-a spart gaura aia din stratu' de ozon.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Marty @ 29 Mar 2011, 23:58) Daca aveti intrebari, va stau la dispozitie. Ai simtit cutremurele? "Șapte cutremure în Bulgaria, în mai puțin de 24 de ore: Mai multe școli, evacuate" http://www.b1.ro/stiri/externe/sapte-cutre...cuate-2230.html |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Markos |
![]()
|
N-a fost la scoala, ce naiba.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 30 Mar 2011, 00:46) Ba da, o pereche de Senheiser, da' le-am tinut in urechi, nu pe nas.QUOTE(tribunul @ 30 Mar 2011, 07:26) Băbă iatule, pai si cu o besina nereusita tot ma cutremur cu o magnitudine mai mare de 2.4 grade Richter!Pentru cocalarii cu lant gros, manele-n urechi, suferinzi de ei si plini de impresii ca porcu' de jeg, le dedic urmatorul mesaj!!!! PIC_1481.JPG ( Size: 312.44k ) Number of downloads: 142 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
o crema solara de la Farmec ti-ar fi buna,alaturi de tigari Bucegi.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Marty |
![]()
|
In viata mea nu mi s-a-ntimplat sa ma pigmentez pe fata la ski. Acu' m-am ars.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
Vezi ma ca trece prin zona gaura aia din stratul de ozon. Am vorbit serios, ce dracu'...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Ai mai schiat la altitudine?
>2500m adica. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Marty |
![]()
|
Nope.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
corbex |
![]()
|
Acu e pe la Stefanesti, la prinz ajunge in Pitesti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 00:20 |