Cum va descurcați..., cu locurile de parcare "rezervate"?
![]() ![]() ![]() |
Cum va descurcați..., cu locurile de parcare "rezervate"?
mariogiotta |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 22 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan / Mitsubishi
Laureate 1.6 / Pajero Sport
2004 / 2005
- B64TMM / B332TMM
|
|||
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Nu bre, ii aplici un upercut de stanga la ficat! Pentru exemplificare, scrii "Bute" pe yutub.
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Pune-ti poza de la avatar pe masina si nici draqu nu se mai apropie de ea de frica...
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
sincer, daca l-as prinde pe cel care imi distruge masina, intai ai ''atrag atentia'' ca nu e bine ce a facut si apoi sunat la politie.
|
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
sa inteleg ca ai parcat pe locul unui tip care avea locul de parcare semnalizat cu o lada de bere ptr faptul ca erai nervos ca nu ai unde sa-ti pui masina care era cat p'aci sa fie ridicata? eu in locul aluia te-as bate..ca e locul meu si tu mi-ai distrus 6'ix pack'ul
![]() ![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
Stimati colegi rutieristi
Mi-am incaltat solenza cu ghete de iarna. Ce cauta autoturisme, microbuze, etc pe teren public parcate peste noapte? in parcarea de resedinta a proprietarilor.Sunt masini de firma ori platesc la primarie parcarea pe noapte 10 lei pe ora, 3 - 5 euro pe ora, ori merg la garjul firmei care este proprietara masinii nu ca soferul locuieste in acest bloc. Sunt acordate licente firmelor in blocuri la parter fara a avea in obiect parcarea masinilor, garaj etc. E tara tuturor posibilitatilor. Va rog una este sa vina o ruda din provincie 1 - 2 nopti sa parcheze peste noapte si sa aiba un numar de mobil pe o hartie lasata pe bord, ni se poate intampla la majoritatea dintre noi indiferent de localitata de resedinta si alta sa parcheze: un vecin de pe partea cealalta a strazii cu scuza ca este greu sa intoarca masina, mergand pana la stop 100 metri, sau la parcare lasa 2 sau 3 metri intre masini fara a se gandi la vecini. APROPO VINE IARNA SA NU SE UITE CA AVEM NEVOIE DE LOPATA, ACCESORIU OBLIGATORIU. Cu acest obligatoriu suntem obligati ca inainte de parcare sa procedam la curatarea zapezii, in acest mod toate locurile de parcare vor fi curatate. In caz contrar prostii vor curata locurile de parcare resedinta de domiciliu iar smecherii vor profita de munca lor. USW9 und so weiter) Cu salutari prietenesti, drum bun pe strazile scumpei noastre patriii. Vive la Roumanie! |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(mariogiotta @ 2 Nov 2011, 15:26) Că am muncit toată noaptea și toată ziua, sunt îndopat cu energizante și aștept idei... Să-l omor mi s-ar părea prea simplu... Pai in cazul asta io zic sa faci rost de pe undeva de un tomahawk, iti pui niste pene in cap, te dai cu un pic de caneala pe fata, si il iei la fuga prin cartier. Sa se invete minte nesimtitul, sa nu mai parcheze pe locurile bastinasilor. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Nu uita sa instalezi wigwam-ul
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 23:50 |