LAN VS INTERNET, URGENT HELP !
![]() ![]() ![]() |
LAN VS INTERNET, URGENT HELP !
Ov |
![]()
|
||
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
L-ai omorât!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
L-a lasat masca
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
N-auzi ca mergea oricum si cum a zis AlexV?
Ce sa ma mai complic si cu ip config. Oricum la mine command prompt-ul are o duda ca la un moment dat am mutat din greseala niste foldere si ca sa pot sa dau un ping imi ia 10 minute. D'apai sa ma apuc de fineturi. Oricum intre timp a venit si Romtelecomu si a reparat problema - vandalism firida blocului rupta cu totul . Acum merge ok. Am observat chiar ca stie sa-si ia orice conexiune care merge din cele doua. Nasol acu e ca tre sa ma gandesc cum sa fac cu firida aia. RTL a zis ca-si baga picioarele, ei au lipit firele si-au plecat. Au zis ca firida nu e a lor. Administratora a zis ca n-are bani si ca deoarece doar fo 5 mai au RTL in tot blocul nu vor sa dea bani sa repare. Din aia 5, patru sunt pensionari asa ca tre sa ma ocup io sa gasesc ceva cutie blindata sa pun peste firida aia. Cred ca trebuie sa gasesc o firma sa-mi mestereasca o cutie dintr-o tabla mai groasa. This post has been edited by Ake: 24 Mar 2011, 13:02 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.489 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Pune doua fire dezizolate la "sto" pe acolo, si un bilet mare cu
Atentie, 220V!!! |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
nu e bine, vin aia sa fure curent.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 10:04 |