Chestii de facut la noi in tara, Rafting/parapanta/planorism/etc
![]() ![]() ![]() |
Chestii de facut la noi in tara, Rafting/parapanta/planorism/etc
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
la 1.40 stateai si asteptai pemeuri?
on-topic: Biblioteca. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca inima ta suporta cita adrenalina produce sportul asta, aranjam sa te afli in fata lui Markos pe un drum oarecare. Da' sa vii cu TDI-ul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Cu conditia sa-i spui dinainte traseul lui Markos. Nici de ciuda nu-l repsecta, e mai "cool" sa ia subit cate o curba...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ca sa stiu ce program imi fac pentru la vara.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cine nu-si permite sa sara cu o parasuta, sa-si caute o fata cinstita. Senzatia e aceeasi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Aproape de Bucuresti se poate face kayaking.
Pentru prima tura, de incepatori, recomand Argesul, pe traseul 1 Decembrie - Podul prabusit al CFR. La a doua tura poti incerca Pitesti - Gaiesti. Treci printr-un minicanion de vreo 200m in care, in functie de nivelul apei, ai parte de ceva valuri de 80-100cm, iar mai jos sunt cateva repezisuri. Eu am mers cu o firma care organiza asa ceva. 180 lei de persoana, incluzand caiacul, vesta, transportul intre punctul de start si locul unde se lasa masinile, gratar si bere. Anul asta ma bag sigur la inca o tura. Se face rafting si pe Jiu si Nera. Pozele sunt din iesirea Pitesti - Gaiesti, cam 25km, in jur de 4-5 ore. This post has been edited by VladG: 24 Mar 2011, 13:10 Attached thumbnail(s) 18.JPG ( Size: 621.48k ) Number of downloads: 74 19.jpg ( Size: 298.57k ) Number of downloads: 76 23.JPG ( Size: 754.8k ) Number of downloads: 76 27.JPG ( Size: 719.68k ) Number of downloads: 75 28.JPG ( Size: 718.92k ) Number of downloads: 71 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
corbex |
![]()
|
La banii astia puteau sa faca poze mai clare
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Pozele se fac cu un aparat cu carcasa de protectie ptr apa, nu-si ia nimeni dslr-ul la bord.
![]() This post has been edited by VladG: 24 Mar 2011, 13:13 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 06:28 |