Regulament necoerent, Propunere modificare legislativa :)
![]() ![]() ![]() |
Regulament necoerent, Propunere modificare legislativa :)
StefanT |
![]()
|
||
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
dau sau nu dau. Eu nu dau nimic, sunt zgarcit.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Un raspuns pe masura
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Asta e democratia.
Toti avem aceleasi drepturi, mai ales moderatorii, si aceleasi obligatii, mai ales noi. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da' cine a zis ca e democratie?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Imi faceam eu iluzii...
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
NEcoerent?
![]() Zi-le Guta! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
StefanT |
![]()
|
Daca te documentezi putin o sa fii uimit sa afli ca este forma acceptata, pe langa incoerent
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Noi stim toti ca tu esti un razvratit si nonconformist.
Ma, poate-ti da erori monitoru' si d-aia nu-ti apare PM-ul cu explicatii de la cutare moderator. Desi inclin sa cred ca nu s-a obosit, si e de inteles, da' noah... verifica monitoru'. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() P.S.: Nu am cerut explicatii de la niciun moderator, topicul este ca fapt divers. |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
@Fanica: urmărește-mă dacă poți: dacă-ți dau warn/ban nu sunt obligat să-ți zic de ce. Că tu ești inteligent și te prinzi. Dacă nu, și o cei explicit, tre' să-ți desenez.
Ai priceput? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu cred. Interesant e ca i-au luat 7 ani sa vada "necoerenta"
![]() |
--------------------
|
Muttley |
![]()
|
QUOTE(StefanT @ 25 Mar 2011, 19:51) Aha, deci asa se-ntampla cand nu mai ai nicio alta grija pe lume. Gasesti "necoerente". QUOTE(ady77 @ 25 Mar 2011, 20:04) Care-i aia pana la urma? h) Desi nu este necesar, moderatorii pot da explicatii pentru actiunile lor. i) Este necesar ca moderatorii sa dea explicatii pentru actiunile lor atunci cand un utilizator cere expres acest lucru Eu interpretez chestia asta ca: h) desi nu este necesar, daca moderatoru' se plictiseste, poate da explicatii, asa, de amoru' artei si de complezenta; i) avand in vedere ca nu este necesar, moderatoru', daca-l taie tare poa' sa fuga la bae fara sa dea explicatii. Da' daca Fane monitor le cere, se opreste din ceea ce face si-i da explicatii de urgenta. Nu vad nicio "necoerenta". Edit: de fapt i-a zis-o mai clar Dragospe. This post has been edited by Muttley: 25 Mar 2011, 20:14 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai o sa ia inca 7 ani sa vada ca de fapt nu este nicio "necoerenta"
![]() This post has been edited by ady77: 25 Mar 2011, 20:14 |
--------------------
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Forma nu e gresita, poate fondul.
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
ady77 |
![]()
|
Bote
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Muttley |
![]()
|
Isi taie venele de ciuda
![]() This post has been edited by Muttley: 25 Mar 2011, 22:08 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
StefanT |
![]()
|
Smecherie. Insa putin probabil sa-mi tai venele, cel mult daca ma accidentez si sa cad peste vreo rabla de NT
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Aici se inchide.
Cu rugamintea ca pe viitor macar sa se incerce intelegerea celor citite inainte de deschiderea unui topic. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 18:04 |