Schimbare bord Solenza Cu unu De Logan
![]() ![]() ![]() |
Schimbare bord Solenza Cu unu De Logan
xaubau |
![]()
|
||
![]() Miodrag Group: Members Posts: 39 Joined: 20 March 10 From: Resita ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Europa
- CS18MIO
|
|||
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
cind ajung acasa te ajut eu cu tot ce vrei pe idee asta a ta...eu am ceas logan pe solenza de 2 ani de zile si sint multumit...o sa iti spun ce samai lipesti si pe unde mai trebuie...sau pe mess
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
ptah9000 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 19 December 09 ![]() |
Ceau, din pacate nu am suficiente posturi sa dau PM asa ca scriu aici:
Cine poate sa ma ajute sa imi pun si eu bord de Logan pe Solenza mea, dar vreau sa precizez ca sunt din Arad, daca ii cineva pe aproape care stie si a pun sa ma ajute. merci. |
--------------------
dacia
solenza
2004 Daca gasesti un drum fara obstacole, cu certitudine acela nu duce nicaieri. (J.F. Kennedy)
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
salut,
tot bordul ? ![]() ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
dede_alex_87 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 27 August 08 From: Rm. Vilcea ![]() |
muult muult mai frumos cel de solenza, parerea mea
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
victor.vajoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 13 January 10 From: Brasov ![]() |
problema tehnica ???
![]() |
--------------------
Skoda
Fabia Combi
2002 / Elegance
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
victor...ce problema tehnica ai ???
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
victor.vajoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 13 January 10 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi
2002 / Elegance
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(xaubau @ 31 Jan 2011, 13:38) Bun..M-am hotarat si eu sa imi schimb bordu sa imi pun unu de Logan 1.4...Care ma poate azuta si pe mine cu o schema de bord de logan ca eu nu am gasit cu mufele si pini..la solenza am gasit..mufele de conectare sunt de firma Tyco dar nu gasesc sa cumpar....as vrea sa iau si bordu si mufele dar pana in 200..poate careva sa ma ajute cu un site sau cu un nr de tel...Va Multumesc In primul rand exprima-te si tu mai corect sa intelegeaga lumea ce vrei. In al doilea rand, exista o mica, mare diferenta intre BORD de logan si CEASURI de logan. Din ceea ce scrii tu, se intelege ca vrei ceasurile de logan si nu bordul cu totul adica toata plasticaraia cu aeroterma, consola,etc. Drept urmare cauta pe forum pentru ca exista topicuri speciale pentru asa ceva. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:18 |