[VAND] Opel Astra G, OPC Line
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Opel Astra G, OPC Line
P-A-C-O |
![]()
|
||
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|||
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Nu sa facut teste dyno pe masina dar au facut alte persoane cu aceeiasi motorizare si atat le-a iesit +- 99 cp. Diferenta de putere se simte la volan si se sinte din plin asta e tot ce conteaza nu teste dyno ca doar nu ne ducem la raliu.
This post has been edited by bolidu: 3 Jul 2011, 11:13 |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
Kostelinho |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 3 July 11 ![]() |
Salut ! Ma intereseaza jantele, ofer la schimb 4-5 jante pe 15", 2 cauciucuri Continental noi noute, maxim 1000km, si celelalte 3 GoodYear mai merg
![]() Astea sunt jantele. Pe antifurt nu scrie marca. http://i52.tinypic.com/sbu8b5.jpg |
--------------------
OPEL
ASTRA G
2004
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Masina nu se descompleteaza in nici un fel !
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
Kostelinho |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 3 July 11 ![]() |
Ok, cum vrei, eu am intrebat.Veneam si azi, nu cred ca scade in vreun fel valoarea, dar e alegerea ta. Succes in continuare!
|
--------------------
OPEL
ASTRA G
2004
|
|
marcykone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 29 December 08 From: Giurgiu ![]() |
Salutare tuturor, fara suparare d-le Florin,dar trebuie sa mai spunem cateva ceva pe aici sa nu mai vina si altii degeaba pana la Medgidia,cum am venit eu:
Constatari la fata locului: -diverse lovituri la caroserie,reparatii cu kit,a inceput sa se crape,aripa stanga spate in zona hayonului..de ex...ploua in ea pe la stopul de frana; -lufturi frontale,pe la faruri...diverse explicatii... -faruri "naspa"-clar nu merg-leduri la pozitie arse... -leduri la butoanele din interior arse... -tapiteria la scaun stanga rupta,rupta-efectiv trebuie schimbata -chederul de la geam spate stanga dezlipit,iesit cu totul cu armatura aia de tabla-cica se face cu un "POCNIT" -eroarea cu cheita in bord aprinsa-ar fi vorba de o bujie incandescenta...se poate schimba..dar e BUBA...stiti de ce...daca stiti... -se ingatuie in demaraj-cica trebuie EGR curatat... -cauciucuri uzate neuniform..montate acum pe spate,au fost pe fata,sunt tocite interior la extrem... -pedala de frana fffff tare..prin comparatie frana de pe supernova mea e 2 x excelenta -placute de frana pe fata inexistente,trebuiesc altele urgent ca a ramas doar fierul... -bara fata e la culoare jumate jumate...una straluceste,alta e matuita...-cica de la ceara.. In concluzie....nu comentez pretul masinii...cine vrea sa dea si i se pare ca merita,sa dea......cam aste ar fi hibele la o evaluare de amator...eu am mai fost cu un coleg de serv si cu prietena mea..deci va dati seama...ce buni cunoscatori suntem....asta e,sincer mie imi pare rau ca imi placea masinuta,daca era ok cum a zis proprietarul,o arestam imediat...dar as vrea ca toti cei care vand masini sa dea si informatiile reale...macar la telefon..daca nu pe forum.. This post has been edited by marcykone: 6 Jul 2011, 18:16 |
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|
bolidu |
![]()
|
La faza cu placutele de frana e trasa de par rau de tot. Sunt la jumate placutele pe fata si cele de pe spate sunt noi si voi, care de altfel va dau dreptate ca nu prea cunoasteti, ziceti sa sunt la fier mai ales cele de pe spate care erau noi si colegul tau insista ca sunt pe fier... in fine. Ca sa mai stragi ceva de pret ai facut orice mic defect sa para ca cine stie ce buba iremediabila, vezi leduri in bord care au fost reparate azi la fel si chederul dezlipit, luftul de la far, sa lipit cheder pe unde intra apa la haion si astea toate cu putina rabdare si vre-o 10 lei, nu cum spuneai tu ca toate astea costa sute de euro. Bara fata ii trebuie un polis si nu intra apa pe la nici un stop. Aia cu chitul este mai exagerata decat toate...
Cauciucurile pe spate sunt uzate dar maine se vor schimba cu unele ok (cu alea care ziceam ca ti le dau moka), la fel si placutele de frana care se vor inlocui si ele. O sa fac poze la placutele de pe masina si daca ele nu sunt la jumate eu dau cu gem pe ele si le mananc. Problema cea mai grava care a ramas in continuare nerezolvata sunt ledurile de la pozitie, dar cand mai fac rost de cateva sute de euro (cat ziceai tu ca ar costa) ma duc in service si le inlocuiesc. Daca voi prin testarea unei masini intelegeti sa o rupeti in doua cred ca gresiti. O masina se testeaza daca bate, daca are jocuri in directie, mersul general al motorului, frane, etc eventual se duce la un service unde se ridica pe elevator si se uita cineva cu cunostinte, nu se face raliu. Pretul la care nu ne-am inteles nu a fost facut de voi ci de respectivul care ati vb la tel care nu stia cum arata masina si a pus un pret ca pt o masina stok si care probabil le tot plaseaza de la un client la altul prin oboare. Am vb si la tel de pret si ti-am zis ca este ultima strigare, daca tu pt. 2 becuri si 3 julituri vrei sa iti mai scat 20 mil, din pretul care si asa era scazut, te-ai inselat amarnic. Pretul ramane cel afisat mai sus, cu completarea ca testarea si mecanica si soft se va face intr-un service autorizat de catre un personal autorizat. This post has been edited by bolidu: 6 Jul 2011, 22:11 |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
marcykone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 29 December 08 From: Giurgiu ![]() |
Adica ala nu era CHIT????????
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|
bolidu |
![]()
|
Prietene singurul lucru bumbacit petoate partile esti tu ! Masina a stat pe bara 3 luni e normal ca atunci cand v-ati suit voi sa o "testati" normal ca a iesit fum din placute (ele nefiind folosite deloc 3 luni). A venit duminica un tip cu mai multi prieteni, au testat masina au zis ca e ok mai putin unul din ei care la fel ca tine se astepta sa arate ca una din 2010. Am fost la service si a facut un test-drive 2 mecanici (unul din ei fiind mecanicul sef) si a zis ca masina e ok din toate puntele de vedere, a se intelege aici frane directie, stare generala. Dupa care sa bagat pe tester unde a rezultat o bujie arsa si nimic mai mult. Dupa asta masina sa dus la ITP unde a trecut cu brio de toate probele. Toate astea s-au intamplat de fata cu potentialul cumparator si prieteni sai. El nu a cumparat masina pe motiv ca este prima masina care a testat-o si ca mai cauta dar eu cred ca parintii lui nu au fost de acord pe motiv ca este in 3 usi. Totul sa schimbat dupa ce a dat un telefon acasa. Nu comentez asta e decizia lui si o respect.
Asa ca prietene nu mai dispera ca nu ai luat masina cu pretul tau de mizerie si dute calm si cauta-ti in obor masina la bani aia care mi ofereai si daca gasesti una ca a mea eu o mananc. Persoana mai sus mentionata (fostul potential cumparator) poate da toate detaliile despre masina ( a testat-o vre-o 3 ore pe motorina lui evident) nu a gasit nici un defect, la fel si cei de la service. Tu ai sarit din dacia nova in opel si ai inceput sa faci fite ca nu merge becul ala, ca e julit aici doar doar sa scazi ceva la pret. Pretul ramane acelasi si masina se poate testa oricum dorecte clientul doar intr-un service specializat. Nu veniti sa rupeti masina in doua cum au facut respectivul si pe urma ziceti ca nu e buna. |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
marcykone |
![]()
|
ADEVARUL adevarat e ca esti un pamflet!!!Ti-ai luat o teapa de zile mari si vrei sa te scoti
![]() ![]() L.E. Supernova mea iti mananca jaful ala pe paine la micul dejun ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|
Cabasse_tronic |
![]()
|
Sir Group: Members Posts: 1.040 Joined: 1 January 10 From: Bucuresti ![]() |
@ marcykone : sunt acri strugurii? nu compari o dacie cu un opel, nu compari una stock cu una cu pachet irmscher. la opel pedala de frana e mai tare decat la orice masina de la renault, la fel si acceleratia. nu zic ca masina e impecabila ca nu am vazut-o decat din poze.. dar e o vorba prin popor : masina nelovita si femeie.. mai rar vezi. in fine are o varsta masina. bafta la cautat tie si lui la vandut.
uite pret pentru bara fata de la irmscher : 519 Lire sterline fara TVA si fara transport.. deci faceti voi calculu ca mie imi da cu virgula. This post has been edited by Cabasse_tronic: 10 Jul 2011, 21:26 |
--------------------
Renault
Megane 2
2005
- BAD-0401 Megane 2.1 Dinamique din 2005 + suspensii Eibach.
Bucuresti , 0733 83 90 92 sau 0765 608 561 |
|
bolidu |
![]()
|
Mda, nu are rost sa mai uzez tastatura pentru a-ti explica... stau u cu nova ta de 20 milioane in continuare si nu mai aspira la masini cu oglinzi electrice care functioneaza, era doar praf pe contact si culmea sa rezolvat prin suflarea cu aer comprimat si o doza de bere la baiatu de la vulcanizare, tu ziceai ca tre sa schimbi butonul, oglinda, usa.
Referitor la faptul ca ma tot ataci cu pretul masini... am dat mult dar la vreamea aia asa era pretul pietei pentru o astfel de masina, adica ca a mea nu ca una oarecare, dupa care a venit criza si in 3 saptamani a scazut pretul cu aproape 30%, lucru pe care tu nu il vei intelege vreodata si nici nu te fortez. Eu ma opresc aici ! This post has been edited by bolidu: 10 Jul 2011, 21:22 |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
marcykone |
![]()
|
Draga cabasse_tronic..strugurii nu sunt acrii..ptr ca de obicei ce este dulce si bun cumpar!dar astia nu sunt nici macar struguri.ai dreptate la un punct:NU ai vazut-o! POZELE sunt vechi,cred k de cand a luat masina,eu am vazut-o si arata jalnic,si i-am scris toate cele de mai sus ca sa si le aduca la normal,daca le-a rezolvat,bv lui si s-o dea cat mai repede,de ce nu le-a avut rezolvate pana m-am dus eu la el?de ce nu recunoaste ca masina aia are chit si a fost lovita??normal k o dacie obosita nu se compara cu un opel bun..dar asta nu era!eu nu i-am reprosat acestui om decat ca informatiile pe care le-a dat aici pe forum si la tel au fost incomplete! iar eu i-am mai completat din informatiile lipsa..ma indoiesc ca i-am adus vreun prejudiciu in a si vinde masina,consider ca am facut un lucru bun,deoarece,uite ca a si inceput sa-si remedieze problemele(daca le-a remediat)si nu te mai baga cu faze de genul struguri sunt acrii,nu cunosti problema,nu te amesteca!PUNCT!
This post has been edited by marcykone: 10 Jul 2011, 22:21 |
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(Cabasse_tronic @ 10 Jul 2011, 21:15) uite pret pentru bara fata de la irmscher : 519 Lire sterline fara TVA si fara transport.. deci faceti voi calculu ca mie imi da cu virgula. Am vrut si eu sa zic treaba asta,dar multi nu stiu despre ce se vorbeste aici si vad lucrurile astea ca pe niste imbunatatiri care nu costa,eu i-am zis omului sa vanda tot ce are irmscher si sa puna stock,asa o sa ajunga mai repede la rezultatul scontat.Problemele pana acum sunt minore si aici ma refer la EGR,bujie,oglinda(pai o oglinda cu totul o gasesti la 100 lei,o oglinda (doar sticla) costa 26 de lei,un motoras 40 de lei ,ma rog astea sunt lucruri marunte,caroseria,motorul,cutia si articulatiile astea sunt baza la masina, astea sa fie bune ca restul se fac imedia(nu ma pronunt la caroserie pentru ca nu am vazut-o) This post has been edited by vallyyy: 10 Jul 2011, 23:20 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
bolidu |
![]()
|
up
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
bolidu |
![]()
|
up !
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
bolidu |
![]()
|
Up !
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
bolidu |
![]()
|
Up !
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
bolidu |
![]()
|
In continuare valabil ! Masina sta degeaba ! Au ruginit discurile de frana
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
bolidu |
![]()
|
Up !
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
eu nu cred ca e asa distrusa masina..arata prea bine in poze..si cu kitul ala...orice masina o mai gasesti atinsa pe ici pe colea...cel mai bine bolidu ar baga niste poze de actualitate sa vada lumea ca nu e chiar asa..
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
bolidu |
![]()
|
Masina este ceas din toate punctele de vedere. Garantez asta ! Tipul de mai sus era asa de sigur ca o sa o ia la pretul lui si daia a gasit tot felul de "defecte" ca nu merge becu ala, ca e julit aici bla bla si era coordonat prin telefon de altcineva, mai mult ca sigur de vreun samsar din vitan.
Masina este super ingrijita si arata si functioneaza de 100 de ori mai bine decat alte masini de varsta ei. Chiar azi am fost cu ea si niste prieteni la mare si merge de mananca asfaltul. In dupa-miaza asta o sa ii mai fac ceva poze din alte unghiuri decat dele de mai sus. This post has been edited by bolidu: 5 Aug 2011, 14:04 |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
bolidu |
![]()
|
up
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
bolidu |
![]()
|
Inca valabil ! Nu am apucat sa fac poze inca ca nu am avut timp si tre` sa ajung cu ea la spalatorie ca e jegoasa tare de tot....
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 15:56 |