Un sfat va rog privind..., ...geamuri fumurii pe un break
![]() ![]() ![]() |
Un sfat va rog privind..., ...geamuri fumurii pe un break
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(dacia_amg @ 31 Mar 2011, 05:11) Multumesc Aly'. Dar... pe tractor?! <span class='edit'>31 Mar 2011, 05:50:</span> Sa fie vorba de tractorasul 1,5dCi?! ![]() ![]() ![]() ![]() Nuuu e vorba de U650 cu plug, grapa si unitatea de balotaj fan. Normal ca e vorba de tractorul de 1.5 dci QUOTE(Marty @ 31 Mar 2011, 07:51) QUOTE(OAP @ 31 Mar 2011, 10:43) Cat consuma becul de mers inapoi si instalatia de senzori a fost suficient ca dupa 2 luni sa crape contactul ala. Noroc ca s-a schimbat pe garantie. Vorbesc din experienta, era doar un sfat. Nenea face cum vrea el... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
|
--------------------
24 valves black e34
bimmer
touring Ai furat bara de striptease?!
Du-o inapoi urgent, La martorii lu' Ebola (no comment). |
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE(Alydor @ 31 Mar 2011, 19:53) Cat consuma becul de mers inapoi si instalatia de senzori a fost suficient ca dupa 2 luni sa crape contactul ala. Noroc ca s-a schimbat pe garantie. Vorbesc din experienta, era doar un sfat. Nenea face cum vrea el... Ai uitat sa precizezi numarul de km parcursi in aceste 2 luni in marsarier, pana s-a intamplat intamplarea asta intamplatoare. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:33 |