rulmenti, fata-spate
![]() ![]() ![]() |
rulmenti, fata-spate
motorsport_2005 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
- CT - 19 - VEV
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu nu am schimbat rulmentii niciodata si nici nu au joc
![]() Tu cum ai reusit performanta ? Si on topic: Nu stiu exact care-i treaba pe fata dar cel putin pe spate rulmentii sunt conici si nu au cum sa aiba joc (cred ca asa sunt si pe fata). Rulmentii cand "crapa" huruie .. dar nu au joc. Cel putin asa stiam eu, daca spun prostii, dati-mi la cap ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
pai huruitul ala de la joc provine, zic io
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
cik83 |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 98 Joined: 5 May 05 ![]() |
Salut! Nu stiu exact cat costa, dar iti trebuie presa pt . rulmenti. E un dispozitiv din doua buc. ce se prinde pe rulment, un inel ce blocheaza cele doua buc. cu un surub la un capat, perpendicular pe roata. Cu cat strangi surubul, presa iese afara scotand rulmentul de pe ax. Nu stiu daca ai inteles ceva sau daca am explicat corect, dar cam asta este procedeul.
![]() |
--------------------
Dacia
Berlina 1310 MLS
1986
- No information
|
|
motorsport_2005 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
merci pt explicatii in legatura cu presa.
am sa incerc sa confectionez ceva asemanator. eu am verificat jocurile la roti si am constatat ca are un mic joc sus-jos. pe spate cel putin am intepenit piulita de 32 si s-a diminuat considerabil jocul. deci am strans (presat) rulmentii. inca nu am constatat o huruiala permanenta, decat cateodata . joc la bucse nu are, nici la planetare, capete de bara, etc... doar la rulmenti ramane, pe fata. pe spate, nu vad de unde ar apare jocul sus-jos din alta parte, decat din rulmenti. si eu am aprox 160.000 km., dar pe altfel de drumuri decat am inteles ca a mers Liviu. nu este ceva grav, dar exista un inceput...de aceea am intrebat. |
--------------------
dacia
supernova
- CT - 19 - VEV
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Liviu rulmentii pe spate nu sunt ca cei de berlina. Nu se strang. Daca fac joc trebuie schimbati, ca si cei de pe fata de altfel. Nu se recomada montarea rulmentilor cu ciocanul. La demontare se poate folosi metoda pentru ca oricum rulmentul va fi aruncat.
La montare se unge camasa rulmentului cu putin ulei pentru a intra mai usor. Nu cu vaselina. |
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eh, uite ca nu stiam
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th June 2025 - 20:30 |