Ce Ati Alege?, Intre Skoda Superb Si Astra Break?
![]() ![]() ![]() |
Ce Ati Alege?, Intre Skoda Superb Si Astra Break?
nalodaniel |
![]()
|
||
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Ov @ 29 Mar 2011, 11:28) la banii aia as mai cauta 3 rable si as lua o octavia face lift 1.2tsi NOUA! m-am dat cu motorasul ala si m-a impresionat si la cum trage si la consum E acelasi de pe noua Jetta? Ca dupa ce m-a facut o tura , mi s-a spus ca are motor de 1.2, nu-mi venea sa cred ![]() This post has been edited by argon: 29 Mar 2011, 11:29 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
cine te-a facut o tura?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Jetta!
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Poate Getta!
|
--------------------
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
io zic sa ia o limuzina de 1000 euro gen espero si de restu banilor ,nustu,da benzina nu baga de ei ca limuzina produce
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cristyano2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 16 February 10 From: Bucuresti ![]() |
salutare tuturor...vrea sa va spun ca cele 2 masini le-am pus doar pentru a va arata modelele care ma interseaza nici de cum nu ar fi vre una din cele 2 aleasa:) si va multumesc pentru raspunsuri.
|
--------------------
Dacia./ Honda
Solenza 1.4mpi/ Xl 350r
2004/ 1984
- Numar De Bucuresti
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(argon @ 29 Mar 2011, 11:12) Lasa peterdele alea nemtesti, uite aici masina, dar numai daca-ti lasa numerele cu spatii intre litere, altfel nu face banii. Argon, masina asta parca are proprietar forumist pe-aici. Frumoasa masina. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
E masina lui semit. Frumoasa si ingrijta, pacat ca e diesel
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
daca holoniak ar fi stiut ce-or sa faca romanii cu inventia lui, isi facea sepucu!
|
--------------------
*
*
*
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Deseneaza-mi ca n-am inteles, niciodata nu m-am ferit sa spun ca nu imi plac dieselurile.
PS: n-am zis ca visez la Megane 2, doar am spus ca imi place designul (fara PDG evident) si ca la banii aia asta mi-as lua (cu toate ca daca as gasi un E46 la pret decent si intretinerea n-ar fi o problema nu l-as refuza). |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
yhattori |
![]()
|
astra superb as zice eu, dar si skoda break e buna.
|
--------------------
*
*
*
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 29 Mar 2011, 16:48) Diesel rulz. TDI rulz. In special PD. ![]() Vezi ca esti offtopic. Aici se discuta despre masini (nu renouri) si dieseluri nemtesti. ![]() E46 dupa 2001 are dieseluri bunicele. ![]() Dieselurile au avantaje daca mergi mult, altfel nu prea se justifica (parerea mea care este). BMW are dieseluri bune, dar e greu sa gasesti exemplare care au fost exploatate si intretinute corect. argoane nu mai ai niste jante de vopsit? Niste prezoane de strans la cuplu? Niste cauciucuri de umflat peste specificatiile din carte? |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
yhattori |
![]()
|
|
--------------------
*
*
*
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
De ce sa-si faca sexpucu? Asta e la moda acum. Eventual discoteca in si sub masina.
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
Astra h are o mare problema dar o mmmmaaare problema cu CIM-ul. O simpla cautare pe forumuri si o sa te convingi.
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Daca e sa alegem intre cele doua prezentate de tine clar OPEL pentru ca mi se pare mai intretinut ,daca vorbim la modul general : nici una , nici alta ......AUDI ,BMW sau MERCEDES
![]() This post has been edited by vallyyy: 29 Mar 2011, 17:55 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(Ov @ 29 Mar 2011, 10:28) la banii aia as mai cauta 3 rable si as lua o octavia face lift 1.2tsi NOUA! m-am dat cu motorasul ala si m-a impresionat si la cum trage si la consum QUOTE(argon @ 29 Mar 2011, 11:29) E acelasi de pe noua Jetta? Ca dupa ce m-a facut o tura , mi s-a spus ca are motor de 1.2, nu-mi venea sa cred ![]() Asa cum am mai spus..... nu prea sunt impresionat de acest motor dupa 14.000 km cu el.....si nu sunt singurul.Cred ca un 1,4 tsi ar fi mai bun. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E bun si de 1,2, cind te saturi de el i-l vinzi lui Victoras sa-l puna la elicopter.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
il dau cu tot cu carcasa !!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(l@u @ 29 Mar 2011, 19:16) Asa cum am mai spus..... nu prea sunt impresionat de acest motor dupa 14.000 km cu el.....si nu sunt singurul.Cred ca un 1,4 tsi ar fi mai bun. Pai ala nu e un motor la care sa cauti sa te impresioneze, de-aia nu te-a impresionat, e un motor care sa te duca de la A la B cu costuri mici |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
l@u |
![]()
|
am facut remarca in contextul celor 2 quote care se pare ca ti-au scapat din postul meu !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(cristyano2 @ 28 Mar 2011, 23:34) De banii aia-mi iau masina! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 06:24 |