Problema cu rovinieta, Rovinieta gresit completata
![]() ![]() ![]() |
Problema cu rovinieta, Rovinieta gresit completata
cazanoanar@yahoo.com |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 22 January 13 ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Vctra
2006
- TM13EHC
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
markko, raspunde-i unui om in nevoie si lumineaza-l, ca eu acid si rau cum sunt, desi i-am spus in putine cuvinte mai mult decat i-a spus avocatul in multe, am remarci rautacioase care nu-s bune.
Explica-i tu ca are 2 probleme, una cu rovinieta cu eroare materiala si pana la rezolvarea ei rovinieta nu e valabila pentru masina lui, si a doua cu contestatia, el neputand demonstra ca avea o rovinieta valabila pana nu se constata ca a fost completata gresit. Acu', poate-l ajuta si avocatul. Intre timp timpul trece, termenul de contestatie se scurge. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cazanoanar@yahoo.com |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 22 January 13 ![]() |
QUOTE(klaus @ 24 Jan 2013, 11:31) markko, raspunde-i unui om in nevoie si lumineaza-l, ca eu acid si rau cum sunt, desi i-am spus in putine cuvinte mai mult decat i-a spus avocatul in multe, am remarci rautacioase care nu-s bune. Explica-i tu ca are 2 probleme, una cu rovinieta cu eroare materiala si pana la rezolvarea ei rovinieta nu e valabila pentru masina lui, si a doua cu contestatia, el neputand demonstra ca avea o rovinieta valabila pana nu se constata ca a fost completata gresit. Acu', poate-l ajuta si avocatul. Intre timp timpul trece, termenul de contestatie se scurge. Din pacate exprimarea dvs depaseste putin capacitatea mea de intelegere.Nu stiu ce inseamna "eroare materiala" si n-am inteles esenta problemei adica daca ne putem lega in instanta de faptul ca nu exista autoutilitara cu nr. 13VBK cum a fost completat pe bon. Bine n-am pretentia sa-mi dati lectii de drept acum dar spuneti-mi o simpla parere daca mai merita sa-mi bat capul sau mai bine merg si platesc amenda.. |
--------------------
Opel
Vctra
2006
- TM13EHC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:17 |