batai coloana directie
![]() ![]() ![]() |
batai coloana directie
toranaga_mcv |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 14 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.4 mpi
- Dj 17 MCM
2007
|
|||
rotnik |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 20 March 07 ![]() |
Mai intai trage de roti, ai putea avea joc la un cap de bara ...
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate dci cine n-are noroc, n-are ...
|
|
toranaga_mcv |
![]()
|
Capetele de bara par ok, am pus mana pe ele si am luat volan stanga dreapta, nu se simte joc. Doar de axul care intra in podea daca misc se aude bataia de care va povesteam. Daca stau bine sa ma gandesc zgomotul ala se aude mai infundat de cand masina era bebelush, acum are 55 000 km si e mai usor de sesizat. Tzapa mea ca nu am fost la garantie cu ea:(
Multumesc |
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.4 mpi
- Dj 17 MCM
2007
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
toranaga_mcv ai coloana de volan stricata,nu se repara,se inlocuieste,dar uitete totusi la prinderea ei de caseta de directie,poate sa slabit surubu de prindere
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Are servo masina?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
toranaga_mcv |
![]()
|
da, are servo. Am incercat sa ma uit la printerea in caseta, da nu mi-am dat seama de mai nimic p'acolo. Ms de sfaturi
|
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.4 mpi
- Dj 17 MCM
2007
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
e un surub care strange coloana de volan de axu casetei,verifical daca este strans
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
toranaga_mcv |
![]()
|
surubul asta e in compartimentu motor, sau in interior? Daca incerc sa misc axul de deasupra articulatiei cardanice, nu se misca sau se misca f f putin. Daca misc de sub articulatie, exact de unde pare ca trece prin podea, are un joc cam de un milimetru in plan vertical. O sa incerc sa dau mocheta si buretele de p'acolo sa vad mai bine ce si cum
|
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.4 mpi
- Dj 17 MCM
2007
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da' un service care sa diagnosticheze corect defectul stie cineva in Bucuresti? Unii zic ca e caseta, altii ca e coloana de directie. Astia din reteaua Dacia zic: "zgomot tehnologic"!
|
--------------------
dacia
Logan
- B52
dizăl
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
daca zice ca misca 1 mm cu mana atunci nu cred ca e "tehnologic" . Zgomotul o fii el tehnologic dar jocul nu. Jocul e din batrani lasat!
![]() |
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 14:11 |