Un sfat va rog privind..., ...huse auto pe comanda
![]() ![]() ![]() |
Un sfat va rog privind..., ...huse auto pe comanda
dacia_amg |
![]()
|
||
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
|
||
--------------------
24 valves black e34
bimmer
touring Ai furat bara de striptease?!
Du-o inapoi urgent, La martorii lu' Ebola (no comment). |
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Deci vrei sa fie-n Tg. Mures !?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
Nu neaparat, dar macar prin judetele vecine... In cel mai extraordinar caz, in care sunt cusute cu fir de aur
![]() |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Te pregatesti sa triplezi valoarea masinii? Gem rematurile de Dacii cu scaune si banchete in stare foarte buna. Si tu vrei sa dai 700 de lei.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
dacia_amg |
![]()
|
<span class='edit'>3 Apr 2011, 13:24:</span>
QUOTE(Merced @ 3 Apr 2011, 13:23) Te pregatesti sa triplezi valoarea masinii? Gem rematurile de Dacii cu scaune si banchete in stare foarte buna. Si tu vrei sa dai 700 de lei. ![]() Nu e mai pentru daciuta, e pent' altseva... 3 Apr 2011, 13:27: QUOTE(kxz @ 3 Apr 2011, 13:24) Pai, bine... dar... o rubrica contact, sau preturi macar... pe unde se gaseste?! This post has been edited by dacia_amg: 3 Apr 2011, 13:27 |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
www.autotex.ro da-s in Bucuresti.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Hmmm, chiar ma gandeam, ce tot faci si tu de nu ne mai ceri sfatul...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
QUOTE(kxz @ 3 Apr 2011, 13:24) Daca vrei sa platesti 160$ pentru o husa , si eu am dat comanda saptamana trecuta www.huse.ro acum astept ![]() This post has been edited by ceribros: 4 Apr 2011, 09:25 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
dacia_amg |
![]()
|
Astea de la http://www.husa-auto.ro arata chiar super bine, cel putin cum reiese din imaginile de pe site. Ramane de vazut daca "pe viu" dau la fel de bine. Ma bate gandul sa le fac o vizita...
|
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ma da pt ce masina iei tu husele astea? are airbag lateral? are husa decupaj pt arbagul lateral?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
dacia_amg |
![]()
|
|
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
De la h-a am eu pe Cee'd si taica-miu pe Skoda.
Montajul dureaza cam 2h, costa destul de mult (~800Ron setul textil), dar nu iti dai seama ca sunt huse. Sunt destul de rezistente, se pot spala fara probleme in masina de spalat. Cel putin pentru modelele VAG au materiale identice cu cele originale. Am putut compara direct niste mostre primite de la ei cu unele din showroom si nu exista diferenta. Sunt facute prin Cehia parca. This post has been edited by Thor1983: 4 Apr 2011, 10:51 |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
dacia_amg |
![]()
|
Deci... sa inteleg ca si-ar cam merita banutii?!
|
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:34 |