sunet ciudat in mers probabil de la frana, dispare la apasarea usoara a franei
![]() ![]() ![]() |
sunet ciudat in mers probabil de la frana, dispare la apasarea usoara a franei
tatuci |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX, SupeRNova, Logan MCV (2014)
1991/ 2001/ 2014
- B 84 TCI, B 47 BWU Nu-i nimic mai frumos pe lumea asta decat puritatea conceptiei inventatorului.
|
|||
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
dai jos placutele de frana le dai pe smirghel mare si le pui la loc,o perioada nu o sa mai scartaie,si verifica daca nu ai si un etrier blocat,pistonas,si pene de etrier
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
tatuci |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
am oprit masina cand scartia urat si am urcat rotile fata pe cric (da am doua...cel clasic si unul pe ulei) si puteam invarti de ele fara niciun efort
incerc inr-o zi mai lejera sa scot sabotii |
--------------------
Dacia
1310 TLX, SupeRNova, Logan MCV (2014)
1991/ 2001/ 2014
- B 84 TCI, B 47 BWU Nu-i nimic mai frumos pe lumea asta decat puritatea conceptiei inventatorului.
|
|
Kanutza_77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 19 December 10 From: Bucuresti-Pitesti-Campulung ![]() |
Intai spune-mi unde se aude...fata sau spate?
Daca e fata, dai cu smirgel pe placute,rotunjeste usor toate colturile si portiunea de material care ramane dupa uzare.Ia material usor din placute pe laterale astfel incat sa intre usor(fara joc),verifica si starea etrierilor .(Nu incerca sa dai cu ulei pe placute cum m-a sfatuit pe mine o tantii:)) ) Daca e pe spate,nu ai ajuns la nituri dar sabotul s-a uzat si din cauza calitatii foarte proaste apare zgomot. Daca zgomotul se manifesta ca un scartait subtire este de la placute. Daca zgomotul se manifesta ca un huruit infundat sunt sabotii. |
--------------------
dacia
1310 Break
1993
- Ag 01 Jxg
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:01 |