DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

17 Pages « < 10 11 12 13 14 > »  
Reply to this topicStart new topic

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Un Logan rosu de 1.2, Jurnalul de bord al unui Laureate PH2 rouge passion

nalodaniel
post 27 Apr 2011, 10:27
Post #331

a3a oara scriu corect

Group: Members
From: suceava

las-o moarta; taticu are 53 ani, a condus dacie toata viata lui; spre sfarsitul vietii ei dacia ii parea vioaie pentru o dacie desi mai avea dupa cum mergea vreo 40 cai lesinati (compresie praf). A trecut apoi pe cordoba 1.4 75 cai. Ieri imi zicea ca e cam puturoasa cordoba.

pe scurt, daca taimiu, un incapatanat de prima clasa a recunoscut ca n-ai ce face cu 75 cai, tre sa fii ori zgarcit cu draci (asta in final nu iese bine, incurci restul traficului) ori te minti singur c-ai luat o decizie buna, ori tre sa iti cam placa mirosul propriilor besini sa spui ca nu-ti trebuie mai mult.

sincer, cred ca pentru a merge cat de cat decent ai nevoie de o masina cu minim 200 NM sau 100cp.

mentionez ca cel mai des conduc un golf 4 break diesel cu 130 cp si 300NM

This post has been edited by nalodaniel: 27 Apr 2011, 10:28

--------------------
dacia 1310 1986 - -- -- ---
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
LOVENDAL
post 27 Apr 2011, 10:34
Post #332

Membru autentic

QUOTE(cosmin_2300 @ 27 Apr 2011, 10:18)
Pe principiul tău: ce motoare de 1.2 mai scot DOAR 75 cp?  radmasa.gif
Eu nu înțeleg ce te freacă pe tine interesul cât consumă mașina lui Cătălin, sau Cielo al meu (vezi câteva pagini mai în spate) sau orice altă mașină. Poate unii își PERMIT să alimenteze o mașină care consumă 14% în oraș (vezi cazul lui Cătălin) și nu se gândesc cum să scoată un consum cât mai mic wink.gif
Este simplu (deși văd că pentru tine nu): motor mare=putere mare=consum (mai) mare. Motor mic=putere mică=consum (mai) mic.
Dacă aveai un Smart cu motor de 0.8 DIESEL înțelegeam să spui că, consumă puțin, dar 5% în afara orașului nu mi se pare mare economie. De ce? Simplu! Aruncă un ochi aici și (sper că) ai să înțelegi wink.gif
*

Pai pe altii ce-i freaca grija cu ce viteza merg eu in afara orasului sau ce depasiri fac sau cum fac aceste depasiri? Pe acelasi principiu pot merge si eu. Eu mi-am expus parerea despre masina mea, nu despre a altora. Dar unii le place sa-si dea mult cu parerea, fara sa conduca la viata lor o masina cu motor de acest gen. Eu asta n-am inteles niciodata: CUM NAIBA POTI SA-TI DAI CU PAREREA DACA N-AI CONDUS IN VIATA TA UN LOGAN CU MOTOR DE 1,2? Asta arata ce gandire superficiala au. E ca si cum mi-as da cu parerea despre gustul unui anume tort cu capsuni, fara sa-l gust in viata mea. E logic sau nu? Eu nu-mi permit niciodata sa-mi dau cu parerea despre o masina daca n-o conduc eu personal.
Poate dl Catalin o fi fiu de nabab (sau poate oi fi tu) si atunci isi permite sa consume cat vrea muschii sai. Putin imi pasa de asta. Mie imi pasa de banii mei, nu de a altora. Pe de alta parte, eu la viteza de 78 kmh pot scoate consum de 4,2%, nu de 5,7%.

--------------------
Renault / Dacia Renault Megane 2 - IS-XX-DWB
+
ipiq
post 27 Apr 2011, 10:36
Post #333

The transporter

From: RO

Depinde de standardele fiecaruia.
Odata ce te-ai obisnuit cu aia 130CP vei vrea 150CP, si mai apoi nu ai cobora sub 180 etc...

LOVENDAL: Puterea nu e sa pleci primul de la semafor si nici pt autostrada. Orice ascutitoare de 1000cmc si 55 de cai poate merge cu 130 pe autostrada. Ideea e sa poti depasi TIR-ul din fata ta care merge cu 80-90km/h fara emotii, chiar daca drumul este putin in rampa.

--------------------
ex Renault Laguna 2 1.9dci
Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014
Cine nu face fata... face spate!!!
+
cosmin_2300
post 27 Apr 2011, 10:37
Post #334

Banned

From: București

Da, dar mașina aia are motor de 1800 cmc și cutie automată naughty1.gif

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
+
nalodaniel
post 27 Apr 2011, 10:43
Post #335

a3a oara scriu corect

From: suceava

am spus cel mai des, dar conduc in weekend cordoba mentionata

--------------------
dacia 1310 1986 - -- -- ---
+
LOVENDAL
post 27 Apr 2011, 10:44
Post #336

Membru autentic

QUOTE(nalodaniel @ 27 Apr 2011, 10:27)
las-o moarta; taticu are 53 ani, a condus dacie toata viata lui; spre sfarsitul vietii ei dacia ii parea vioaie pentru o dacie desi mai avea dupa cum mergea vreo 40 cai lesinati (compresie praf). A  trecut apoi pe cordoba 1.4  75 cai.  Ieri imi zicea ca e cam puturoasa cordoba.

pe scurt, daca taimiu, un incapatanat de prima clasa a recunoscut ca n-ai ce face cu 75 cai, tre sa fii ori zgarcit cu draci (asta in final nu iese bine, incurci restul traficului) ori te minti singur c-ai luat o decizie buna, ori tre sa iti cam placa mirosul propriilor besini sa spui ca nu-ti trebuie mai mult.

sincer, cred ca pentru a merge cat de cat decent ai nevoie de o masina cu minim 200 NM sau 100cp.

mentionez ca cel mai des conduc un golf 4 break diesel cu 130 cp si 300NM
*

Ori tatal tau nu stie cum se conduce o masina cu alti cai. Eu am condus o multime de masini la viata mea (de la Dacia cu 54 CP pana la Passat cu 130 CP) si fiecare masina trebuie s-o simti si s-o turezi corespunzator pe fiecare treapta de viteze. Stiu cum arat drumurile din Romania si spune-mi mie unde iti folosesti intreaga putere de 130 CP (decat pe cateva europene din Romania). Dar in mod clar n-ai sa circuli numai pe acele drumuri. Crede-ma ca ieri am mers pe un drum (vreo 80 km) unde mai mult de 70 kmh nu puteai sa-i dai decat daca iti distrugeai de tot masina. Si nu era drum comunal sau judetean, ci (cica) national. Cand o sa avem si noi sosele ca in Occident, o sa fie bune si masinile cu motor de 150 CP. Parerea mea.

--------------------
+
cj98czh
post 27 Apr 2011, 10:44
Post #337

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

Mai Lovendal .... am condus 1.2 atat pe Twingo (acolo mi-a placut) cat si pe Logan ..... stai linistit ca nu vb. din auzite .... si repet ... este lenes rau .... asa ca lasa-ma cu textele tale ieftine ...

Am mai condus 1.2 atat pe Symbol cat si pe Clio 3 ... si aici mi s-a parut lenes ... multumit acum?

Ramai tu cu bine cu aberatiile tale ... cred ca esti ceva ruda cu romeo .... ca numai ala se ataca asa ...

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
LOVENDAL
post 27 Apr 2011, 10:46
Post #338

Membru autentic

QUOTE(ipiq @ 27 Apr 2011, 10:36)
Depinde de standardele fiecaruia.
Odata ce te-ai obisnuit cu aia 130CP vei vrea 150CP, si mai apoi nu ai cobora sub 180 etc...

LOVENDAL: Puterea nu e sa pleci primul de la semafor si nici pt autostrada. Orice ascutitoare de 1000cmc si 55 de cai poate merge cu 130 pe autostrada. Ideea e sa poti depasi TIR-ul din fata ta care merge cu 80-90km/h fara emotii, chiar daca drumul este putin in rampa.
*

Am depasit ieri 3 tiruri in rampa usoara, fara emotii, cu a 4-a.

QUOTE(cj98czh @ 27 Apr 2011, 10:44)
Mai Lovendal .... am condus 1.2 atat pe Twingo (acolo mi-a placut) cat si pe Logan ..... stai linistit ca nu vb. din auzite .... si repet ... este lenes rau .... asa ca lasa-ma cu textele tale ieftine ...

Am mai condus 1.2 atat pe Symbol cat si pe Clio 3 ... si aici mi s-a parut lenes ... multumit acum?

Ramai tu cu bine cu aberatiile tale ... cred ca esti ceva ruda cu romeo .... ca numai ala se ataca asa  ...
*

Ma indoiesc c-ai condus Logan 1,2. Intalneste-te cu mine, sui-te in masina si facem impreuna o plimbare exterioara. Si apoi iti dai cu parerea. De acord?

This post has been edited by LOVENDAL: 27 Apr 2011, 10:49

--------------------
+
cosmin_2300
post 27 Apr 2011, 10:48
Post #339

Banned

Lovendal: drumul contează, nu destinația! Nu contează viteza maximă, contează CUM ajungi la ea!

27 Apr 2011, 11:50:
La pariu că la viteze de până la 130 km/h mașina ta consumă mai mult decât a mea (de a lui Cătălin nu mai vorbesc, că-ți dă "rușinică" la viteze mari)? Eu la 120 km/h am 3000 rpm în treapta a 5-a .... tu?
Nu a zis nimeni că mașina aia nu trage DECENT, dar ca să tragă trebuie TURATĂ => consum mare!

This post has been edited by cosmin_2300: 27 Apr 2011, 10:50

--------------------
+
cj98czh
post 27 Apr 2011, 10:52
Post #340

Membru de la Cluj ...

QUOTE(LOVENDAL @ 27 Apr 2011, 11:46)
Ma indoiesc c-ai condus Logan 1,2. Intalneste-te cu mine, sui-te in masina si facem impreuna o plimbare exterioara. Si apoi iti dai cu parerea. De acord?
*

Mai ma lasi in a 4-a si rampa .... poate era un Roman diesel si urca cu 20 km/h .... exagerezi sa nu spun altfel ...

Cat despre marca dacia ... am o persoana in familie care lucreaza la o reprezentanta Dacia ... si testez tot ce apare .... de multe ori inainte de a se pune in vanzare .... asa ca scuteste-ma din nou .... crezi sau nu ... este fix problema ta .... ramai cu aberatiile tale ... eu unul nu am nici timp si nici chef sa-mi pierd timpul cu tine .... atat timp cat nu vad gram de obiectivitate in posturile tale.

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
LOVENDAL
post 27 Apr 2011, 10:55
Post #341

Membru autentic

QUOTE(cosmin_2300 @ 27 Apr 2011, 10:48)
Lovendal: drumul contează, nu destinația! Nu contează viteza maximă, contează CUM ajungi la ea!
*

Ieri, inainte de intrarea intr-un sat, m-a depasit o Fabia alba, parca. Peste vreo 5 minute, am ajuns si in sat. Fabia mergea in ritm de melc, in spatele unui utilaj agricol, pe care nu-l putea depasi, intrucat era linie continua. Si la intrarea in sat, mai era si un echipaj de politie. Si am mers asa in ritm lent prin satul ala, pana cand a disparut linia continua si am putut tot cardul de masini din spate depasi. Situatii asemanatoare am mai intalni in drumul facut zilele trecute. Ideea care era: degeaba depasesti, degeaba ajungi la 100 kmh in 9 secunde, daca pana la urma infrastructura din Romania este cum este. Plus politisti prosti, carute, tarani, utilaje agricole, gropi, tractoare.

27 Apr 2011, 10:58:
QUOTE(cosmin_2300 @ 27 Apr 2011, 10:48)

<span class='edit'>27 Apr 2011, 11:50:</span>
La pariu că la viteze de până la 130 km/h mașina ta consumă mai mult decât a mea (de a lui Cătălin nu mai vorbesc, că-ți dă "rușinică" la viteze mari)? Eu la 120 km/h am 3000 rpm în treapta a 5-a .... tu?
Nu a zis nimeni că mașina aia nu trage DECENT, dar ca să tragă trebuie TURATĂ => consum mare!
*

DA, ai dreptate, la peste 130 kmh consuma mai mult ca a ta. Motorul acesta e facut pentru viteze mai mici de 120 kmh, pentru un consum redus.

This post has been edited by LOVENDAL: 27 Apr 2011, 10:58

--------------------
+
StefanT
post 27 Apr 2011, 11:02
Post #342

STF - Special Tactical Force

From: Bucuresti

Tind sa cred ca pozele din topicul lui Catalin sunt referitoare la viteza medie, iar consumul la o viteza medie de 78 kmph este total altceva fata de consumul la o viteza constanta de 78 kmph. Daca se merge cu 59 in localitati si 140 in afara, in functie de ponderea mersului (localitati/ exterior) poate fi cu totul o alta mancare de peste fata de mers 90 exterior si 70 in localitati.

--------------------
Suzuki GSX-1300-R 2008 - B'100'HAY
Fan Reno 53379
+
LOVENDAL
post 27 Apr 2011, 11:14
Post #343

Membru autentic

QUOTE(cj98czh @ 27 Apr 2011, 10:52)
Mai ma lasi in a 4-a si rampa .... poate era un Roman diesel si urca cu 20 km/h .... exagerezi sa nu spun altfel ...
Cat despre marca dacia ... am o persoana in familie care lucreaza la o reprezentanta Dacia ... si testez tot ce apare .... de multe ori inainte de a se pune in vanzare .... asa ca scuteste-ma din nou .... crezi sau nu ... este fix problema ta .... ramai cu aberatiile tale ... eu unul nu am nici timp si nici chef sa-mi pierd timpul cu tine .... atat timp cat nu vad gram de obiectivitate in posturile tale.
*

Iata cine vorbeste: obiectivitatea absoluta. Raman la parerea ca n-ai testat niciun Logan de 1,2 pana acum, sau daca l-ai testat (desi ma indoiesc) l-ai turat pana la vreo 2500 rpm, caci acest motor isi arata valoarea dupa aceste rotatii. Cat priveste camioanele (cele 3) ele ma depasisera intr-un sat (mergeau cu vreo 70 kmh)...eu in localitati nu merg niciodata mai mult de 60 kmh, apoi, la iesirea din sat, ajunsesera pe un drept drept si incepusera sa urce pe o rampa dar lina /nu era accentuata decat pe varf). In spatele lor eram cu a 5-a la vreo 90 kmh si, odata ce ma apropiam din nou de ele, i-am bagat a 4-a, am turat-o destul si apoi le-am depasit cu aceasta viteza cu circa 90 kmh, ele urcand rampa cu vreo 70 kmh. Sunt doar niste aproximari in mare.

Daca esti Toma Necredinciosul, te invit sa vii la iasi sa urcam cu Logan 1,2 dealul Bucium. Cine nu cunoaste dealul Bucium...e un deal cu rampa destul de mare, dar si lunga. Se urca tot timpul cam 3 kilometri. Iti arat ca plec de la baza dealului cu a 4-a si asa raman pana in varful dealului, si nu scad sub 80-90 kmh. Sa vedem atunci cine e obiectiv. Sau, daca nu iti permiti un drum pana in iasi, am sa iau un calator langa mine si-l pun sa filmeze dealul, turatia si viteza. Oare un film ti-o fi de ajuns ca sa te convingi? O fac pentru a-ti arata ca esti mincinos, nu pentru altceva.

This post has been edited by LOVENDAL: 27 Apr 2011, 11:16

--------------------
+
Markos
post 27 Apr 2011, 11:18
Post #344

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(LOVENDAL @ 27 Apr 2011, 11:46)

Soferi inconstienti, lasa tirurile parcate în rampa mad.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
cj98czh
post 27 Apr 2011, 11:22
Post #345

Membru de la Cluj ...

Hai sa nu intram in polemici de condus .. pt. ca sincer ... ma indoiesc sa fi condus atatia km cat am eu si din '98 s-au adunat ceva .... si nici atatea tipuri de masini ... si inca ceva ... atentie la limbaj ... oricum sper sa vada un moderator aberatiile scrise de tine si sa faca curat ...

Inca odata ... ramai sanatos cu trotineta ta ..

This post has been edited by cj98czh: 27 Apr 2011, 11:22

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
spy_oh_joy1389
post 27 Apr 2011, 11:44
Post #346

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

Ai consum instant la computerul de bord?

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
Marty
post 27 Apr 2011, 11:50
Post #347

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(argon @ 27 Apr 2011, 08:44)
QUOTE(LOVENDAL @ 27 Apr 2011, 08:32)

Uneori, pe perioade scurte, am mai folosit si AC.
*

Cand drumul era la vale adica?
*

Nu, cind avea nevoie de frina de motor!

QUOTE(nalodaniel @ 27 Apr 2011, 11:27)
*

Ma, duc sa-mi dau foc la masina, n-are 200 Nm. Cataline, iti recomand sa faci acelasi lucru!

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
LOVENDAL
post 27 Apr 2011, 11:52
Post #348

Membru autentic

QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 27 Apr 2011, 11:44)
Ai consum instant la computerul de bord?
*

Din pacate, domnii de la Dacia au scos aceasta functie inca de acum cativa ani, probabil din motive de economie.

--------------------
+
Marty
post 27 Apr 2011, 11:53
Post #349

LOVENDAL, ce scrie la rubrica J din talon?

--------------------
+
LOVENDAL
post 27 Apr 2011, 11:53
Post #350

Membru autentic

QUOTE(Markos @ 27 Apr 2011, 11:18)
Soferi inconstienti, lasa tirurile parcate în rampa  mad.gif
*

Dl. Botis, nu tu erai cu golaniile alea cu nevasta-ta?

27 Apr 2011, 11:54:
QUOTE(Marty @ 27 Apr 2011, 11:53)
LOVENDAL, ce scrie la rubrica J din talon?
*

Nu m-am uitat.

This post has been edited by LOVENDAL: 27 Apr 2011, 11:54

--------------------
+
Marty
post 27 Apr 2011, 11:54
Post #351

QUOTE(LOVENDAL @ 27 Apr 2011, 12:52)
Din pacate, domnii de la Dacia au scos aceasta functie inca de acum cativa ani, probabil din motive de economie.
*

Absolut eronat! Functia aia a fost scoasa din motive de posesori prosti, ca se uitau la consumu' instant si ziceau ca-i consum mediu, de le statea pitpalacu' instant!

27 Apr 2011, 12:55:
QUOTE(LOVENDAL @ 27 Apr 2011, 12:53)
Nu m-am uitat.
*

Fa-mi, te rog, placerea si uita-te.

This post has been edited by Marty: 27 Apr 2011, 11:55

--------------------
+
LOVENDAL
post 27 Apr 2011, 11:58
Post #352

Membru autentic

QUOTE(cj98czh @ 27 Apr 2011, 11:22)
Hai sa nu intram in polemici de condus .. pt. ca sincer ... ma indoiesc sa fi condus atatia km cat am eu  si din '98 s-au adunat ceva .... si nici atatea tipuri de masini ... si inca ceva ... atentie la limbaj ... oricum sper sa vada un moderator aberatiile scrise de tine si sa faca curat ...

Inca odata ... ramai sanatos cu trotineta ta ..
*

Eu am lasat posturile tuturor chiar de m-am simtit jignit. N-am sters nimic. De cand pana cand ADEVARUL reprezinta ABERATIE? Ti-e frica de demonstratia mea cu dealul Bucium? Probabil ca DA...Pentru ca vroiam sa arat cum o persoana ca tine poate sa minte cu nerusinare. Oricum, cand o sa am timp o sa filmez si am sa-ti demonstrez acest lucru: ca ai mintit si ai scos aberatii tu pe gura.

27 Apr 2011, 11:59:
QUOTE(Marty @ 27 Apr 2011, 11:54)
Absolut eronat! Functia aia a fost scoasa din motive de posesori prosti, ca se uitau la consumu' instant si ziceau ca-i consum mediu, de le statea pitpalacu' instant!
<span class='edit'>27 Apr 2011, 12:55:</span>
Fa-mi, te rog, placerea si uita-te.
*

Cand o sa ajung la masina, o sa ma uit cu placere.

This post has been edited by LOVENDAL: 27 Apr 2011, 11:59

--------------------
+
tribunul
post 27 Apr 2011, 11:59
Post #353

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

QUOTE(Markos @ 27 Apr 2011, 12:18)
Soferi inconstienti, lasa tirurile parcate în rampa  mad.gif
*

Aveau frana de mana trasa si bolovani la roti, si nu erau in rampa ci in panta, ca erau cu botul la vale.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
zanzie
post 27 Apr 2011, 12:01
Post #354

Aspirant de Trabant

From: Pădure

QUOTE(C a t a l i n @ 27 Apr 2011, 09:12)
Scoate-i 2 din fișe, fă-l de 0,6 să vezi cât consumă. Poate reușești consum negativ.
*

Nu se pune el cu argon. frustrat.gif

--------------------
gard viu din spini, cu flori la poarta si rinoceri in curte
+
spy_oh_joy1389
post 27 Apr 2011, 12:02
Post #355

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

QUOTE(LOVENDAL @ 27 Apr 2011, 11:52)
*

Stiam ca au scos-o, voiam sa stiu daca au bagat-o. Daca ai drum Bucuresti-Alexandria-Bucuresti sunt curios ce consum scoti.

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
PaulT
post 27 Apr 2011, 12:04
Post #356

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(LOVENDAL @ 27 Apr 2011, 11:34)

Poate dl Catalin o fi fiu de nabab (sau poate oi fi tu) si atunci isi permite sa consume cat vrea muschii sai. Putin imi pasa de asta. Mie imi pasa de banii mei, nu de a altora. Pe de alta parte, eu la viteza de 78 kmh pot scoate consum de 4,2%, nu de 5,7%.
*

Eu cu Loganul de 1.6 cu pinioanele schimbate la treapta 5 am consum la rulaj intre 70-80km/h intre 3,8 si 4,1l/100km.. Vorbesc de viteze pe ceas ca la 78 indicati de bord ai cam 69-70km/h reali. Acelasi consum il am si cu Lancerul de 1.6... Tu ai motor mai mic, dar ai si cutie mai scurta, deci la 80km/h ai cam 300rpm in plus fata de mine. La viteze mai mari, diferenta creste. Singurul loc unde ai un avantaj la consum este orasul, cu conditia ca traficul sa fie destul de aglomerat. Cu cat se circula mai greu, tu vei avea un consum mediu mai mic decat mine. Pe masura ce traficul este mai fluid diferentele de consum se estompeaza, cu conditia ca si eu sa merg linistit si sa nu profit de ce imi poate da masina..

--------------------
Dacia/Mitsubishi Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic 2006 Laureate/1973/2008 - B-00-xxx
+
cosmin_2300
post 27 Apr 2011, 12:10
Post #357

Banned

QUOTE(LOVENDAL @ 27 Apr 2011, 12:53)
Dl. Botis, nu tu erai cu golaniile alea cu nevasta-ta?
*

Nu crezi că exagerezi? Leagă-te de el, nu de familie wink.gif

--------------------
+
tribunul
post 27 Apr 2011, 12:11
Post #358

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Cand va zicea Argon ca a lui produce ... nu-l credeati.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
LOVENDAL
post 27 Apr 2011, 12:20
Post #359

Membru autentic

QUOTE(cosmin_2300 @ 27 Apr 2011, 12:10)
Nu crezi că exagerezi? Leagă-te de el, nu de familie wink.gif
*

Nu eu mi-am pus poza lui botis la avatar.

--------------------
+
bucatzel
post 27 Apr 2011, 12:23
Post #360

Membru plictisit

From: Timisoara

QUOTE(LOVENDAL @ 27 Apr 2011, 12:58)
o sa filmez si am sa-ti demonstrez acest lucru: ca ai mintit si ai scos aberatii tu pe gura.
*

sper ca filmezi in 3D.

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
User is online!Galerie FotoPM
+
17 Pages « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd June 2025 - 22:21
Forum Renault