Un Logan rosu de 1.2, Jurnalul de bord al unui Laureate PH2 rouge passion
![]() ![]() |
Un Logan rosu de 1.2, Jurnalul de bord al unui Laureate PH2 rouge passion
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cred ca nu se referea la viteza medie, ci pur si simplu la viteza respectiva consumul instant este respectivul.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
LOVENDAL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 19 January 05 ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 27 Apr 2011, 13:20) Nu-mi vorbi tu de bun simt...daca ar vedea si altii ce mi-ai scrsi pe PM, si-ar face cruce. N-am sa public mesajele, bineinteles, dar tu esti ultimul care ai dreptul sa-mi vorbesti de bun simt. |
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(Marty @ 27 Apr 2011, 12:50) Gata, i-am dat foc, de zi mă plimb iar cu Nova ![]() Domnu' LOVENDAL, nu țin să mă justific în fața domniei tale, nu e problema ta dacă sunt eu sau nu fiu de nabab, însă te asigur că mașina aia e luată exclusiv din banii munciți cinstit de mine. Cât privește motorul de 1.2 și deciziile înțelepte, află că, dacă vrei consum mic cumperi un motor diesel, nu unul subdimensionat pe benzină. Iar legat de consumuri, te invit să faci un drum de 224.7 Km prin România, pe care să ai viteza medie 78 Km/h și consum mediu 5.7 % cu motorul ăla de 1.2 . S-ar putea să ai o mare surpriză. (valorile reies din pozele pe care încerci să le comentezi) Bine, întâi trebuie să înveți ce înseamnă viteză medie. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ieri (26.04) am facut vreo 50-60 km in Bucuresti cu consum de ~ 8%, da Doamne Paste in fiecare zi.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(LOVENDAL @ 27 Apr 2011, 12:14) In spatele lor eram cu a 5-a la vreo 90 kmh si, odata ce ma apropiam din nou de ele, i-am bagat a 4-a, am turat-o destul si apoi le-am depasit cu aceasta viteza cu circa 90 kmh, ele urcand rampa cu vreo 70 kmh. Cred ca daca te duceam cu aceeiasi Km/h in treapta a2-a cu un 1.4, erai in orgasme si ziceai ca altceva mai bun nu exista. This post has been edited by AR-18-MOS: 27 Apr 2011, 14:42 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(LOVENDAL @ 27 Apr 2011, 12:14) Daca esti Toma Necredinciosul, te invit sa vii la iasi sa urcam cu Logan 1,2 dealul Bucium. Cine nu cunoaste dealul Bucium...e un deal cu rampa destul de mare, dar si lunga. Se urca tot timpul cam 3 kilometri. Iti arat ca plec de la baza dealului cu a 4-a si asa raman pana in varful dealului, si nu scad sub 80-90 kmh. Sa vedem atunci cine e obiectiv. Sau, daca nu iti permiti un drum pana in iasi, am sa iau un calator langa mine si-l pun sa filmeze dealul, turatia si viteza. Oare un film ti-o fi de ajuns ca sa te convingi? O fac pentru a-ti arata ca esti mincinos, nu pentru altceva. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(LOVENDAL @ 27 Apr 2011, 15:01) Nu-mi vorbi tu de bun simt...daca ar vedea si altii ce mi-ai scrsi pe PM, si-ar face cruce. N-am sa public mesajele, bineinteles, dar tu esti ultimul care ai dreptul sa-mi vorbesti de bun simt. Nu mai poza pe sfăntul aici că te faci de râs. Dacă citești pm-urile o să vezi că tu m-ai jignit primul. De asemenea, nu m-am legat de familia ta, doar de lipsa raționamentului tău. |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 27 Apr 2011, 11:18) Catalineee, pai nu ziceai ca honda-ti consuma putin? Pai e voie paișpe? S-a stricat si vtecul decap. 27 Apr 2011, 15:58: QUOTE(argon @ 27 Apr 2011, 14:28) Aiurea. Nu stii tu ce inseamna autostrada. Sau macar E85 ... This post has been edited by cdadan: 27 Apr 2011, 14:58 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
I-am dat foc, n-auzi? Trec pe diesel să consum puțin.
|
--------------------
-
-
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.483 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Halal ecologism. Trebuia s-o duci la Remat.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(LOVENDAL @ 27 Apr 2011, 12:58) De cand pana cand ADEVARUL reprezinta ABERATIE? Te-am prins! Ai report, esti clona lui tony-s! |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tribunul |
![]()
|
A fost un foc de artificii.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
LOVENDAL |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 27 Apr 2011, 14:51) Nu mai poza pe sfăntul aici că te faci de râs. Dacă citești pm-urile o să vezi că tu m-ai jignit primul. De asemenea, nu m-am legat de familia ta, doar de lipsa raționamentului tău. Du-te in acest topic, pe la inceput si vezi cine a inceput a jigni. Ti-am mai spus ca ramai un simplu copil in abordarile tale naive. Pentru tine conteaza doar in cat timp faci 100km/h. In al doilea rand, ce treaba ai tu cu Markos? El mi-a raspuns ironic, am facut-o si eu. Si nu l-am jignit, ca poza aia sigur nu-i a lui. E a unui ministru din guvernul Boc care si-a dat demisia, pentru ca a fost prins ca fura impreuna cu firma lui nevasta-sa. 27 Apr 2011, 15:19: QUOTE(argon @ 27 Apr 2011, 13:28) S-a schimbat in fizica modalitatea de calcul a vitezei, d/t? This post has been edited by LOVENDAL: 27 Apr 2011, 15:19 |
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Si-a dat demisia ca oricum il remania altfel, si ca la cat a furat, si va fura in continuare, salaru' de ministru erau bai de tsigari.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
am recitit pm-urile. De când "esti un mare retardat*" se compară cu a te lua de soția cuiva??????
<span class='edit'>27 Apr 2011, 16:22:</span> rămân la părerea mea. Dacă o să citești de la început o să vezi că tu ai zis de 0-100, nu eu. Ești un maaaare mincinos. * asta a fost cea mai mare și rea jignire pe care ți-am adresat-o eu pe PM, deci dacioți ... cruciți-vă !!!!! This post has been edited by cosmin_2300: 27 Apr 2011, 15:28 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 27 Apr 2011, 14:02) Gata, i-am dat foc, de zi mă plimb iar cu Nova ![]() Domnu' LOVENDAL, nu țin să mă justific în fața domniei tale, nu e problema ta dacă sunt eu sau nu fiu de nabab, însă te asigur că mașina aia e luată exclusiv din banii munciți cinstit de mine. Cât privește motorul de 1.2 și deciziile înțelepte, află că, dacă vrei consum mic cumperi un motor diesel, nu unul subdimensionat pe benzină. Iar legat de consumuri, te invit să faci un drum de 224.7 Km prin România, pe care să ai viteza medie 78 Km/h și consum mediu 5.7 % cu motorul ăla de 1.2 . S-ar putea să ai o mare surpriză. (valorile reies din pozele pe care încerci să le comentezi) Bine, întâi trebuie să înveți ce înseamnă viteză medie. Dle Catalin, dupa ce termin rodajul, iti scot oricand un consum mediu de 4,5% la o viteza medie de 78 kmh. Daca aleg un traseu in care am mai putine localitati (in care sa rulez cu 60 kmh) si mai mult drum drept (in care sa rulez cu maxim 100 kmh), va iesi lejer o medie de 78 kmh. Afla ca motorul diesel costa in medie cu 2.000 de euro mai mult decat unul pe benzina. In conditiile in care eu nu voi circula intensiv, dieselul a iesit din discutie. Subdimensionat comparativ cu ce? Cu un BMW? Normal ca DA. Dar daca iei reperul corect - conditiile de trafic din Romania - este exact ce-ti trebuie. Nu uita ca eu am dat pe masina asta 6.500 euro si nu 30.000 euro cum ai facut-o tu. Daca dadeam 30.000 euro cu un motor de 1,2, eram probabil de rasul curcilor. Dar cand te uiti la conditiile de trafic din Ro, eu te intreb: unde-ti folosesti puterea maxima a motorului in Romania? Pe A1 sau A2? Poate. Dar in marea majoritate a soselelor din Ro, care sunt asa cum sunt...nicio sansa. In orasele aglomerate? Nici atat. |
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Chiar te rog să faci un așa drum, dar repet, în jur de 200 Km, nu 10. Că de la Bănești la București oricine scoate media și consumul ăla.
Cât despre putere, nu deții cunoștințele necesare abordării unui astfel de subiect. |
--------------------
-
-
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 27 Apr 2011, 15:19) am recitit pm-urile. De când "esti un mare retardat*" se compară cu a te lua de soția cuiva?????? <span class='edit'>27 Apr 2011, 16:22:</span> rămân la părerea mea. Dacă o să citești de la început o să vezi că tu ai zis de 0-100, nu eu. Ești un maaaare mincinos. * asta a fost cea mai mare și rea jignire pe care ți-am adresat-o eu pe PM, deci dacioți ... cruciți-vă !!!!! MARE RETARDAT nu e jignire!??? Atunci e compliment!! Pune mana pe un DEX si vezi ce inseamna cuvantul RETARDAT. Mai, tu n-ai priceput si acum despre ce e vorba?? Nu ma luam de sotia userului Markos, ci de un ministru IDIOT care fura din banii nostri, impreuna cu nevasta-sa. Esti pedelist de ai ajuns sa aperi pana si coruptii? |
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 27 Apr 2011, 15:33) Chiar te rog să faci un așa drum, dar repet, în jur de 200 Km, nu 10. Că de la Bănești la București oricine scoate media și consumul ăla. Cât despre putere, nu deții cunoștințele necesare abordării unui astfel de subiect. Normal, ca tu le detii. This post has been edited by LOVENDAL: 27 Apr 2011, 15:49 |
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(LOVENDAL @ 9 Apr 2011, 22:21) A vrut sa ma depaseasca, dar pentru ca a fost nesimtit, i-am bagat scurt a treia si dus am fost. Dupa vreun minut, nu se mai vedea vreo urma de Dacie din spate. Rachetăăăăăăăăăă ![]() QUOTE(LOVENDAL @ 11 Apr 2011, 22:21) Se vede ca n-ai trecut de varsta maturitatii (caci tu apreciezi doar puterea motorului); doar copiii ce joaca NFS pe calculator ii intereseaza motorul si viteza care o prinde. Maturizeaza-te! Tu ai început cu NFS și puterea motorului, nu eu ![]() QUOTE(LOVENDAL @ 11 Apr 2011, 22:21) Am de gand ca in topicul acesta, in 2-3 luni, sa-l intrec pe argon la nr. de posturi la topicul sau cu cele 3 limuzine. Pam-pam QUOTE(LOVENDAL @ 12 Apr 2011, 11:48) Da, chiar a tasnit, RAPORTAT la masina aluia (n-am zis raportat la un Passat). Ti-am spus, pentru copii ca tine, totul tine doar de motor. Sunt curios cat iti consuma Cielo. Ai la masina airbaguri, ABS sau computer de bord? P.S. Imi mentin sfatul pentru maturizare. Și iaaarrr ... ai adus discuția de motor ... să continui? ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
LOVENDAL |
![]()
|
|
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
16 User(s) are reading this topic: danutsb, cosmin_2300, biscu, tribunul, cdadan, Cristi_C, LOVENDAL, BlaueCorsa, spy_oh_joy1389, Victoras2001, ipiq, bogdyMND
argon: mai baga o duma ceva la limuzine ca te intrece unupunctdoiu! ![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(LOVENDAL @ 27 Apr 2011, 16:29) Dar cand te uiti la conditiile de trafic din Ro, eu te intreb: unde-ti folosesti puterea maxima a motorului in Romania? Nu inteleg o chestie. Multi recunosc ca 1.4 sau 1.2 (dupacaz) e submotorizata, ca se simte o acuta lipsa de putere mai ales cand masina e incarcata, iar pentru el e mai mult decat suficient. This post has been edited by AR-18-MOS: 27 Apr 2011, 15:37 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 07:52 |