Necaz sau nu? Smuceste la schimbarea treptelor
![]() ![]() ![]() |
Necaz sau nu? Smuceste la schimbarea treptelor
#Dino |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
|
||
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|||
valentin22 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 30 November 08 ![]() |
ceva pe la ambreiaj cred ca urmeaza sa il schimbi in curand ,daca vrei sa faci o incercare ca oricum numai ai nimic de pierdut ,pleaca de cateva ori cu scart sau mai fortat si daca ai noroc mai poti merge inca multi km cu ambreiajul asta .
|
--------------------
DACIA
LOGAN BERLINA
2007 PREFERENCE-DIESEL
- B-40-xxx STOP ACCIDENTELOR VIATA ARE PRIORITATE !
|
|
floryyn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 19 November 06 From: Targu Jiu ![]() |
QUOTE(kissfm @ 2 Sep 2012, 22:16) Mda, am un necaz cu loganul... Este din 2007, am mers doar eu cu el. Cand schimb treptele, oricat de domn as fi pe ambreiaj, cam smuceste. Nu am schimbat stilul de condus, deci e de la ea... ![]() A mai avut cineva problema asta? Cum ati rezolvat? QUOTE(valentin22 @ 3 Sep 2012, 19:10) ceva pe la ambreiaj cred ca urmeaza sa il schimbi in curand ,daca vrei sa faci o incercare ca oricum numai ai nimic de pierdut ,pleaca de cateva ori cu scart sau mai fortat si daca ai noroc mai poti merge inca multi km cu ambreiajul asta . @kissfm eu am problema asta; smuceste de-l gasesc dracii, ma enerveaza la culme, o sa o rezolv in curand dand afara obositul ala de ambreiaj si punand in loc un kit de ambreiaj nou, incerc sa gasesc un Sachs. @valentin22 pai am incercat si testul tau, rezultatul -> smuceste de doua ori de ma zapaceste...oricum ambreiajele de pe Logan le-au gandit aia cu...posteriorul. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
2005
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
verificati totusi inainte tampoanele de la motor si mai ales de la cutia de viteze (bieleta antibasculare)
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
![]() This post has been edited by total: 10 Sep 2012, 19:08 |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
b77csd |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 24 November 03 ![]() |
preș..
|
--------------------
Dacia
Nova GTi/Logan Laureat dci
1999/2006
- B77CSD
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
#Dino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
Problema se pare ca s-a rezolvat de la sine, nu imi dau seama ce ar fi putut fi. Cu prima ocazie cand ajung la un mecanic o sa verific cele recomandate mai sus.
Multumesc |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 00:59 |