Geam Stanga, !!!!!!parca se sparge!!!!!
![]() ![]() ![]() |
Geam Stanga, !!!!!!parca se sparge!!!!!
GABI_ |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 4 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane
1,5 dci 100 CP
2006 CE
- B 71
|
|||
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
ti-ai montat aparatori de vant ?
daca da, atunci trebuie sa pilesti un pic din ele, este posibil ca asta sa fie problema. un prieten a patit exact acelasi lucru, dar la un cielo. |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Problema nu a fost prezentata pe forum pana acum... sfatul meu e sa mergi la service si apoi sa ne spui si noua care a fost buba...
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
GABI_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 4 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(maxiK @ 17 Jun 2005, 07:10) ti-ai montat aparatori de vant ? daca da, atunci trebuie sa pilesti un pic din ele, este posibil ca asta sa fie problema. un prieten a patit exact acelasi lucru, dar la un cielo. nu am aparatori de vant. problema a aparut asa din senin. diseara incerc sa ma uit mai atent la geam sa vad unde e buba. daca nu vad nimic, sambata dimineata sunt primul la service. ![]() ![]() credeam ca nu sunt singurul "norocos". |
--------------------
Renault Megane
1,5 dci 100 CP
2006 CE
- B 71
|
|
GABI_ |
![]()
|
azi de dimineata scot masina din garaj sa ma duc la service. dau sa deschid geamul de la sofer si surpriza : nu mai "bubuia" nimic. m-am tot jucat la geam si nimic. am fost la aia din service si le-am spus toata problema.
cica ar putea fi de la caldura. (toata ziua masina sta la soare) 1. se dilata geamul si ar lovi undeva (iar noapte se contracta si dimineata nu mai loveste) ![]() 2. se lipeste chederul de geam si cand il deschid se aude acel zgomot. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bun, il intreb de ce geamul din dreapta nu face. si am primit cel mai bun raspuns : ![]() ![]() astept parerile voastre. nu stiu daca sa-l cred..... |
--------------------
Renault Megane
1,5 dci 100 CP
2006 CE
- B 71
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Da, dar geamul din dreapta e simetric cu cel din stanga. Si nu face asa.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
GABI_ |
![]()
|
am sa las masina toata ziua la soare (luni) si am sa fug sa le arat "bubuitura". sa vad ce raspuns mai primesc.
sunt curios daca a mai patit cineva chestia asta. (cei care isi tin masina la soare) p.s. cred ca nici nu m-au crezut. or fi zis ca sunt nebun...... |
--------------------
Renault Megane
1,5 dci 100 CP
2006 CE
- B 71
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Eu o tin in soare, dar nu sunt probleme!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
ei o tin in plin soare de la ora 8 pana la 17 si nu se aude nici o bubuitura cand cobor geamul
|
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
osirus |
![]()
|
![]() Milionar de week-end Group: Banned Posts: 501 Joined: 17 November 04 From: Salajan ![]() |
Mai la tine sigur se lipeste geamul de cheder sau ceva de genul asta.Incearca sa lasi usor geamul intredeschis,atit cit sa nu se vada si vezi daca mai face! |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
- Octavia L&K vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"............... |
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Cand ceva merge prost, in momentul in care vrei sa remediezi atunci va merge bine! Una din legile lui Morphy!
![]() Asta e viata! |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
calin.c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 27 July 04 From: sighisoara ![]() |
daca au spus ca din cauza calduri s-a lipit geamul de cheder inseamna ca nu e chederul bun si sa ti-l schimbe.
|
-------------------- |
|
milgn |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 24 November 04 From: Bucuresti ![]() |
nu cumva initiatorul topicului se refera la zgomotul asta:???http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=15139&st=456
This post has been edited by milgn: 20 Jun 2005, 00:44 |
--------------------
ex Dacia
Logan
2004 Laureate 1.4 MPI
- Verde Cam drum bun!!!
|
|
GABI_ |
![]()
|
este ceva asemanator.
dar la mine se manivesta numai atunci cand masina sta foarte mult la soare (caldura). am incercat sa las geamul intredeschis si degeaba. nu stiu daca este din cauza chederului. am dat cu silicon pe marginea geamului, am tras de geam, de cheder, am impins in portiera si degeaba. ![]() de ex. acum nu se mai aude nimic. astept sa inceapa iar "scandalul" si ma duc la Meridian Vest. au citit pe forum ca baieti ar fi mai priceputi. se poate inchide.....va tin la curent pe postul gasit de milgn multumesc pt. ajutor ![]() |
--------------------
Renault Megane
1,5 dci 100 CP
2006 CE
- B 71
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 22:28 |