Putin ajutor pentru un proiect la facultate
![]() ![]() ![]() |
Putin ajutor pentru un proiect la facultate
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Un sistem asemănător parcă există ... nu era nebunia cu Nokia 1100?
QUOTE Curioși să afle care-i adevărul, aceștia au reprogramat software-ul unui model de Nokia 1100 fabricat în Bochum și au reușit să intercepteze parola mTAN (un cod unic trimis pe telefon de către anumite bănci și care permite clienților transferuri de bani), folosind un alt număr de telefon. În cadrul testelor, Ultrascan a creat o bancă virtuală ce a simulat cu exactitate mecanismul unei bănci obișnuite. Pe lângă codul mTAN, au mai fost necesare datele de cont ale clientului, obținute fără prea mare efort prin phishing. This post has been edited by cosmin_2300: 11 Apr 2011, 07:45 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Un sistem asemanator exista, doar ca nu are legatura cu sms-ul.
Nu stiu daca serviciul este lansat oficial pe piata, parca la ing s-au dat niste telefoane speciale prin care puteai sa faci plati. Nu stiu exact cum era treaba, daca lucreaza cineva la ing poate ne da mai multe detalii. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:03 |