Accident cu Politia de frontiera
![]() ![]() ![]() |
Accident cu Politia de frontiera
Bihoreanul |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 8 April 11 From: Stei ![]() |
|
||
--------------------
Renault / Dacia
Megane / SN
2007 / 2001
- .
|
|||
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
un mare idiot ala care te-a lovit! mai bine facea azi un RCA si faceati luni amiabila. cine stie care o fi manevra...
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Bihoreanul ce vrei sa zici?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
c_costel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 18 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Dumnezeu I-a trimis colegului un cadou de 30 de milioane si el vrea sa-l dea mai departe la Renault pe o bara .
Apropo ,stii ca sub nr de inmatriculare bara e gaurita? This post has been edited by c_costel: 9 Apr 2011, 21:31 |
--------------------
renault
modus
2005 1,2 dinamyque
- h 593 r
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Am vorbit la telefon cu respectivul si acum vrea piesele care au fost schimbate de pe masina..Asa gaurite cum sunt.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
chiar ma miram ca nu ti le cere
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Eu iti doresc sa fii mereu atent si sa nu fii niciodata in locul celui ce te-a lovit. Bafta.
|
--------------------
-
-
-
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
Si eu. Ba da, lucru pe care o sa il fac, o sa ii dau piesele.
IMAG0023.jpg ( Size: 1.59mb ) Number of downloads: 366 IMAG0024.jpg ( Size: 1.25mb ) Number of downloads: 372 IMAG0025.jpg ( Size: 1.37mb ) Number of downloads: 326 This post has been edited by mihai_dorin: 9 Apr 2011, 21:39 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
QUOTE(mihai_dorin @ 9 Apr 2011, 18:25) Este bara originala, se va inlocuii cu bara originala la fel si bandoul. Bara imi ramane mie. Nu am exagerat deloc, vreau masina cum era inainte, nu sa schimb bandoul si sa am gaura sub el. Daca exageram nu ma duceam la politie si ramanea fara permis, loc de munca etc? Ca si bara originala nu va mai fi niciodata daca o vei inlocui, va fi o mica diferenta de culoare iar vopsea se va exfolia in timp...eu zic ca trebuia sa te mai gandesti, luai bandou de la dezmembrari sau nou dupa preferinte.... gandeste-te ca masina" nu este o bijuterie" este un simplu bun necesar... A gresit cel de la P de Frontiera dar puteai fi si tu mai ingaduitor... trebuia sa te pui in locul lui pentru o secunda... nu vreau sa-mi imaginez daca iti lovea mai tare masina ce se intampla.... Bafta PS. Fara permis nu ramanea 100%, poate mai degraba cu ceva probleme la locul de munca...bine ca te-ai abtinut ! |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
mihai_dorin |
![]()
|
QUOTE(CGDBZ @ 9 Apr 2011, 21:38) Eu cel putin am RCA. El a primit banii de RCA de la servici si cine stie ce a facut. Eu am aflat in ultima clipa ca el nu are RCA, dupa ce l-am amenintat ca merg la politie. Cand i-am spus asta el a zis ca nu se prezinta. La jumatate de ora ma suna ca sa imi zica ca el nu are RCA si sa ne intelegem. A vrut sa imi faca masina intr-un service de cartier, lucru refuzat de mine. Dupa ce am fost la reprezentanta, am facut devizul, am stat inca jumatate de ora sa vina "colegul cu restul de bani". Colegul fiind seful acestuia, mi-a oferit RCA-ul de la masina lui un Audi A6, ca sa declar ca el m-a lovit. Asta insemna ca un politist sa te indemne la fals in declaratii. Decat sa stau o luna prin service sa ma rog de ei sa imi faca masina mai bine cu banul jos in 2 zile e gata. Asta ca sa intelegeti cat de corecta e politia. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
QUOTE(mihai_dorin @ 9 Apr 2011, 22:31) Am vorbit la telefon cu respectivul si acum vrea piesele care au fost schimbate de pe masina..Asa gaurite cum sunt. de bun simt; bara de exemplu o vinde linistit QUOTE(mihai_dorin @ 9 Apr 2011, 22:43) Colegul fiind seful acestuia, mi-a oferit RCA-ul de la masina lui un Audi A6, ca sa declar ca el m-a lovit. Asta insemna ca un politist sa te indemne la fals in declaratii. Decat sa stau o luna prin service sa ma rog de ei sa imi faca masina mai bine cu banul jos in 2 zile e gata. hai sa fim seriosi, sunt o gramada de oameni fara RCA, si eu cel putin daca aveam un prieten in situatia aluia faceam la fel: il certam pe el, il puneam sa-mi plateasca malusul la RCA si veneam cu propunerea la tine. daca nenea avea RCA si mergeati pe calea legala, nu tot in service ajungeai? ca sa nu mai spun ca masina ta merge, nu are nimic grav, deci te duceai la service, comandau piesele, le vopseau, si te chemau abia la montaj. statea 2-3 ore masina in service. una peste alta, e vina lui ca nu a avut RCA. daca avea, toate pretentiile tale (bara noua, reprezentanta, etc.), normale, exagerate, cum le considera lumea, le indreptai catre asigurator si pe el il durea in basca. asta e, nu l-a pus nimeni sa mearga fara RCA. insa eu in locul tau faceam constatare (la politie) cu masina colegului, luam si niste bani de o ciunga si rezolvam. @Bihoreanul: omul ramanea fara permis din start ca nu venea in 24 de ore la politie cu accidentul; la asigurare RCA, in primul rand e obligatia soferului sa o abia asupra lui, altfel amenda + talon, asta indiferent ca e sau nu proprietar sau ca e sau nu incheiata polita (mai nou, in instanta, daca era polita valabila, se mai admit plangeri si se comuta in avertisment) |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
Ce pretenti exagerate am? Ca vreau masina cum era inainte?
Masca si bandoul sunt gaurite amandoua. Cu ce exagerez? Nu am fost la politie ca sa ii fac probleme, doresc ca masina sa fie cum era inainte de accident, si nu am vrut sa mint in declaratie. Cu ce am gresit? Stateam mult si bine dupa banii de asigurare, fiindca acestia puteau sa imi zica ca daunele nu corespund dinamicii accidentului. Audi avea carlig de remorca, Loganul ma lovise cu acel carlig din fabrica. Nu semana deloc o gaura cu cealalta. This post has been edited by mihai_dorin: 9 Apr 2011, 22:19 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE(Marian66 @ 9 Apr 2011, 22:11) insa eu in locul tau faceam constatare (la politie) cu masina colegului, luam si niste bani de o ciunga si rezolvam. Adica o rezolvai romaneste, nu-i asa? Si daca ala se certa cu prietenul, venea cu un martor si te acuza de fals in declaratie? Nu inteleg ce-i reprosati lui Dorin, mi se pare normal sa aiba pretentia ca masina sa-i fie adusa la starea initiala. Nu-i vina lui ca ala se baza pe faptul ca nu-l opreste nici dracu' si si-a permis sa circule fara RCA! |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Exact! Ala e cuvantul - ROMANESTE! :barf:
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
mihai_dorin |
![]()
|
Multumesc ca macar unii au inteles.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Manuel @ 9 Apr 2011, 23:23) Nu inteleg ce-i reprosati lui Dorin, mi se pare normal sa aiba pretentia ca masina sa-i fie adusa la starea initiala. Nu cred că i-a reproșat cineva că de ce i-a luat banii ăluia! Problema e că trebuia să schimbe bandoul și să păstreze restul de bani (peste 2000 ron). Dar fiecare face cum vrea ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
Nu pot sa pastrez banii fiindca trebuie sa ii dau piesele inapoi.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Eu stiu ce inseamna sa tii la masina si cum e sa suferi pentru fiecare zgarietura.
![]() ![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
Manuel stiu ca tii foarte mult la acest model, urmaream cu mare placere jurnalul tau de bord, si am vazut cat de mult o ingrijeai.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
Manuel |
![]()
|
Multumesc. Sper sa-ti iasa reparatia cum trebuie si sa nu ramana cu sechele.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Inca un pic si oficializati o casatorie cu masina aia. Din dragoste.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
klaus fiecare cu piticii lui..
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
Manuel |
![]()
|
Din pacate, io am divortat deja de mult.
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
c_costel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 18 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu cred ca masina nu are rca , cine stie ce invartea ala acolo si ca sa nu dea cu subsemnatu a preferat sa plateasca din buzunar.
|
--------------------
renault
modus
2005 1,2 dinamyque
- h 593 r
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Eu sunt curios daca avea ala RCA ce se intampla.
Pun pariu ca nicio societate de asigurari din Romania nu ar fi dat inlocuire la bara. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Tocmai de-aia si-a schimbat bara. Daca se poate de ce sa nu o faci? Sa nu-mi ziceti ca va e mila de saracul politist? Daca ai grasit platesti.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
Marian66 |
![]()
|
QUOTE(Marian66 @ 9 Apr 2011, 23:11) QUOTE(mihai_dorin @ 9 Apr 2011, 23:17) de unde reiese de aici ca EU cred ca ai pretentii exagerate? am zis ca sunt impartite parerile QUOTE(Manuel @ 9 Apr 2011, 23:23) Adica o rezolvai romaneste, nu-i asa? Si daca ala se certa cu prietenul, venea cu un martor si te acuza de fals in declaratie? si rezolvarea asta e nemțeasca ![]() Nu poti sa acuzi pe cineva de fals intr-o declaratie cu privire la un eveniment pe care l-ai descris si tu la fel. Daca se duceau amandoi la Politie (ca d-aia am zis Politie, sa fie cu PV, sa nu comenteze asiguratorul) si declarau cum a fost evenimentul, cum sa se mai suceasca ala dupa? Ca si el a declarat acelasi lucru. Cu ce martori sa vina, ca a fost constrans? Amenintat? Asta nu e tot fals in declaratii? Am spus ca EU as fi ales rezolvarea asta pentru ca mi-ar fi dat acces la un RCA, care mi-ar fi decontat si manopera din service. |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Chiar daca NICIODATA nu o sa fiu in cazul celui care te-a lovit (nu o sa merg fara RCA niciodata) sper sa nu ajung vreodata sa fiu lovit/sa lovesc persoane de genul asta cu care nu poti discuta si nu te poti intelege de niciun fel.
Cum sa ii iei omului 30 de milioane? E o suma enorma. Suntem oameni trebuia sa ajungeti la o intelegere, mai ales ca vorbeam despre o bara, un accident minor nu despre vreo dauna totala. Si nu cred ca umbla fara rca masina respectiva, probabil ca era in interes "personal" cu ea si nu a vrut sa se afle mai sus. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
e o suma enorma, dar cam atat cer cei de la renault pe piesele afectate + vopsit. Omul vrea doar banii pentru a aduce masina la starea initiala, nu vad care e problema. Ai gresit, impingi banu, asta e. "A te intelege" inseamna sa scoti bani din buzunarul propriu iar asta nu e ok, mai ales daca nu ai nici o vina pentru cele intamplate.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:51 |