Curatat tapiterie auto la domiciliul clientului, Detailing Auto
![]() ![]() |
Curatat tapiterie auto la domiciliul clientului, Detailing Auto
go-clean |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 10 April 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007
- B-55-KMP
|
|||
oracle |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 5 September 13 ![]() |
va salut cu respect, go-clean. In vara anului trecut am apelat la serviciile acestei firme pentru curatat tapiterie, fara a avea cea mai vaga idee in acest domeniu si fara sa cunosc pe cineva care utilizase inainte aceste servicii de curatenie, totul a inceput cu un telefon, am stabilit ziua de curatat, zis si facut, m-am bazat pe incredere la prima vedere fara sperante de schimbari deosebite ale aspectului masini, apoi a venit un baiat si de aici au inceput adevaratele schimbari care mi-au redat masini prospetimea si cum imi place mie sa spun a intinerit-o cu adevarat, totul a fost peste asteptarile mele cu mult. De atunci au urmat mai multe colaborari, chiar si in vara acestui an 2013, am apelat de inca 3 ori eu si colegi mei carre au ramas profun impresionati. Cu acestea va recomad cu foarte mare incredere aceste servicii de curatare auto la domiciliu executate cu profesionalism.
NOTA 20 |
--------------------
bmw
323
2008
- B 22 zeu
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Noroc cu ip-urile dinamice, ca altfel s-ar vedea din prima clona.
Pe principiu lauda-ma gura ca sa-ti dau friptura... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
go-clean |
![]() ![]()
|
QUOTE(klaus @ 6 Sep 2013, 08:16) Noroc cu ip-urile dinamice, ca altfel s-ar vedea din prima clona. Pe principiu lauda-ma gura ca sa-ti dau friptura... Nu stim cum se face, dar de integritatea celor care lasa comment-uri nefavorabile sau chiar urate nu se indoieste nimeni, niciodata ![]() Nu stim nici cine este autorul postarii de mai sus, fiind prima sa interventie in cadrul forumului poate sa para intr-adevar suspect. Noi ii multumim atat pentru cuvintele frumoase cat si pentru posibila controversa lansata. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007
- B-55-KMP
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
o oferta actualizata?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
go-clean |
![]()
|
Preturile actualizate le gasiti la noi pe site. Go-clean.ro/preturi . Nu uitati, membrii forumumuli au o reducere de 5%. Iar daca veniti cu un prieten sau o a2a masina in aceeiasi zi mai aveti o reducere suplimentara. Multumim
|
--------------------
Dacia
Logan
2007
- B-55-KMP
|
|
go-clean |
![]()
|
La Multi Ani fericiti tuturor mebrilor!
Pentru a incepe anul in forma, aveti nevoie de un mediu de lucru curat. Noi va ajutam cu putina inspiratie si o oferta tentanta! Cum vi se pare? Aveti nevoie de informatii sau suplimentare? Ne puteti contacta oricand - va raspundem cu drag in cel mai scurt timp posibil! Attached thumbnail(s) Ofertuta.jpg ( Size: 52.87k ) Number of downloads: 217 |
--------------------
Dacia
Logan
2007
- B-55-KMP
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Am beneficiat de pachetul "de rasfat" - per total mulțumit, interiorul a ieșit foarte curat.
Singura nemulțumire - curățatul compartimentului motor (inclus în pachet) se face cu jet sub presiune, la spălătoria alăturată, n-are nicio legătură cu detailing-ul, așa că am fost nevoit să refuz. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
go-clean |
![]()
|
In sfarsit, a venit primavara!
E timpul sa aduceti masina la noi pentru un curatat interior auto! Ne ocupam chiar se de indepartat/curatat pete tapiterie si avem pachete atractive pentru toata lumea. Pana acum, am facut fata cu succes tuturor provocarilor. Am atasat si poze de la ultima noastra misiune - dupa vanatoare, care pot confirma acest lucru. Mai multe poze gasiti aici Va dorim o primavara frumoasa si va steptam cu drag la noi! Attached thumbnail(s) motor_murdar.jpg ( Size: 87.51k ) Number of downloads: 190 curatat_motor.jpg ( Size: 61.42k ) Number of downloads: 186 mocheta.jpg ( Size: 110.9k ) Number of downloads: 191 curatat_mocheta.jpg ( Size: 84.76k ) Number of downloads: 194 fete_usi.jpg ( Size: 72.95k ) Number of downloads: 79 curatat_fete_usi.jpg ( Size: 47.76k ) Number of downloads: 76 |
--------------------
Dacia
Logan
2007
- B-55-KMP
|
|
adrian_74 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.296 Joined: 25 May 10 From: Bucuresti ![]() |
salut! Pentru 2 masini, la ce pret ajunge toata distractia?
|
--------------------
renault
laguna2
expression2003
- b545hnj 1,9dci galben 270k km, sunt in crestere!
|
|
go-clean |
![]()
|
Buna ziua,
Am aplica o reducere de 5 % pentru ca sunteti membru al forumului si o reducere de 10 % pentru 2a masini. Daca ne spuneti ce pachet/serviciu doriti, va spun si pretul final. |
--------------------
Dacia
Logan
2007
- B-55-KMP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 07:50 |