Ma'neim iz Leo, Un albăstrel rusesc frumos
![]() ![]() ![]() |
Ma'neim iz Leo, Un albăstrel rusesc frumos
gabize |
![]()
|
||
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
||
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ramane cum am stabilit.
IMG_0150.JPG ( Size: 2.68mb ) Number of downloads: 528 IMG_0154.JPG ( Size: 2.75mb ) Number of downloads: 505 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.241 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Where is Leonardo?
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
La ora asta? Doarme
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pai daca nu poa` sa phoota.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
o fi obosit cautandu-si quaelle.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
kum |
![]()
|
neaah... A obosit asteptandu-ma pe mine sa ma trezesc.
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Tu ce-ai cautat?
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
kum |
![]()
|
Tu nu stii ca eu am somnul de infrumusetare de la 8 la 10?
![]() This post has been edited by kum: 27 Aug 2015, 13:49 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Da' de cand la Jandarmi dormi ca un programator?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
In primul rand, sa-ti traiasca rusul!
Am gasit abia acum topicul, asa ca nu mi-o lua in nume de rau daca ti-au mai zis-o si altii inainte. Pentru Leo e un pic cam tarziu, dar poate vei cruta oole viitorului motan ![]() La pisici nu motanul intra in calduri, ci pisica. De doua ori pe an, de obicei prin ianuarie si prin iulie, pisicica fara pui intra in calduri si emana niste feromoni specifici, miauna intr-un mod inconfundabil si se pisa cu pisatul ala puturos. Totul ca sa le dea de stire motanilor ca are ceva sa le ofere. Un motan incepe sa dea semne de nerabdare abia atunci cand receptioneaza aceste semnale emise de o pisica. Pe motani nu-i apuca de la sine nebunia, stau linistiti daca nu e o pisica care sa le transmita ca-i asteapta. Ca urmare un motan tinut in casa nu are cum sa intre in calduri de la sine. In ceea ce priveste pisatul din perioada imperecherii, de pisat se pisa femela ca sa atraga masculul. Se pare ca e falsa teoria ca s-ar pisa motanii ca sa alunge alti pretendenti. Gata cu teoria. Eu sunt la al doilea motan. Nici unul dintre ei nu a fost castrat. Primul a fost un motan birmanez. Crescut in primii 2 ani intr-un apartament de bloc. Niciodata nu l-au apucat nebuniile. Nu s-a pisat in casa, nu a facut pe nebunul in perioada imperecherii. De la varsta de 2 anis-a mutat la casa. Desi crescuse doar intr-un apartament de bloc, fara experienta traiului in libertate, dupa cateva luni s-a acomodat cu noua viata in care putea pleca cand dorea. Asa ca in perioada imperecherii disparea de acasa chiar si o zi intreaga, si se intorcea ranit ca din razboi. Totusi tot nu s-a pisat prin casa si nici nu s-a apucat sa strice ceva. Din februarie am iarasi motan. Nu am intentionat, dar s-a nimerit sa gasesc in fata usii un motanel de vreo 6 luni, mort de foame, rebegit de frig si batut. Probabil ca s-a ratacit sau a fugit de undeva si a hoinarit o perioada pe strazi, in toiul iernii Se vede ca a fost crescut in casa, ca e foarte educat. Din prima zi a facut la litiera, cand i-am atras atentia sa nu-si mai ascuta unghiile de canapea a ascultat, cand i-am zis ca e pacat sa-mi faca perdeaua franjuri s-a conformat si a lasat-o in pace. Cand l-am gasit era foarte bolnav, racit, plamanii ii haraiau, i se vedeau coastele de infometat ce era. Dar s-a pus pe picioare in vreo luna de tratament. In fine, de cand il am au trecut peste el 2 perioade de imperecheri. Fiind stimulat de pisicile din jur, pe acesta l-au apucat dorintele. Insa nici el nu s-a pisat in casa si nici nu a inceput sa faca totul varza. Bine, nu am cum sa stiu stiu daca a prestat ceva la vreo pisica ![]() ![]() Din ce am citit si din experienta mea de pana acum cu cei doi motani, tind sa cred ca-s doar mituri povestile cu motanii pe care-i apuca caldurile fara sa aiba vreo pisica doritoare prin preajma. Si chiar cand ii apuca caldurile, mi-e greu sa cred ca s-ar pisa in casa in care traiesc. This post has been edited by paul_p: 31 Aug 2015, 22:25 |
--------------------
Fara
roti
- 2010
fara ipocriti
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
Coane Paul... io am facut ce mi-a zis doctoru' veterinar.
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(Markos @ 31 Aug 2015, 22:18) Din nefericire pentru Leo, abia acum am dat de acest topic ![]() ![]() QUOTE(kum @ 31 Aug 2015, 23:04) Ciudat. Un veterinar ar fi trebuit sa stie ca doar pisica intra in calduri. This post has been edited by paul_p: 31 Aug 2015, 22:33 |
--------------------
Fara
roti
- 2010
fara ipocriti
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(paul_p @ 31 Aug 2015, 22:09) La birou (casa tatalui meu) isi duce traiul un motanel persan de circa un an. La inceput nu i-au dat drumul in curte de frica sa nu iasa in strada si sa-l fure careva. Apoi, treptat, putin cate putin, afara in curte, pana la faza in care putoarea trebuia scoasa cu forta din casa. Are o pisica, femela, din vecini, care vine in vizita la el. N-ar iesi din curte nici batut. Invatat sa-si faca nevoile la litiera, statea la panda cand deschidea careva usa sa intre in casa sa-si faca nevoile la ladita cu nisip. Acum, i-au desfiintat ladita, si, nemernicul, cand prinde momentul intra in casa si se pisa pe covoare. |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
paul_p |
![]()
|
Pai daca nu mai are litiera si nu mai sta in casa, se cheama ca nu se pisa in casa in care traieste
![]() Oricum se pare ca ce face persanul nu are legatura cu imperecheatul, ci cu marcatul unui teritoriu care nu-i apartine ![]() Pisicile inteleg foarte repede ce vrea sa le comunice stapanul si cred ca motanelul poate fi determinat sa inceteze cu pisatul aiurea daca este certat cu simt de raspundere atunci cand face pocinogul. 31 Aug 2015, 23:48: QUOTE(radian @ 31 Aug 2015, 23:31) Pe al meu l-am inchis in casa si i-am uitat litiera pe terasa. L-am gasit pisandu-se in cada... Inainte de asta l-am tot auzit miorlaind, dar eram ocupat si nu i-am dat importanta. Probabil ca s-a bagat in cada cand nu s-a mai putut tine ![]() This post has been edited by paul_p: 31 Aug 2015, 22:48 |
--------------------
Fara
roti
- 2010
fara ipocriti
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
ai avut tu bafta la pisici.
am avut un motan portocaliu care trecea printre focurile de la aragaz, isi parlea mustatile si blana, ca sa insface ce era in tigaie. l-am certat, l-am batut, l-am luat cu frumosul... ![]() ![]() intra in calduri grav de tot. in primul an, dupa ce a spreiat totul de nu se mai putea sta in casa, l-a dat mama afara, cand eram plecat. asta era si ideea, dupa vreo doua zile a venit inapoi, slab, batut si calm. doua zile a mancat si a dormit. cam asta ii era programul de vara. pleca, venea plin de bube si costeliv, il oblojeam, il intremam, si o taia din nou. iarna era cuminte ca o cadra, se facea cat porcul si era pisica perfecta, venea seara sa iti toarca in poala. intre timp, o ureche i se 'scofalcise', cealalta avea varful lipsa. pe fatsau, era plin de cicatrice si facuse capul cat un pepene galben (mai mic ![]() ![]() a nu-stiu-cata vara, nu s-a mai intors. mi-a parut extraordinar de rau, l-am cautat, macar sa-l recuperez si sa-l ingrop. acum, ma bucur pentru el, a trait destul de mult, cu toate atasate si si-a trait viata pisiceasca ca un motan adevarat ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
paul_p |
![]()
|
Motanii nu intra in calduri, doar pisicile intra si induc aceasta stare motanilor. Dar daca un motan receptioneaza o cerere de prietenie de la o pisica in calduri, nu mai ai ce-i face. Instinctul de perpetuare a speciei este cel mai puternic instinct din lumea animala.
This post has been edited by paul_p: 31 Aug 2015, 23:14 |
--------------------
Fara
roti
- 2010
fara ipocriti
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Ce-mi plac discutiile astea,asa ca-ntre cunoscatori,despre cum ar trebui sa tinem animalele,masculii in speta,'intregi'..
paul_p,nu te-ai gandit vreodata sa salvezi motanul de la bataile incasate de la alti masculi taindu-i ouale? Eu nu inteleg cum poate cineva sa priveasca animalul propriu plin de rani,uneori isi scot ochii dar ce conteaza bine ca are cwoaie,si tot sa persevereze in incapatanarea asta cu refuzul sterilizarii..Prin sterilizare se potolesc destul de mult in privinta asta.Daca nu-i un motan de rasa n-are rost sa umpli lumea de pui pe care nu-i vrea nici dracu.Valabil si la caini desigur.Ma uit pe la blocuri cum sunt pisici garla vai de kru lor..Infometate,insetate si pline de paraziti..Bolnave si batute,alungate de colo colo.Hranesc la munca,pe langa cei 2 caini,si 2 pisici, mai nou.Care au fost abandonate in zona statiei de metrou,desigur.La bloc am alte cliente mieunatoare.Ca nu mai sunt caini c-au fost omorati ca deh erau prea multi.Dar la fel lumea refuza sterilizarea cainilor ca e pacat ca tre' sa se 'simta bine' si ei..Si dup-aia urla ca-s pline strazile de caini.Mai nou au inceput sa se planga si de pisici asa c-au pus site la aerisirile de la subsol.Asta asa in spirit crestinesc.. Evident ca nici un mascul de pe planeta asta nu 'intra in calduri'..Asta-i apanajul sexului feminin in exclusivitate.Si se numeste menstra.. This post has been edited by iulia_boris: 1 Sep 2015, 07:22 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Adevarul este ca am ratat cromozomul y la mustata..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ai doar barba?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Exact.
https://video-fra3-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xp...6ad&oe=55E570AA ''Ieri o doamna a decis sa își abandoneze cele 11 pisici in fata clinicii noastre. De câte ori am avut posibilitatea am acceptat animale in clinica noastra. Dar asta e prea mult!! Avem deja 18 pisici abandonate in clinica !! Si toate au nevoie de căsuțe!! Daca cineva recunoaște acesta doamna va rugam sa ne scrieți!! E timpul sa ne asumam animalele pe care le luam de pe strada si le abandonam in clinci si adăposturi!!!'' Dog Rescue Shelter se numeste daca vrei sa ajuti cu ceva,paul_p.. This post has been edited by iulia_boris: 1 Sep 2015, 09:14 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Bre diliu cum sunt cu sectorul zootehnic am crescut matze fara numar. Acu am decat 7. Motanu daca e motan se pisa sa-si marcheze teritoriu si pute de mori incet.Enervant e ca daca nu-s castrati de mici isi pastreaza obiceiul sa pise tot numai ca nu mai pute asa infiorator. Ca face pixda din om (motan) .Io am dus si matzele la castrat ca nu aveau voce si corul canta fals.
This post has been edited by bion: 1 Sep 2015, 12:13 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
Acu io ce sa-ti fac daca ai ramas la 5 ani. Dar medicina face minuni asa ca spera.
![]() This post has been edited by bion: 1 Sep 2015, 11:50 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
|
paul_p |
![]()
|
Ai 7 pisici in casa sau la curte?
|
--------------------
Fara
roti
- 2010
fara ipocriti
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
În casa de la curte.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 18:17 |