Ma'neim iz Leo, Un albăstrel rusesc frumos
![]() ![]() ![]() |
Ma'neim iz Leo, Un albăstrel rusesc frumos
bmwh548 |
![]()
|
||
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- -
-
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
si eu iti recomand sa scapi cat mai curand de viscasu ala si sa ii iei Royal caci sunt recomandate de toti veterinarii
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Pentru ca sunt cele mai scumpe
![]() |
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 11 Apr 2011, 18:42) Asa cum unora li se umfla bilutele ca nu-si gasesc vecinele pe net... Leo: multi kmp fara probleme. Spune-i stapanului sa iti faca reviziile la timp si sa nu se zgarceasca la consumabile! QUOTE(l@u @ 11 Apr 2011, 19:05) si eu iti recomand sa scapi cat mai curand de viscasu ala si sa ii iei Royal caci sunt recomandate de toti veterinarii Azi am mancat Royal din alea de povestiti voi pe-aici! Ce sa zic? Yamiii! ![]() Inainte nu prea ma bagam la crănțănele, mâncam doar mâncare umedă de la Wiskas junior! Acum cică o să mănânc din ce în ce mai mult Royal din ăsta și din ce în ce mai puțină hrană umedă! Că cică dacă vor veni căldurile n-o să mai fie așa de bună (sănătoasă) pentru mine! Îmi place de stăpânu' meu că are multă grijă de mine! Azi și-a luat zi liberă ca să stea cu mine și să mă ducă și la doctor! Mă ține în brațe să mă uit pe geam! Prietenii îi zic că s-a dilit! Nu stiu ce înseamnă asta, da' lui nu-i pasă! Drept pentru care nici pe mine nu ma interesează! ![]() L.E. Aa! Și mi-a zis să-i spun lu' dom'profesor (nu știu cine e ăla) că poate sa ia el punga de crănțănele de la Wiskas, că mie nu-mi mai trebuie! Că cică nu prea are de mâncare! Sau ceva de genu' ăsta zicea pe-aici! Și pe mine m-a-nvățat să fiu darnic și bun! ![]() This post has been edited by kum: 11 Apr 2011, 18:43 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Da-i parantezele sa se joace cu ele.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Nu ma, ca le-nghite!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
neaparat sa-l duci la SPA!!! (clip via Marty)
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(bmwh548 @ 11 Apr 2011, 19:47) Da! Ca i-a dat raportul ezagt can' a venit acasa! ![]() Unde a fost, cat a stat, ce-a facut... Tot! 11 Apr 2011, 19:53: QUOTE(l@u @ 11 Apr 2011, 19:48) Câte mâțe ziceai că ai pe la birou? ![]() This post has been edited by kum: 11 Apr 2011, 18:53 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(kum @ 11 Apr 2011, 19:41) Azi am mancat Royal din alea de povestiti voi pe-aici! Ce sa zic? Yamiii! ![]() Inainte nu prea ma bagam la crănțănele, mâncam doar mâncare umedă de la Wiskas junior! Acum cică o să mănânc din ce în ce mai mult Royal din ăsta și din ce în ce mai puțină hrană umedă! Că cică dacă vor veni căldurile n-o să mai fie așa de bună (sănătoasă) pentru mine! Îmi place de stăpânu' meu că are multă grijă de mine! Azi și-a luat zi liberă ca să stea cu mine și să mă ducă și la doctor! Mă ține în brațe să mă uit pe geam! Prietenii îi zic că s-a dilit! Nu stiu ce înseamnă asta, da' lui nu-i pasă! Drept pentru care nici pe mine nu ma interesează! ![]() L.E. Aa! Și mi-a zis să-i spun lu' dom'profesor (nu știu cine e ăla) că poate sa ia el punga de crănțănele de la Wiskas, că mie nu-mi mai trebuie! Că cică nu prea are de mâncare! Sau ceva de genu' ăsta zicea pe-aici! Și pe mine m-a-nvățat să fiu darnic și bun! ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
- GL-11-UST
1996 [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
l-a vazut si Tarra în poze, cica vrea sa-l alerge un pic.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
deci la birou 5+1, acasa 2+1. Subwooferele's de calitate?
...acu am inteles in final care e sensul expresiei "I want pusy!" la unii de pe aici de pe forum. Si martinezu vroia pasarica, si si-a luat un papagal de toata frumusetea! Obsedatilor! |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Motan de motan, da,,,
tu ti-ai pus centrala pe calorifere de fonta? daca da, 'pare rau de centrala ta, saraca... daca nu, they rule pe sistemu' centralizat//// super motan! ![]() |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
- B-xx-xxx
1982 - 1310 - 4VIT. De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
kum |
![]()
|
Unde am zis io ca mi-am pus centrala?
![]() Unde esti tu Tzepesh Doamne... ![]() <span class='edit'>11 Apr 2011, 23:53:</span> QUOTE(Markos @ 11 Apr 2011, 20:48) Îhî! S-a mai văzut! Alta si mai suparata! Hanibal in varianta pisiceasca! This post has been edited by kum: 11 Apr 2011, 22:55 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
@kum - incearca si UISCAS cu usturoi.. o fi marfa de Galati, First class... nush.. zic si io...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
- BZ 80 SKJ
2007 decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
Ai bagat un riport?
![]() Hard sau Soft? |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Inca nu, mai poti edita.
![]() This post has been edited by cdadan: 11 Apr 2011, 23:19 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
Neah!
![]() Pipilica e chestie perfect naturala si nu e nimic indecent in ea! Baga riportu'! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Intr-una din pozele cu motanu, se vedeau tevi de pexal la caloriferu de fonta... poate oi fi pus centrala...
anyway, hardrock tomcat |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
- B-xx-xxx
1982 - 1310 - 4VIT. De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
Buna dimineata!
M-am trezit bine dispus, m-am jucat putin, am inceput sa miaun sa trezesc stapanii... Sa le arat isprava: am facut treaba mare (nu mai spun m-am kkt ca iar mi se bate obrazul ca vorbesc urat) la un ghiveci de flori din ala mare. Da' se vede treaba ca nu am fost apreciat cum se cuvine, pentru ca stapanu' m-a certat si mi-a dat cu ziarul la poponetz! ![]() Ce vreti daca mie nu-mi plac granulele alea de mi le-au pus in loc de nisip? Parca-s margele! Oricum, aia era singura floare fara carton la oamant! Ca era mai mic ghiveciul! Da' s-a muncit boss si s-a facut si la aia carton la pamant! Acu' chiar nu mai am unde decat la litiera! ![]() Naspa! Laif sax! |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(kum @ 12 Apr 2011, 09:15) Ești sigur?! ![]() Stăpânul tău te cam alintă ... vezi naibii să nu ajungi ca ăsta: Avatar_Yahoo_Pisoi_med.jpg ( Size: 30.32k ) Number of downloads: 309 L.E.: interesant site-ul cu poza .... am pus link către site și apărea poza asta, dar după refresh apărea o mână cu interzis ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 12 Apr 2011, 08:25 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
l@u |
![]()
|
Kum....atentie caci daca a facut in casa ai pus-o......precedentul deja s-a creat si o sa ai de munca cu el.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
![]() Cum sa bati, ma, pisoiu' cu ziaru'? Ce-i caine? Ia pisalaul ala, sau cacaul, de pe unde l-a facut si pune-l in locul in care vrei sa-l inveti sa faca, numai cat sa ia nitel miros. Sterge bine orice urma de unde a facut si vei fi surprins cat de repede o sa priceapa. Auzi, a batut pisoiu' cu ziaru'. ![]() Despre cuvintele alea de-s cenzurate aici dar stau bine merci in DEX, asta e. Am crezut ca doar generatiilor din spatele nostru nu le mai poate fi schimbata mentalitatea, dar se pare ca-i mai grav. This post has been edited by Victoras2001: 12 Apr 2011, 08:26 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 17:32 |