Tectilizare Logan, Necesitate sau moft
![]() ![]() ![]() |
Tectilizare Logan, Necesitate sau moft
tedy |
![]()
|
||
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|||
leso |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 28 May 06 ![]() |
DEN BRAVEN nu mai are ceara auto indicata de Klaus
![]() MULTUMIRI !!! ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2006 1.5 DCI
- B34ZCK
|
|
band206 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 5 January 08 ![]() |
Aceasta operatie se poate face daca masina e in garantie?
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat GPL
2007
|
|
misul ploiesteanu |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 22 January 08 ![]() |
ce vor ei sa faca acum cu chemarea in servicece plm e, nu tectilizare la o zona canceroasa scapata din vedere
|
--------------------
dacia
prestige
2006
- PH VW 1300 1968, VW JETTA 2TDI, LOGAN PRESTIGE pe duca
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.045 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
am facut eu asta toamna . am cumparat spray cu parafina anticoroziva sau cavity wax parca. am cumparat de la un magazin de vopsele auto de pe strada lizeau langa intersectia cu stefan cel mare. au acolo si spray si la curie de un kg insa ai nevoie de compresor si pistol de vopsit la cutii.
1- am dat un spray in cavitatile din portbagaj-contraaripi in special- acolo in locul de deasupra rotilor spate . 2- am dat inca 2 in usi si unul in praguri si la gaurile alea astupate cu dopuri de plastic din capota motor. in praguri tot prin acele gauri m-am straduit sa bag ceara. in lonjeroane am vazut ca este data multa ceara deci nu am mai dat. pretul era vreo 16 ron sprayul daca imi aduc bine aminte. This post has been edited by han_1.6 mpi: 25 Jan 2008, 14:26 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Cine a cumparat si a folosit spray cu parafina poate sa-mi spuna si mie daca are efecte negative asupra cauciucului?
This post has been edited by cristio_79: 30 Mar 2008, 13:15 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 11:11 |