discuri de frana incinse, roti incinse
![]() ![]() ![]() |
discuri de frana incinse, roti incinse
totaldeacord |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 30 December 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004 1.4 mpi rapsodie cu imbunatatiri
- AG-18-LEV
|
|||
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Posibil ca pistonasele sa nu se mai retraga de tot in etrieri.Trebuiesc demontate,curatate,gresate(vaselina speciala) si schimbate garniturile.
|
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
ostilu84 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 16 December 07 From: Dragasani , Valcea , Romania ![]() |
Buna seara!
Vaselina asta speciala are vreun nume? Siliconica, etc.... |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- VL-43-*** Sa te fereasca Dumnezeu de cei care au doar convingeri si nici o indoiala! (Tudor Octavian)
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
ostilu84 asa se si numeste ,,,,vaselina siliconica,,,,scoti pistonasele din etrieri inlocuiesti garniturile de etansare dai cu vaselina in interior apoi pe pistonas la fel dai cu vaselina,montezi la loc,iar dai cu vaselina pe interioru protectiei de la pistonas,si pe panele de la etrieri dai cu,,,o idee,,,de vaselina cu cupru,sa culiseze usor etrieru pe pene
This post has been edited by nikuniku: 4 Sep 2011, 21:41 |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
Fancyman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 September 04 From: Pitesti ![]() |
Cred ca nu s-a facut aerisire dupa schimbarea placutelor sau, daca da, s-a facut incomplet. Ca banuiesc ca inainte nu se incingeau discurile, nu ?
|
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|
para06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 898 Joined: 14 March 10 From: CONSTANTA ![]() |
de ce ai face aerisire la schimbarea placutelor?:|
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|
totaldeacord |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 30 December 10 ![]() |
am facut astazi si aerisirea pentru ca am curatat etrierii...momentan sunt multumit dar trebuie sa schimb o garnitura la etrierul stanga ca e dusa...
de incins tot se incing...dar ma gandesc ca discul fiind nou si placutele fiind mai vechi au acea forma a discului vechi (santulete) si poate ating in mers... dar aerisirea am facut-o doar la etrierul din stanga pt ca acolo am gasit dopul acela...in dreapta nu am...se aerisieste toata instalatia pe acolo? This post has been edited by totaldeacord: 5 Sep 2011, 12:42 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 1.4 mpi rapsodie cu imbunatatiri
- AG-18-LEV
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
La etrierul din dreapta este aerisitorul rupt. In mod normal exista 5 aerisitoare: cate unul pe fiecare etrier si cilindru de frana + unul pe pompa de frana. Pentru o aerisire corecta, se desfac pe rand toate cele 5 aeratoare. Daca se tot incing discurile, ar trebui sa scoti de tot pistoanele din etrieri si sa le verifici. Exista mai multe topicuri care trateaza problema ta (inclusiv cu sfaturi pentru aerisire), spor la cautat.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Penele de la etrier pot fi ruginite...Trebuie curatate si unse...La mine de acolo era...
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 05:47 |