Revizie la 1000 km?
![]() ![]() ![]() |
Revizie la 1000 km?
Rosioara |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 16 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Solenza
Europa
|
|||
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
In cartea aia de ti-au dat-o ce zice?
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
Rosioara |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 16 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Solenza
Europa
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
pai aia este!
mia o facea DSN-ul ! auzi dar tu vrei sa spui ca SLZ tau are 1.000 sau cum ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Rosioara |
![]()
|
|
--------------------
Solenza
Europa
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
wow ! s-om stapinesti sanatoasa;
poti dormi linistit(a) pina la 10,000 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
stuiberv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
Si eu ma intrebam cand am cumparat masina, mai ales pt ca cel de la care am luat-o a spus ca sa ma duc la 1k km la revizie, ca lui asa i-a spus dealerul si in carte era trecut deasupra exemplului de revizie ceva de 1000 km, de catre dealer.
Am citit pe aici, nu mai tin minte unde exact si m-am lamurit, nu se face revizie la 1k km. Ca sa fiu sigur, am sunat la service si am intrebat: se face revizie la 1k km? Rasp: NU. Intreb: nu pierd garantia? Rasp: NU. Si daca masina are doar 1k km, cum ai gasit solenta de 1k km acum??? |
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
- is xx undoitrei “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 19:53 |