cilindru frana "Dernion", a incercat cineva ?
![]() ![]() ![]() |
cilindru frana "Dernion", a incercat cineva ?
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Bun, daca nu stie nimeni, n-o sa ma risc cu "polonezele", o sa iau Comefin, sper sa nu mai am probleme la itp, in "revenire".
Zic ca topicul se poate inchide, nefiind de vreun folos cuiva. |
--------------------
Dacia
1310
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
De ce nu cumperi unul... si ne spui tu cum sunt
![]() - sau o poza cu ele de la magazin ![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
maho |
![]()
|
Nu vreau sa fiu "deschizator de drumuri", mai ales cand e vorba de frane...iar poza, nu aveam nici aparatul la mine, dar oricum, ambalajul nu m-a dat pe spate: erau intr-o pungulita relativ jegoasa (nu cutie, holograma, etc), si oricum, "poloneze", dar s.r.l. de Ro...
Macar de Comefin mai stiu, am schimbat demult pompa de frana simpla, cu una Comefin dublu circuit si 3 conducte, merge bine. |
--------------------
Dacia
1310
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
nu am auzit de dernion.
ia comefin/setcar/uzina . |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
maho |
![]()
|
I-am pus de Comefin (luat de pe raft, fara ambalaj, fara aerisitor (?!) - i l-am pus pe cel vechi, ma rog, in rest arata nou...) din cate mi-am dat seama, modelul de comefin e putin mai mare decat celelalte.
Frane am, am luat si itp-ul, sper sa tina. |
--------------------
Dacia
1310
|
ing_bardasu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 16 December 09 ![]() |
Sal, mi-am luat eu cilindrii De r18. Cautati la magazinele care aduc piese pe comanda, cilindrii de r18 gasiti la orice pret, de la 35 ron la 180, ca doar e aceeasi punte, aceiasi cilindrii, aceiasi saboti. Cautare placuta.
|
--------------------
dacia
1304
1995
|
|
Danut 88 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 26 February 11 From: Popesti-Leordeni ![]() |
Trebuie sa schimb un cilindru de frana pt. ca este blocat, si nu stiu daca codurile din acel Excel sunt de cilindru d-ala mic sau d-ala mare. Dati-mi si mie un cod pentru cilindru frana break.
|
--------------------
Dacia
Logan /exSolenza /ex1310
2007 /2003 Scala/1999 L
- IF __ PTR/IF 05 SYZ/
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
deasupra ta zice BARDASU sa iei de r18 ca se potrivesc pe break ca este aceeasi punte ,il rugam sa ne zica si cosu si o poza daca se poate cu el
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
Danut 88 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 26 February 11 From: Popesti-Leordeni ![]() |
Am sa ma interesez. Multumesc!
|
--------------------
Dacia
Logan /exSolenza /ex1310
2007 /2003 Scala/1999 L
- IF __ PTR/IF 05 SYZ/
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
da un semn si un cod pentru cilindri daca cumperi sa stiu si eu ca trebuyiue sa iau unu pentru ITP
This post has been edited by ghitza: 25 Apr 2011, 09:38 |
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
pe autokarma gasiti toate natiile de cilindri....de la 20 de lei la 200 lei. selectati renault 18 si gasiti la frane spate cilindrii respectivi.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 19:28 |