Un sfat in legatura cu un magazin online..., ...pentru niste sisteme de sunet
![]() ![]() ![]() |
Un sfat in legatura cu un magazin online..., ...pentru niste sisteme de sunet
dacia_amg |
![]()
|
||
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
|
||
--------------------
24 valves black e34
bimmer
touring Ai furat bara de striptease?!
Du-o inapoi urgent, La martorii lu' Ebola (no comment). |
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
PC Garage sunt ok. Recomand!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Aprob pozitiv.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
|
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Da, domnu' dacia_amg, am cumparat de citeva ori de la ei si au fost ok. Grecu' e client fidel, cred ca-i deja actionar la cit a cumparat de la ei.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
dacia_amg |
![]()
|
|
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Emag ,am comandat ceva produse de la ei ,sunt super ok ,am avut si probleme cu un produs si garantia a fost in regula ,nu se plateste nici curieratul nimic (la garantie)
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
dacia_amg |
![]()
|
N-au fost probleme sa livreze marfa defecta etc.?
24 Apr 2011, 21:14: QUOTE(vallyyy @ 24 Apr 2011, 21:12) Emag ,am comandat ceva produse de la ei ,sunt super ok ,am avut si probleme cu un produs si garantia a fost in regula ,nu se plateste nici curieratul nimic (la garantie) La emag n-am vazut sistemele pe care le vreau eu... This post has been edited by dacia_amg: 24 Apr 2011, 21:14 |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
Marty |
![]()
|
Cu placere! Eu mi-am ridicat singur marfa, n-am asteptat sa-mi aduca acasa. Am cumparat o data asta
QUOTE --------- Produse in comanda: ------------------------------------------------------------------- si a doua oara o imprimanta.1. Geil Value 1GB 400MHz Dual Channel [ GE1GB3200BHDC ] 1 buc 385,20 RON 2. Arctic Cooling ARCTIC FAN PRO TC [ ARCTIC FAN PRO TC ] 1 buc 15,47 RON 3. Spire HD05010S [ HD05010S ] 1 buc 19,73 RON 4. Gigabyte GeForce 7600GS 256 MB DDR2 128-bit [ N76G256D-RH ] This post has been edited by Marty: 24 Apr 2011, 21:18 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Marfa s-a defectat la un an de la cumparare .Am sunat la ei ,mi-au trimis c,urierul acasa ,i-am dat coletul cu garantia si factura in el si asta a fost .Dupa ceva vreme chiar nu mai retin,(parca o saptamana) m-au sunat sa ma anunte ca a fost reparat produsul si ca mi-l aduce maine si asa a fost .Am ramas cu o impresie placuta despre ei dupa treaba asta ,adica au fost prompti si corecti ,nu ma asteptam la cum stiu ca merg treburile pe la noi prin Romanica
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
dacia_amg |
![]()
|
QUOTE Cu placere! Eu mi-am ridicat singur marfa, n-am asteptat sa-mi aduca acasa. Am cumparat o data asta Inteleg ca stai in Bucuresti sau mai au freun sediu p'undeva? This post has been edited by dacia_amg: 24 Apr 2011, 21:21 |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
vallyyy |
![]()
|
Stau in Pitesti ,din prisma asta am ramas surprins ca s-au complicat sa vina la usa sa ia produsul , nu ma asteptam , am crezut ca va trebuii sa ma duc personal la ei in Bucuresti pentru reparatie
'Hai ca am fost ametit si am citit gresit '.Nu mi-am dat seama ca era pentru Marty This post has been edited by vallyyy: 24 Apr 2011, 21:21 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Marty |
![]()
|
Stau in Bucuresti.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
ok , eu nu am avut inca probleme cu obiectele achizitionate de la ei
![]() This post has been edited by ct-03-tvy: 24 Apr 2011, 21:22 |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
dacia_amg |
![]()
|
Ar mai fi un aspect, daca stiti... am ajuns la concluzia ca vreau micolaburile astea dupa cam 1 saptamana de cautat pe net review-uri si vazut videoclipuri cu ele (cu toate ca poate nu e relevant - depinde de calitatea microfonului cu care s-a facut inregistrarea si de calitatea placii mele audio si a boxelor mele; dar, totusi...)
Aveti vreo recomandare de sisteme audio in jur de 1500RON (in afara de z5500) care sa scoata sunete nedistorsionate (prea tare) si sa aibe in jur de 300W sau peste? |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
C a t a l i n |
![]()
|
La banii aia ia-ti un home cinema.
|
--------------------
-
-
|
|
dacia_amg |
![]()
|
|
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
C a t a l i n |
![]()
|
Eu am asa ceva. Are inclusiv intrare optica digitala, face cam tot ce face Z5500 si e mai elegant cred eu.
|
--------------------
-
-
|
|
dacia_amg |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 24 Apr 2011, 21:41) Eu am asa ceva. Are inclusiv intrare optica digitala, face cam tot ce face Z5500 si e mai elegant cred eu. C a t a l i n , cat de reali sunt cei 850W si cum se aude (cat de clar adica; cum este tonalitatea basilor?) |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
C a t a l i n |
![]()
|
Mergi într-un magazin mare, gen MediaGalaxy și ascultă fiecare sistem. Eu nu's foarte pretențios de fel în domeniul audio. Modelul ăsta nu l-am luat pentru că are 850W, ci pentru că e cel mai ieftin cu intrare optică pe care decodează Dolby si are sateliții pe picior.
Z5500 mie îmi lasă impresia de bass exagerat, de zgomot în loc de muzică. Dacă nu-ți ajung 850W, sunt și mai puternice, cu sateliți cu sau fără picior. Atât LG cât și Samsung au modele similare, doar să fii atent să decodeze Dolby pe intrare optică (în caz că vei utiliza funcția asta). This post has been edited by C a t a l i n: 24 Apr 2011, 21:52 |
--------------------
-
-
|
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adevarul e ca ma tenteaza cei 850W si pretul ala, dar, dupa cum ma cunosc io pe mine, o sa mai caut o saptamana pe net cel-mai-cel sistem home-cinema si nu prea am timp de asa ceva... ![]() |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sa ne intelegem. Daca te apuci sa comanzi Microlab iarasi ai sanse sa primesti acelasi sisteme. Deci aia de la Torent le dau si astora, astia comanda doar cand au primit si ei la randul lor una. Marfa din acelasi loc vine. Intr-un timp erau ok, se pare ca acum nu prea mai au treaba.
Orienteaza-te spre altceva. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:44 |