masina mea, modificari LOGAN
![]() ![]() ![]() |
masina mea, modificari LOGAN
bleumineral |
![]()
|
||
Român și neștiutor Group: Members Posts: 168 Joined: 2 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4 mpi gpl
2007 Laureate
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
AG09KLU |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 13 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Deci asa e cand ramai fara cuvinte!
Costele mi-ai rupt toate refexele cu masina ta ![]() ![]() Oare de ce astia de la Dacia nu te obliga sa dai un test inainte sa iei masina (de inteligenta, de combinat culori...de ce vreti voi). Eu sunt din Mioveni, capitala nationala de tiuning, dar asa ceva nu am vazut pana acum. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 - Ambition
- AG-09-KLU !!! I've been LOGANIZED !!!
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(tribunul @ 28 Apr 2011, 17:48) ![]() husa_volan_marca_Pitzi_Pink__581.jpg ( Size: 155.27k ) Number of downloads: 1985 |
--------------------
.
.
.
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 28 Apr 2011, 16:00) Se poate spune ,multi le folosesc ca sa fereasca "covrigul" de uzura , de multe ori la unele volane husele fac contrariul la cat gunoi se aduna in ele ,sa imbraci un volan costa intre 100-200 lei ,dar incai l-ai facut cum il da fabrica sau de ce nu cumperi unul sh direct imbracat in piele ,nu stai cu "prezervative "pe el ,e strict parerea mea ,daca tot faci o treaba incai fa-o cum trebuie |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 28 Apr 2011, 19:04) Pink ![]() Daca nu aveai un copil.... ![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(vallyyy @ 28 Apr 2011, 19:49) Se poate spune ,multi le folosesc ca sa fereasca "covrigul" de uzura , de multe ori la unele volane husele fac contrariul la cat gunoi se aduna in ele ,sa imbraci un volan costa intre 100-200 lei ,dar incai l-ai facut cum il da fabrica sau de ce nu cumperi unul sh direct imbracat in piele ,nu stai cu "prezervative "pe el ,e strict parerea mea ,daca tot faci o treaba incai fa-o cum trebuie Apropos, matale ai luat mașina cu volanul în piele sau l-ai îmbrăcat ulterior? Vreau și eu să-l îmbrac pe al meu și nu știu unde. Ms. frumos. |
--------------------
.
.
.
|
|
Svendrix |
![]()
|
A Who's who Group: Members Posts: 95 Joined: 29 August 09 ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 28 Apr 2011, 18:04) Imi place treaba cu "Left" - "Right" =)) .. Oare daca-i fuge putin acea husa spre stanga sau dreapta ajunge in sant? Si ca sa fiu si putin ONtopic.. 'Masina e kitsch' e putin zis.. D.p.Meu.d.v. si numai atat.. o imbunatatire a masinii se face intr-un mod subtil si sa fii tu multumit.. Nu ca sa te dai mare la vecinu care i-a pus potcoave cromate vacii si i-a zis tuning.. Ca sa o aduci macar la rangul de masina intretinuta si nu starea asta pentru care sincer nu-mi gasesc cuvintele ai multe de facut la ea.. Si de multe ori o masina doar intretinuta e tot ce iti trebuie.. This post has been edited by Svendrix: 28 Apr 2011, 21:28 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Rapsodie
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 28 Apr 2011, 21:25) Apropos, matale ai luat mașina cu volanul în piele sau l-ai îmbrăcat ulterior? Vreau și eu să-l îmbrac pe al meu și nu știu unde. Ms. frumos. Cand am luat masina ,avea clasicul " prezervativ" care l-am facut bucatele dupa 5 minute de la cumparare.Volanul stock era tocit in unele parti ceea ce nu am suportat si mi-am cumparat unul stock in stare impecabila ,l-am tinut 2 luni si a urmat volanul de piele cu comenzi audio ( la un pret mai mic decat iei un volan de berlina) .La mine in oras un volan se imbraca cu 120 de lei ,indiferent ca vrei piele normala sau perforata ,in Bucuresti mi s-a cerut 200 de lei |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
costelus_2006 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 6 November 09 ![]() |
vin seara obosit si de asta mai scriu asa mai pap cate o litera recunosc dar ce pot sa fac
![]() oricum si husa de volan are rolul ei sa nu murdaresti volanul nu ? depinde si ce meserie practici daca vi de la birou si te sui in masina nu ai dc sal murdarest,i fara de alt cineva care e mecanic sau alta meserie si nu se ia mizeriea asa usor de pe mainii pe 14 mai fac 24 de anii daca tot m-ati intrebat si daca am o masinina nu imi bat joc de ea sa trag pana nu mai poate saraca daca vroiam asa ceva imi luam si un tt sau ceva sport nu ? mie imi place combinatiea de culori pe masina si interiorul o sa imi pun niste becuri rosi sigur husele o sa le schimb dar acuma nu prea mai am banii m-ai astept un pic masian e din vaslui si azi mia spus un baiat care are un logan ca e facuta cu cap masina ia placut mult mai ales sigla de renault si bordul vrea sa isi puna si el dar masina e noua si are sigilui pe instalatie si nu se risca sa nu piarda garantiea |
--------------------
dacia
1300
1978
- vs01vxn
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(costelus_2006 @ 29 Apr 2011, 00:51) vin seara obosit si de asta mai scriu asa mai pap cate o litera recunosc dar ce pot sa fac ![]() oricum si husa de volan are rolul ei sa nu murdaresti volanul nu ? depinde si ce meserie practici daca vi de la birou si te sui in masina nu ai dc sal murdarest,i fara de alt cineva care e mecanic sau alta meserie si nu se ia mizeriea asa usor de pe mainii pe 14 mai fac 24 de anii daca tot m-ati intrebat si daca am o masinina nu imi bat joc de ea sa trag pana nu mai poate saraca daca vroiam asa ceva imi luam si un tt sau ceva sport nu ? mie imi place combinatiea de culori pe masina si interiorul o sa imi pun niste becuri rosi sigur husele o sa le schimb dar acuma nu prea mai am banii m-ai astept un pic masian e din vaslui si azi mia spus un baiat care are un logan ca e facuta cu cap masina ia placut mult mai ales sigla de renault si bordul vrea sa isi puna si el dar masina e noua si are sigilui pe instalatie si nu se risca sa nu piarda garantiea ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() La multi ani, costelus. Sa fii tu fericit...asta conteaza. |
--------------------
...
...
...
|
|
lupul-sur |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 21 September 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costelus_2006 @ 28 Apr 2011, 23:51) vin seara obosit si de asta mai scriu asa mai pap cate o litera recunosc dar ce pot sa fac ![]() oricum si husa de volan are rolul ei sa nu murdaresti volanul nu ? depinde si ce meserie practici daca vi de la birou si te sui in masina nu ai dc sal murdarest,i fara de alt cineva care e mecanic sau alta meserie si nu se ia mizeriea asa usor de pe mainii pe 14 mai fac 24 de anii daca tot m-ati intrebat si daca am o masinina nu imi bat joc de ea sa trag pana nu mai poate saraca daca vroiam asa ceva imi luam si un tt sau ceva sport nu ? mie imi place combinatiea de culori pe masina si interiorul o sa imi pun niste becuri rosi sigur husele o sa le schimb dar acuma nu prea mai am banii m-ai astept un pic masian e din vaslui si azi mia spus un baiat care are un logan ca e facuta cu cap masina ia placut mult mai ales sigla de renault si bordul vrea sa isi puna si el dar masina e noua si are sigilui pe instalatie si nu se risca sa nu piarda garantiea Sigur nu te prefaci? Asa esti tu? Referitor la volan imbracat in piele. Eu l-am luat din fabrica, am folosit solutii porcarii pe el sa ii dau lustru si sa jupuit, l-am schimbat in garantie, are deja 2 ani de cand l-am pus si nu am pribleme cu el. |
--------------------
Dacia
Logan Diesel 85 cp
2008 - echipare full option - model Partener
- B-92-SOD
|
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
vallyyy unde in Pitesti imbraca volane in piele la 120 lei ? poti sa imi lasi numarul celui care imbraca pe pm ?
cat despre masina si costelus.. apreciez munca depusa de tine ! si atat ! a cam fost in zadar munca ... ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
asta micu' face misto de noi... nu se poate...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(costelus_2006 @ 28 Apr 2011, 23:51) vin seara obosit si de asta mai scriu asa mai pap cate o litera recunosc dar ce pot sa fac ![]() oricum si husa de volan are rolul ei sa nu murdaresti volanul nu ? depinde si ce meserie practici daca vi de la birou si te sui in masina nu ai dc sal murdarest,i fara de alt cineva care e mecanic sau alta meserie si nu se ia mizeriea asa usor de pe mainii pe 14 mai fac 24 de anii daca tot m-ati intrebat si daca am o masinina nu imi bat joc de ea sa trag pana nu mai poate saraca daca vroiam asa ceva imi luam si un tt sau ceva sport nu ? mie imi place combinatiea de culori pe masina si interiorul o sa imi pun niste becuri rosi sigur husele o sa le schimb dar acuma nu prea mai am banii m-ai astept un pic masian e din vaslui si azi mia spus un baiat care are un logan ca e facuta cu cap masina ia placut mult mai ales sigla de renault si bordul vrea sa isi puna si el dar masina e noua si are sigilui pe instalatie si nu se risca sa nu piarda garantiea Ochii, ma ustura ochii! |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Nu cred. Am vazut unii azi in Kaufland si mi-am amintit de el. Asa, brusc. Mi-e lene sa-ti descriu in ce spectacol se dadeau si cat de convinsi erau ca se uita lumea admirativ la ei.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(lupul-sur @ 29 Apr 2011, 08:29) am folosit solutii porcarii pe el sa ii dau lustru si sa jupuit, l-am schimbat in garantie, are deja 2 ani de cand l-am pus si nu am pribleme cu el. Deci de fapt s-a jupuit ca l-ai folosit anormal, dar ti l-au schimbat pe garantie, si de cand il folosesti normal nu a mai aparut problema. Sa nu mai spuna lumea ca Dacia nu face si fapte bune... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Calul Maro |
![]()
|
![]() Mârțoagă cu muște sub coadă Group: Members Posts: 74 Joined: 11 February 11 From: Grajd ![]() |
Cum e folosirea aia anormala a volanului? Folosesti manusi cu smirghel?
|
--------------------
Cal
Maro
...
- TC 144
|
|
bleumineral |
![]()
|
Român și neștiutor Group: Members Posts: 168 Joined: 2 May 09 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 mpi gpl
2007 Laureate
|
|
madarfacar |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 24 January 09 ![]() |
proasta idee sa pui net la tara...
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 / Rapsodie
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
E misto masina... dar proprietarul chiar e de vis.
Vreau si eu "subufar" si "toba originala" dar tuning, sa ma auda toata ulita cand vin de la camp. Si nici sa nu murdaresc volanul, ca am husa de-aia smechera ![]() This post has been edited by andri1940: 20 May 2011, 23:47 |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
madarfacar |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 24 January 09 ![]() |
deci, tu ai solenza, eu la fel...eu zic sa ne abtinem de la comentarii ca n-avem logan si suntem invidiosi
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 / Rapsodie
|
|
Johnny91 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 563 Joined: 26 June 10 ![]() |
Doamne fereste cat de mult am putut sa rad!
Acum fara suparare dar e penibil ce se intampla aici. Singura chestie frumoasa de pe masina e spolilerul fata de renault care avand in vedere faptul ca e de logan 2 si nu se aseaza perfect cu linia masinii e degeaba acolo, e frumos ca si piesa pe un logan 2. Restul masinii e hidoasa, din punct de vedere al accesibilitatii si a confortului nu ai adus prea multe imbunatatiri. Daca esti de la tara nu vad cu ce te ajuta acei senzori de parcare, cand faci o laterala cu spatele langa vaca? Pe scurt e expresia aia cu "Dupa ce ca esti * mai si semnalizezi". Tu esti persoana care intareste replica. Si acum anticipat iti dau si replica la raspunsul tau pe care o sa mi-l adresezi(cum ca te-am jignit): E o simpla problema de logica: Ne sta in instinct sa evoluam, evolutia e clara sat spre oras. Unele lucruri de la sat nu dau bine in civilizatie, pentru ca unii au dus problema mai departe si s-au gandit mai mult practic decat estetic. Pe mine m-ar incalzi mai mult (sau racori ca e vara) sa montez ambinece-ului pe care il conduc un AC, sau sa il vand pun dif si achizitionez un laureat decat sa ii fac ce ai facut tu acolo. De aceea lumea dezaproba ce ai spus tu si/sau ce ai facut la masina. Poate in sat faci furori cu el dar aici...e plin de ele si deja ti-e scarba. Bafta! PS:A, am uitat sa mentionez(sa nu se incoarde unii repede). Exista si taranul de oras, nu e exclus (e chiar foarte intanlit) acest lucru dar se vede diferenta. PPS; Husa roz e (banuiesc) pentru blonde. Rozl lsi blondele sunt asociate foarte des iar faptul ca scrie "left" si "right" pe el denota faptul ca nu e de o prea mare inteligenta conducatorul, din nou, caracteristic blondelor. This post has been edited by Johnny91: 27 May 2011, 00:23 |
--------------------
-
dizl
-
|
|
B997NDL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 17 May 11 ![]() |
Costelus, nu-i mai baga in seama pe toti prostii si frustratii.. Tie trebuie sa-ti placa! Nu unui taran din Caras Severin care are tupeu sa-i numeasca pe altii tarani. Onanisti care se simt bine cand fac misto de altii. Probabil ca in grupul lor, ei sunt tinta mistourilor. Asta inseamna ca au mult timp liber si intre doua "manipulari"
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
logan 1,5 dci
2009
- xxxxx
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(B997NDL @ 11 Jun 2011, 22:18) Si atunci de ce mama dracu' mai cere parerea altora? Ei bine, masina aia e o porcarie! Si Costelus, baiete, nu-i baga in seama pe cei care te lauda; fac misto de tine! (chiar daca nu-si dau seama) |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
B997NDL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 17 May 11 ![]() |
QUOTE(vi_escu @ 12 Jun 2011, 00:22) Si atunci de ce mama dracu' mai cere parerea altora? Ei bine, masina aia e o porcarie! Si Costelus, baiete, nu-i baga in seama pe cei care te lauda; fac misto de tine! (chiar daca nu-si dau seama) El a intrebat pt ca-i placea lui, ceea ce e cel mai important, si spera sa gaseasca si cuvinte de lauda. Daca ai intreba prietenii cum arata prietena ta, nu cred ca ai vrea sa auzi ca arata ca un cur sau alte "sinceritati" de genul.. Daca ai un prieten e bine sa-l minti uneori. Daca are o stramba langa el si e f mandru de ea, tu ce ii spui??! Ca arata ca un mutant?! Nu cred! Daca iti e prieten ii spui ca e sexy..sau gasesti ceva. De cele mai multe ori cand cineva cere o parere, nu vrea sa auda o critica ci vrea sa ii se confirme ce credea el. Si pana la urma o conduceti voi?! Fiecare daca si-ar pune masina in discutie ar gasi destui mistocari! In definitiv "nu e frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie!!" Daca toti care va credeti cu bun gust chiar ati fi asa, n-ati ma f...te nimic pt ca alea intr-adevar frumoase au alte pretentii! Si in mod sigur, nu Logan! ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
logan 1,5 dci
2009
- xxxxx
|
|
Johnny91 |
![]()
|
Ce lectii de viata dai tu aici nu prea isi au rostul:
1. nu ne e prieten deci de ce sa il menajam? Omul ne-a cerut o parere. 2. viata e cruda, uneori ai nevoie de critici sa realizezi ceva ce singur nu puteai. |
--------------------
-
dizl
-
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(B997NDL @ 12 Jun 2011, 10:56) La mine e simpla treaba: pe afara e asa cum a facut-o mama ei. Ca am mai umblat la unghiul stergatoarelor, la pisetoarea de spalat gemuri, ca am mai tras o sarma de colo-colo, unu-doua leduri, un filtru, alea-alea. Nu se pune! Cand belesc cotoiul si-l intind pe volan va anunt. Nici bradulet agatat la oglinda nu am. Si cu numar la rand. Frustrat ce mai... ![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Johnny91 |
![]()
|
Eu cred ca e costelus dar cu user nou, si isi ia singur apararea:))
La mine e cum a lasat-o fabrica, cu exceptia unei tevi de asa-zis crom atasate de toba de pe vremea cand scotea fum mult, si sa nu se afume spoilerul si a capacelor cumparate de la Kaufland (ca erau la oferta), nu am nici o imbunatatire la capitolul "visual". |
--------------------
-
dizl
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 18:55 |