defect fabricatie
![]() ![]() ![]() |
defect fabricatie
SAVU |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 27 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
super nova clima /logan laureat
2001 / 2010
- B-778
|
|||
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
pai e cam ciao daca nu ai remarcat cand ai ridicat-o!
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
Pune o poza sa vedem si noi despre ce e vorba.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
SAVU |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 27 July 05 From: Bucuresti ![]() |
sper sa se vada diferenta este facut cu tel.
Attached thumbnail(s) 2011_04_18_19_28_20_93.jpg ( Size: 396.11k ) Number of downloads: 1152 2011_04_18_19_28_38_850.jpg ( Size: 302.79k ) Number of downloads: 1238 |
--------------------
dacia
2001 / 2010
- B-778
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
Din ce observ eu e ceva minor. E posibil sa cada ceva pe masina si sa apara o infundatura fara sa sara vopseaua sau altceva. Oricum nu ai ce face pe garantie asta e clar. Eu zic sa stai linistit e ceva minor.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
SAVU |
![]()
|
de cand este la mine garantez ca nu a cazut nimic pe masina si nu este ca si o infundatura ci ca o cuta
in realiate se vede ceva mai bine si mai pronuntat |
--------------------
dacia
2001 / 2010
- B-778
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
fa o poza cu cer senin sau complet innorat, sau la interior (intr-o parcare subterana de ex).
Din cauza texturii norilor care se reflecta in plafon nu e clara cuta de care zici |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
SAVU |
![]()
|
am sa incerc sa fac dar inchipuiti-va ca in realitate este ceva mai pronuntata si se simte daca treci cu detetul peste ea
|
--------------------
dacia
2001 / 2010
- B-778
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
pai eu am avut niste surprize anul trecut de la ploaia aia inghetata de prin decembrie , nu ma asteptam , s-a scuturat gheata dintr-un copac si am 3 dungi
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
SAVU |
![]()
|
masina nu sta sub veun copac
|
--------------------
dacia
2001 / 2010
- B-778
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cuta e facuta din exterior sau din interior?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
dacotec |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 1 November 05 ![]() |
Avand in vedere ca plafonul este facut prin trecerea printr-o matrita, practic este imposibil sa ai asa ceva din fabrica.O presa de 50 de tone forta poate sparge matrita daca prinde chiar si o moneda de 50 de bani.intamplator am trecut, acum cativa ani buni, pe langa stadionul Giulesti dupa un meci incins cu Steaua si vreau sa zic ca zburau suporterii efectiv peste masini, calcau pe plafon si dansau de bucuria victoriei exact ca pe ringul din discoteca!E imposibil sa garantezi ca pe masina nu a cazut ceva, doar daca nu ai stat permanent cu ochii pe pavilion....
|
--------------------
citroen/Dacia
Citroen C5/logan 1.4 Laureate
2004
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Eu as scoate capitonajul, poate se vede ceva mai bine. Conteaza foarte mult "directia" cutei, mai intreba cineva mai sus... Daca e spre exterior si capitonajul nu prezinta urme ale unui soc, eu zic ca ai ceva sanse de reusita.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
Reusita la ce? Sa-i schimbe plafonul? Sa chituiasca si sa revopseasca?
Nici una din astea nu-i de dorit. Stiu ca e deranjant, dar cea mai buna solutie pt propietar e s-o lase asa. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
SAVU |
![]()
|
este o cuta foarte fina nu pot sa imi dau seama daca este din interior exterior,capitonajul nu are nici un fel de urma si nici vopseaua nu prezinta urme de revopsire sau deteriorari este neteda vopseaua
in momentul in care cade ceva sau este lovita vopseaua trebuie sa prezinte ceva urme ori aici nu este cazul |
--------------------
dacia
2001 / 2010
- B-778
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca s-a urcat vre-un drac de copil pe plafon sau ti-a cazut ceva pe plafon. Banuiesc ca nu tii masina in casa si nu o iei cu tine in buzunar cand ajung la un magazin de exemplu, cu alte cuvinte nu esti 100% din timp cu ochii pe ea.
Asta e oricum problema de casco nu de garantie. De garantie era daca observai inainte sa semnezi de primire la dealer. Ca acum ai observat nu inseamna ca era acolo de un an. Poate s-a facut ieri ![]() This post has been edited by Ov: 21 Apr 2011, 09:58 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
Exista posibilitatea unui factor extern fara sa lase urme pe vopsea. Tabla e foarte subtire (0,6mm), iar suprafata e mare.
E posibil, de altfel, ca acest incident sa fi aparut inainte de livrare. Oricum acum nu prea mai ai ce face. Accept-o asa. ![]() This post has been edited by tkx: 21 Apr 2011, 12:11 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Poate pui niste poze de calitate mai buna cum a spus si klaus, daca ai timp.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
SAVU |
![]()
|
am primit raspunsul de la dacia:nu se poate repara pe garantie nu avea cum sa treaca neobservat si timpul mult prea mare de la livrare
asa ca aveti grija cand va ridicati masina de la dealer inspectati atenti masina,se pare ca dacia este pe drumul cel bun... sper sa va ajute patania mea cu dacia |
--------------------
dacia
2001 / 2010
- B-778
|
|
Mita Becherescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 14 March 11 ![]() |
Cum aspus si Klaus nu prea se vede bine,totusi zic si eu o parere sa nu zi o prostie poate sa fie de la spalatorie zic din experienta unde spal eu masina fetele care se ocupa cu stersul masinii sunt cam mici de statura,loganul fiind cam inalt deschid usile se suie pe rama usii si stau cu coatele cam pe unde ai tu acele denivelari oricum defect de fabricatie nu are cum sa fie ai grija pe viitor...multa bafta.
|
--------------------
dacia logan
laureate
2007 1,5dci
- dj00lix
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
sa nu iti fi facut vreun pocinog cei de unde ai luat masina, in sensul ca au lovit-o si au reparat-o pe sustache fara sa zica nimic. au mai fost cazuri. dacia evident ca o sa iti dea cu cat mai mult siktir, ca asta e politica de respectare a clientului in tara noastra.
|
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Lord Hades @ 21 Apr 2011, 21:38) sa nu iti fi facut vreun pocinog cei de unde ai luat masina, in sensul ca au lovit-o si au reparat-o pe sustache fara sa zica nimic. au mai fost cazuri. dacia evident ca o sa iti dea cu cat mai mult siktir, ca asta e politica de respectare a clientului in tara noastra. sau dilarul? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
miine o sa pun poze cu indoiturile mele , eu cred cu toate ca nu se vede bine ca initiatorul a patit ceva asemanator ca mine prima data am vazit una peste citeva zile a doua si tirziu a treia
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
cris06 |
![]()
|
![]() Mester Group: Members Posts: 597 Joined: 7 October 08 From: Iasi ![]() |
Sa nu fi fost "aranjata" la transport cand a fost livrata catre dealer. Lasa, mai importante sunt altele la masina. Tabla se repara.
![]() |
--------------------
Daewoo
TF19Y Cielo Exe Plus, E3/ GPL BRC 24-11 SEQ/
2006
- IS.06.---
|
|
SAVU |
![]()
|
multumesc de sfaturi si pareri
oricum daca se decidea sa fie reparata si se dorea inlocuire plafon sau alte minuni nu a-si fi fost deacord eu oricum eu am deschis acest topic pt a folosi si altora si pt a verifica atent masina cand este ridicata si eu cred ca a fost ceva la dealar si au fact ei ceva acolo fara stirea dacia |
--------------------
dacia
2001 / 2010
- B-778
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
se fac magarii multe...mai ales in romania !
![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
vic24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
cum mai nu se vede? se vede din reflectia antenei pe plafon. acolo arata ca si cum cineva a pus ceva greu pe masina (eg - am vazut o astfel de urma lasata de o sticla de apa din aia mare de dozator - 20 - 25 l - pusa pe masina cat omu isi cauta cheile). incearca sa aplici o ventuza din aia gen gps pe parbriz si sa tragi USOR. vezi daca "sare" la loc......
p.s. - nu mi se pare foarte minor. eu daca as avea-o as fi destul de suparat... This post has been edited by vic24: 22 Apr 2011, 05:46 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Pai asa poti sa stai suparat tot timpul.
Eu in ultima luna am primit frecari in toate colturile masinii, si sunt vopsite barile. Si masina are multe zgarieturi subtiri cred ca de la spalatorie, cateva pana la grud. M-am certat ultima oara cu cei de la spalatorie.. Am si Casco, dar nu mai am de gand sa repar, cat timp nu rugineste si nu se vede chiar f. urat, nu ma mai agit, nu merg la expozitie cu ea (de fapt am fost, dar la o expozitie de dinozauri ![]() |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:54 |