topicuri de cafenea
![]() ![]() ![]() |
topicuri de cafenea
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
de acord, mirosul e super...tare de tot... intre mirosurile de mancaruri, bauturi e aproape de top;
|
-------------------- |
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
cine te pune sa le amesteci?!?
![]() |
-------------------- |
|
cata |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 26 November 03 ![]() |
Nu comentez in nici un fel mirosul de cafea, dar birourile in care miroase puternic a asa ceva imi displac profund.
|
-------------------- ex-dsn 2001
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Stai ma usor
![]() Daca tu stai intr-un mediu in care exista combinatia mai sus amintita .... imi pare rau ptr tine ![]() ![]() 1. .... te trezesti .. esti singur in pat .. dar auzi ceva miscari prin bucatarie ... si .. brusc .. simti un iz de cafea fierbinte proaspat facuta .... 2. Vii dimineata la servici ... pustiu .. nu e nimeni .. te apuci sa faci o cafea .. hmmmm ... ce miros se imprastie prin birou .. he he he ..... Cum poti sa compari senzatia creata de un asemenea miros cu ceea ce descrii tu ??? yeack !!!! |
--------------------
.
.
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
rebelule.....
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
Liviu |
![]()
|
Te contrazic .. cafeaua este tabiet daca in fiecare dimineata sau la fiecare vizita pe care o primesti tii mortis sa servesti CAFEAUA in cescutza mici, aratoase .. cu farfuruiara plina cu cuburi de zahar .. bla bla bla .....
Mie unui imi place cafeaua ca .... bautura (ca nu stiu cum sa ii zic altfel) ... si cate-odata nu beau cafea zile la rand .. alterori bag trei intr-o zi ... depinde de cum imi vine ... asa ca asta nu e tabiet .. si nu e nici obisnuinta .. este doar placerea de a consuma ceva ![]() ![]() |
--------------------
.
.
|
|
Liviu |
![]()
|
Mai alex .. mi-ai luat vorba de pe limba (cum se zice)
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
Bah, esti fumator? Daca da ... atunci nu te inteleg. Daca nu ... atunci mai ai o scuza!
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
Liviu |
![]()
|
Catapro .. dupa ce am citit ULTIMUL tau mesaj ... mi s-a confirmat o parere ce mi-o facusem despre tine inca de pe forumul vechi... mai copile .. tu mai trebuie sa te coci putin la minte ... acest pseudo-rebel din tine este numai un afis care incearca sa te faca sa arati mai nu stiu cum ...
Nu stiu daca ai observat ... dar pe forumul asta sunt oameni inteligenti .. la fel ca si tine ... pacat ca in cazul tau inteligenta nu e asociata si cu maturitatea .. dar mai e timp ![]() Asa ca eu iti sugerez (scuza-ma daca mi-am permis) .. asa ca intre prieteni .. sa ITI STERGI SINGUR MESAJUL si sa revii cu picioarele pe pamant ... Bafta multa !!! |
--------------------
.
.
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Din JUrnalul National de azi 27.10.2003
Excesul de cafea ne face paranoici Un nou studiu trage alarma în privinta cafeinei Persoanele care beau prea multa cafea pot suferi schimbari ale personalitatii, devenind mai agresive, anxioase si temperamentale, avertizeaza un nou studiu citat de cotidianul The Independent Consumul în exces de cafea face ca ritmul batailor inimii sa devina neregulat, provoaca insomnie, contractii musculare si iritabilitate fara motiv aparent. Avertismentul vine la numai o saptamâna dupa o controversataa problema de sanatate a premierului britanic, Tony Blair, care a acuzat un ritm cardiac neregulat. Vina a fost pusa pe consumul exagerat de cafea, la summit-ul european de la Bruxelles, din 16-17 octombrie. Tahicardia supraventriculara (TSV) de care a suferit premierul ar putea fi provocata de cafeina Anxietate. Noul studiu urmareste potentialele efecte ale cafeinei asupra politistilor care negociaza cu autorii luarilor de ostatici si a fost coordonat de un profesor universitar din Texas (SUA). El avertizeaza ca tahicardia ar putea produce anxietate, nervozitate si teama, ceea ce este departe de ceea ce are nevoie un negociator. EPILEPSIE. Cafeina a mai fost pusa si în relatie cu alte probleme de sanattate: riscul aparitiei artritei reumatoide, al pierderii sarcinii si epilepsiei. STRES. Cercetarile arata ca organismul unei persoane care bea 4-5 cesti de cafea pe zi se comporta ca si când ar fi într-un stres permanent, prin cresterea nivelului de hormoni ai stresului. Aceasta poate provoca cresterea tensiunii si riscul instalarii unei boli de inima pe termen lung. (Marina Constantinoiu) Vesti bune Exista totusi si vesti bune pentru iubitorii de cafea. Cercetarile au aratat ca persoanele care beau doua sau patru cesti de cafea pe zi pot reduce riscul aparitiei cancerului de colon, al pietrelor la rinichi, cirozei ficatului si al maladiei Parkinson. De asemenea, poate spori fertilitatea masculina ![]() |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
asarban |
![]()
|
QUOTE Te contrazic .. cafeaua este tabiet daca in fiecare dimineata sau la fiecare vizita pe care o primesti tii mortis sa servesti CAFEAUA in cescutza mici, aratoase .. cu farfuruiara plina cu cuburi de zahar .. bla bla bla ..... Si cu "destu' " mic ridicat gratios in sus, oferind privirilor o unghie lunga....lunga.... |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
asarban |
![]()
|
Si ca sa revin la topic, ca mi-e frica sa nu imi stearga unu mesajul
![]() Am stat de vorba cu un "doftor" cardiac, care mi-a spus ca din experienta lui de cca 30 de ani, dintre persoanele cu probleme la inima majoritatea sunt bautori de ness! Explicatia ar consta in concentratia mult mai mare de cofeina din ness! Dar ca de vreo 10 ani varsta la care apar problemele cardiace scade din ce in ce mai mult, gratie/datorita/multumita (introduc dativul!!) consumului de citez "kkturi chimice care au mai multa cofeina decat 1 l de cafea tare!) Ideale ar fi sucurile naturale! Baute dimineata, la pranz si seara In SUA! hihihii |
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Si ca sa revin la topic, ca mi-e frica sa nu imi stearga unu mesajul ![]() Ti-e frica ...ti-e frica de nea' Alexica !!! |
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
asarban |
![]()
|
Nope!
De nea' Money Talks bibicu! |
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Mda ai grija...
![]() QUOTE Excesul de cafea ne face paranoici iar eu beau in fiecare dimineata o ceasca mare de... nes ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
asarban |
![]()
|
Gura pacatosului.....
![]() |
|
|
n3m0 |
![]()
|
![]() Membru sadic Group: Members Posts: 297 Joined: 3 February 07 From: Campina ![]() |
Pe aici nu mai bea nimeni cafea? eu vreau din asta :
This post has been edited by n3m0: 17 Mar 2007, 17:02 |
--------------------
Dacia,Toyota Avensis
L
1998/2007
- PH-04-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 05:42 |