Modele invitatii petreceri, Pentru junioru'
![]() ![]() ![]() |
Modele invitatii petreceri, Pentru junioru'
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(dacis @ 28 Apr 2011, 22:08) Stai la rand, ca eu eram primul pe punctul de a crapa... Cand am aflat minunea (sa nu-ti imaginezi ca am fost initiatorul ori macar unul dintre organizatori ![]() Nu mai tin minte daca am stat acolo o noapte ori doua, dar tocmai mi-am dat seama ca am oaresice ghinion in viata asta. Din fericire exclusiv privitor la distractiile junioarei mele. Atunci, in week-endul cand maretul comitet de parinti a programat marele banchet de absolvire a gradinitei, nevasta avea programat cu anticipatie ceva ce nu suporta sa fie amanat. Si am fost nevoit sa merg eu... Acum vreo trei-patru ani era nu's'ce film cu Hanna Montana. Am tras la sorti si tot eu am pierdut. Asa ca am vazut-o si pe Hanna Montana. Asa ca, maestre bucatzel antreneaza-ti spiritul, ca nu se stie ce vremuri vei prinde si tu. Tu imi amintesti de familia NAP (Neuilly, Auteuil si Passy, 3 cartiere "tari" din Paris)... In fiecare luna, odraslele de "burghezi" dau petreceri iar parintii lor ii trec in revista pe "prietenii fiicelor lor"... ![]() ![]() This post has been edited by dragoselu: 28 Apr 2011, 21:22 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Parca si vad ca vine boracu' la mine si-mi zice:
- Ba n-aude, vreau sa-mi faci petrecere, sa tiparesti invitatii, s-aduci potol gretos, cico, bonbuane si prajituri, un cauboi si-un clovn! - Si pa ma-ta impaiata n-o vrei? Ia ia tu la tactu o cutie de bomboane Amfora (da sa sterg C-ul ala din fata, poate se prinde dracu' cineva) si mars in plm la gradi si da-le la imbuibatii aia. Da si tu sarci pa gugal dupa potol gretos, cico, bonbuane si prajituri, cauboi siclovn, p-orma apesi pe images si e bine asa! Si pina diseara sa stii pe de rost Luceafaru' de la coada la cap! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Marty @ 28 Apr 2011, 22:27) Parca si vad ca vine boracu' la mine si-mi zice: - Ba n-aude, vreau sa-mi faci petrecere, sa tiparesti invitatii, s-aduci potol gretos, cico, bonbuane si prajituri, un cauboi si-un clovn! - Si pa ma-ta impaiata n-o vrei? Ia ia tu la tactu o cutie de bomboane Amfora (da sa sterg C-ul ala din fata, poate se prinde dracu' cineva) si mars in plm la gradi si da-le la imbuibatii aia. Da si tu sarci pa gugal dupa potol gretos, cico, bonbuane si prajituri, cauboi siclovn, p-orma apesi pe images si e bine asa! Si pina diseara sa stii pe de rost Luceafaru' de la coada la cap! ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Si cand unul face asa, altul face altfel, iar tu nu si nu..., oare nu cumva fii-tu ori fie-ta or sa iti zica: "Mai tata, da' eu ce am? Nu sunt la fel ca si ceilalti colegi ai mei?"
Acuma, putin mai serios, sa stiti ca nu sunt unul dintre cei care promoveaza ori incurajeaza anomaliile de care va vorbeam (dovada ca le cred anomalii!). Insa sa stiti ca nici impotriva curentului nu puteti merge. Ca tie poate nu ti se intampla nimic, dar copilul este taxat imediat, marginalizat etc. Pur si simplu ii este scos in fata faptul ca nu este ca si ceilalti. Si asta atrage consecinte nasoale. Apoi, petrecerile astea ale copiilor sunt intr-adevar costisitoare, dar de regula iti scoti parleala din cadouri. Cu cat cheltui mai multi bani, cu atat primesti cadouri mai consistente. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 28 Apr 2011, 22:27) Parca si vad ca vine boracu' la mine si-mi zice: - Ba n-aude, vreau sa-mi faci petrecere, sa tiparesti invitatii, s-aduci potol gretos, cico, bonbuane si prajituri, un cauboi si-un clovn! - Si pa ma-ta impaiata n-o vrei? Ia ia tu la tactu o cutie de bomboane Amfora (da sa sterg C-ul ala din fata, poate se prinde dracu' cineva) si mars in plm la gradi si da-le la imbuibatii aia. Da si tu sarci pa gugal dupa potol gretos, cico, bonbuane si prajituri, cauboi siclovn, p-orma apesi pe images si e bine asa! Si pina diseara sa stii pe de rost Luceafaru' de la coada la cap! Ma suna Juniorul de la tara din Giurgiulesti (are 2 ani si 6 luni) acum cateva minute si imi "canta" (in limba greaca, mi-a facut placere sa-l invat si pe el acest cantec): Taaati sa-ti cante baiatul: ![]() "Maria me ta kitrina Pion agapas kalitera Pion agapas kalitera Ton antra sou i ton gitona Ton antra mou ton agapo Ton gitona kalitera Ton antra mou ton agapo Ton gitona kalitera" Da' tati munceste la Galati si aduce mancare si jucarii la baiat. Tati sa ia si fistic la baiat ca ii place! ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(kum @ 28 Apr 2011, 21:59) Stii ce mi-au facut cârnații? S-au găsit deștepții lu' Pește Prăjit și au gândit ei că e mai bine să elimine DBLinkurile! Din motive de politici de securitate cică! ![]() Păi 'tu-le ceapa căprii mă-sii, că aveam o cârcă de view-uri materializate care făceau refresh prin DBLink (cum scrie la carte de altfel) și acu' tre' să le-nlocuiesc cu tabele, să fac spool de pe cealaltă schemă si să incarc cu SQL Loaderu' (FMC de toromaci)! Sehașuri, eschiueluri, ... Numa' draci mi-au făcut! ![]() Scuza-ma ca-ti zic, dar ai cam belit-o ![]() Pies - rugaminte: ignora-l pe melteanul ala cu cereteuri, nu merita. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Da' chiar, unde se tine petrecerea, de e nevoie de invitatii oficiale?
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Grecule, LASA FARFURIILE!!!!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Mama mama... ce se complica si viata cand devii parinte. Mi-am adus si eu aminte de sistemul asta cu "daca nu faci ca noi, esti marginalizati". Eu rar cand imi serbam ziua cu straini invitati (de obicei rude de familie) in rest, mancam eu cu mama si cu tata (si bunica daca era prezenta) si ma saturam si de tort si de mancare. Si imi si placea. De mic eram egoist, mi-a dat mama o cutie cu bomboane, si eu am ascuns-o in ghiozdan, n-am mai dat la scoala, si am mancat doar eu, pe ascuns la scoala. Si mi-au mai ramas si pe alte zile. De cand a murit mama, nu mi-am mai serbat nici o zi de nastere, dar mananc tort de la tata.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 28 Apr 2011, 22:43) Stiu ma grecule... ![]() Azi am reusit performanta sa injur juma de ora fara sa ma repet! Si m-am oprit doar pentru c-a venit serifa prin birou ![]() QUOTE(Markos @ 28 Apr 2011, 22:43) Stiu! Nu tre' sa-i mai zic io nimic! Se face singur de cacao! Dup-aia se da nevinovat pe-aici, ca el nu, ca el e fecioara maria, etc... De parca nu s-ar sti ce-i poate pielea ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Uite opinie pertinenta de parinte hirsit! Recomand!
Dragosele, vrei sa creezi moda petrecerilor-nunti pentru minori? Ai grija de stai la usa sa nu intre vreun blatist in casa si cauta-i de plicuri! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Domnu DragosP, te rog eu sa-mi explici cum procedezi cand balaurul din dotare vine acasa cu invitatii de la colegi de fiecare data, si cand vine ziua lui vine si-ti spune sa-i faci invitatii ca tre' sa dea si el la colegi! Da' asa, incet, pe indelete, sa pricepe si io!
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(kum @ 28 Apr 2011, 21:26) Sincer sa fiu consider ca exagerezi. Mult prea mult. Dar e abolut dreptul tau sa procedezi asa cum consideri ca e mai bine. Eu tin minte ca tata si mama dadeau telefoane, vorbeau cu parintii prietenilor, unii erau adusi de ai lor, pe altii ii lua tata si iesea cate o petrecere de pomina. Ne distram pana lesinam. Nu stiu de ce, dar nu ne puneam niciodata problema cu ce masina-l aduce ta-su pe Mihai, sau ce telefon are Raluca. Acum am dat-o-n invitatii. Ce-are faptul ca-ti iubesti enorm copilul cu faptul ca te-ai apucat sa cauti invitatii pentru ziua lui? Eu, daca folosesc telefonul, inseamna ca nu-mi iubesc copilul asa de mult ca tine? QUOTE(dragoselu @ 28 Apr 2011, 21:50) Bucatzel, ai doua solutii: ori joci cum se joaca in societate, ori iesi din joc si ai sa ai un copil marginalizat de catre colegii lui. Eu urmaresc indeaproape "fenomenul", lucrez in invatamant cam de vreo 10 anisori si stiu cu ce se mananca petrecerile copiilor... Nici mie nu imi place sa cumpar in fiecare an costum pentru banchet (eu plus nevasta plus copil), sau sa cumpar tort si sa-i servesc pe viitorii colegi de grupa mica ai copilului (la toamna merge la gradinita), sunt multe chestiuni pe care nu prea le-as tolera, dar le accept pentru ca baietelul meu sa fie acceptat, respectat in gradinita, scoala la care va merge... Asa e societatea, ori joci cum spune ea, ori stai pe margine sau mai rau, te ascunzi de ea... ![]() De la tine nici nu ma asteptam la altceva. Cumpara tort ca sa fie fi-su respectat la gradinita. Sunt unii care sunt convinsi ca numai ei au copii, ca numai ei traiesc in Romania si ca, din acest motiv, numai ei stiu exact ce e mai bine si cum. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(kum @ 29 Apr 2011, 08:57) Domnu DragosP, te rog eu sa-mi explici cum procedezi cand balaurul din dotare vine acasa cu invitatii de la colegi de fiecare data, si cand vine ziua lui vine si-ti spune sa-i faci invitatii ca tre' sa dea si el la colegi! Da' asa, incet, pe indelete, sa pricepe si io! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ce inseamna sa fi sclav al societatii...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dragosele, ce faci dacă fi-tu se învârte în vreun cerc dubios de prieteni, sau la vreo școală cum sunt majoritatea în ziua de azi? Îl ajuți să spargă geamul cel mai mare, îi dai bani de curva cea mai scumpă din oraș, ca astfel să fie respectat?
Halal profesor. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(kum @ 29 Apr 2011, 08:57) Domnu DragosP, te rog eu sa-mi explici cum procedezi cand balaurul din dotare vine acasa cu invitatii de la colegi de fiecare data, si cand vine ziua lui vine si-ti spune sa-i faci invitatii ca tre' sa dea si el la colegi! Da' asa, incet, pe indelete, sa pricepe si io! Io-s curios ce-o sa faca Dragoselu cand o veni un coleg de gradinita de al lu' fi-su cu vertu la scoala. Atunci sa te tii. O sa-si vanda vila de la munte, apartamentul din GL, dacia, face si-un credit pe 25 de ani, ca sa nu fie marginalizat de societate. Sa nu fie respins. Si stii care-i durerea? Omul asta chiar lucreaza in invatamant. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Victoraș, ai grijă să nu încurci "Dragoșii"!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
Ma Victoras,
Iti jur ca exact asa gandesc si io! Pe cuvantul meu! Dar dracii astia din ziua de azi sunt cu totul si cu totul altfel decat stii tu! Ce sa fac eu daca asta-i curentul? Daca nu-i fac lu' asta invitatii sta botos pe mine 2 luni! Si ar fi in stare nici sa nu mai vrea petrecere! Asta una la mana! Doo la mana: nu am numere de telefon ale parintilor/colegilor! Decat vreo doua-trei! El invita pe cine vrea! In alta ordine de idei, sa nu crezi acum ca daca vine boracu' si vrea nustiu ce rahat io ma conformez instant! Mai analizam si noi, nu ne aruncam asa cu capu' inainte ca gaina la muci! Petrecerea in cauza va avea loc acasa, nu in nustiuce locatie! Pana anu' trecut faceam la o gradinita care avea un loc special amenajat pentru petreceri din astea! Da' acu e prea mare pentru asta! Asa ca-si cheama gasca acasa, pizza si Coca-Cola la greu (stiu ca nu-s bune, da' macar la petreceri, nu?), Wii, muzica, dans si gata! Noi astia mai batrani impreuna cu motanu' ne refugiem intr-o camera si ei restu'. Invitatiile nu sunt cine stie ce fita, si consider ca se pot sa-i fac moftu'! Pentru toti ceilalti care considera treaba asta cu invitatiile exagerata, repet: vorbim cand o sa aveti copii si o sa fiti pusi in situatia de v-am descris-o! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai si tu lucrezi in invatamant?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DragosP |
![]()
|
În altă ordine de idei: măi nea kum, îi faci ziua acasă? (ai curaj în acest caz).
În rarele dăți când am organizat zilele fetelor le-am făcut la locantele "speciale" din satul meu: au acolo și vreo doo fufe care să-i antreneze la joacă, au muzică, antren, dilaila, ce să mai vorbim. Și mi-au dat ăia invitații. Chiar nu mi-am închipuit că o invitație poate genera un topic. Fie el și la Cafenea! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Haide ma, am fost in vila cu piscina, parc de distractii in curte cat toata curtea mea, si tot n-a fost cu invitatii. Au spus parintii la gradinita ca-i invita pe toti si gata. S-a dus cine a vrut. Sucuri, prajituri...
Oricum eu nu sunt de acord cu cola si prajituri din comert, dar asta e. Atata timp cat unu-i cumpara tort lu' fi-su pt ca asa e trendu' si daca nu face asta e marginalizat de societate, toti o sa urle ca vor cola, tort pizza si mai stiu eu ce, ca "asa mananac toti". Daca n-ar fi lasati sa manance toate porcariile, n-ar mai avea la cine sa vada. Si daca n-ar veni niciunul la scoala cu invitatii, s-ar folosi telefonul. Dar deh, societatea de azi... Nu zic mai mult. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
kum |
![]()
|
Pai n-auzi mai nea ca tot asa am procedat si noi pana anu' trecut? Cu tot cu fufele alea de zici tu, tobogane gonflabile, bazine cu mingi, ... tot tacamu'!
Da' face 11 ani! E prea mare! Unde sa-i fac petrecerea? Acasa e cel mai potrivit, chiar daca muncesc de rup dup-aia! Ce poa' sa faca? Vrei sa-ti povestesc ce-a fost la mine in casa in dimineata asta? ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 29 Apr 2011, 09:08) Victoras, ai impresia ca imi vand cabana ca sa-i iau Vertu? Invitatii (hartie si imprimanta), suc, tort, prajituri, o fripturica, sampanie pentru copii cateva sticle, muzica, dansuri si valea, fiecare pe la casa cui ne are! Nu avea impresia ca ma intind la mancaruri fine (icre negre, foie gras si alte minuni) sau ca incep sa-i suflu in bors copilului, normal ca il strici daca treci la chestii de lux, insa trebuie sa socializeze si el, ca altfel il inchistezi, il izolezi de colegii lui: da-o dracu' de treaba ca o simpla invitatie e un fleac, asa e moda prin gradinite si scoli. |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 07:25 |